До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Мнениеот comandosa1 » 25 мар 2010 10:02

Добре де, ясно е че гонзо е проблем, изобщо треньорския пост, но когато играехме при Мъри и биехме наред, халфове бяха Ричи и Борето, Сърмов влизаше в много редки случаи и то само в нашия шампионат.

Потребителски аватар
kris440
Контакти:

Мнениеот kris440 » 25 мар 2010 10:03

zlatan написа:моето мнение по въпроса е следното:Сърмов има качества да играе в Левски,но истинския проблем при него е следния.Всичко се сгромоляса когато Влади се контузи и той остана единствения дефанз. халф в отбора.Играе с Бардон ,който е добър футболист,но Бардон след 60мин вече го няма и Сърмата остава сам в центъра.Съгласен съм че му липсва паса,но борбеността никой не може да му я отрече.Проблема при нас е доста сложен:Гонзо не може да бъде тренер,той човека не е искал ,но мустакатия го накара за да не се взима тренер.Кой друг освен пълен малоумник ще сложи Йовов дефанз. халф,кой малоумник ще постави Петраш ляв бек,кой малоумник ще изгони Вагнер след като знаеш че единствения ти ляв бек е с хронична контузия,само и само да спестиш 6 заплати.

Коя борбеност? Той не може да вземе топка, винаги извършва нарушение, скача със затворени очи, само с желание не става, иска се и можене!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 мар 2010 10:04

Отдавна приказвам, че за нищо не става, но получавах само обиди, но явно сега и вие сте прогледнали за какво става на въпрос. И ако пак бъде извикан в националния и го пуснат да играе повече няма да ги гледам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 25 мар 2010 10:04

ilsengard написа:
comandosa1 написа: Споко аз си знам, че на всеки 20 години ще изживея нещо голямо, но ти след разпада на режима, няма как да го направиш :)

Ти акъл имаш ли бре? Това ли ти е смисъла и радостта на живота да видиш как Левски стига до средно европейси успех на всеки 20 години?

Ами виж зависи от гледната точка, аз знам колко съм се радвал, знам че изкуственото нещо вече го няма и рано или късно моя отбор ще е най-добрият в България, и не се притеснявам през колко години ще дойдат еврпейските успехи, знам само че за теб няма да има радост, било то и средноевропейска и това ме прави още по-радостен :)

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 25 мар 2010 10:04

kenneth написа:Сърмов и Милиев са толкова измислени национали че няма на къде. Стоилов да обясни защо ги е взел. Може би защото играят в Левски?

За Милиев не мога да се съглася с теб.
Лично аз смятам, че Данчо играе добре на позицията си.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 25 мар 2010 10:05

За мен проблема на Левски не е Сърмов. Проблема е Тодор Батков. Като не даваш пари, няма как да имаш добър треньор и добри футболисти. Това е проблема. Докато не се намери нов собственик, готов да инвестира в отбора, това ще ни е дереджето.

Потребителски аватар
kris440
Контакти:

Мнениеот kris440 » 25 мар 2010 10:06

comandosa1 написа:
ilsengard написа:
comandosa1 написа: Споко аз си знам, че на всеки 20 години ще изживея нещо голямо, но ти след разпада на режима, няма как да го направиш :)

Ти акъл имаш ли бре? Това ли ти е смисъла и радостта на живота да видиш как Левски стига до средно европейси успех на всеки 20 години?

Ами виж зависи от гледната точка, аз знам колко съм се радвал, знам че изкуственото нещо вече го няма и рано или късно моя отбор ще е най-добрият в България, и не се притеснявам през колко години ще дойдат еврпейските успехи, знам само че за теб няма да има радост, било то и средноевропейска и това ме прави още по-радостен :)

ЗАПОЧВАТЕ НЕРАЗРЕШИМ СПОР! НЯМА СМИСЪЛ!
МОЛЯ ВИ ДА НЕ ИЗМЕСТВАМЕ ТЕМАТА! ДА ГОВОРИМ 'ЗА' И "ПРОТИВ' СЪРМОВ САМО!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 25 мар 2010 10:08

ай сега , Сърмов виновен, Мъри го вика не щото е от Левски а въпреки това че е от Левски, или някой тук се съмнява че Сираков играе срещу Левски, Сърмов е средна хубост играч и поста му е такъв че фактически няма много голяма конкуренция на него и в Левски и в национала. Така че без да е добър понякога върши работа. Ако някой си въобразява че той ни е проблема ми на хубаво ама не е той.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 25 мар 2010 10:10

xWarden написа:Гаджев трябва да играе на мястото на Сърмов !

Подкрепям те.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 25 мар 2010 10:14

Айде пак си намерихме поредната черна овца. Само защо миналата година когато играеха с Гаджев двойка дефанзивни халфове почти нямаха грешки а сега като играе с Бардон и Йовов грешките се увеличиха. Според мен основната грешката не е в Сърмов.

Върни се в “Левски”