Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си

Мнениеот L_Messi » 21 мар 2010 15:44

Siegfried написа:Не можеш да бъдеш сигурен , че Люпко ще се справи като Пената . А пак казвам , той няма да се навие за нищо на света да се върне точно сега .

Ако Люпко не се навие да дойде, то това ще важи десетократно повече за всеки чужд западен специалист.
ТаралежВгащите написа:Ти не си добре бе човек ! Как ще сравняваш Любко Петрович със Пъната. Любко е като "Мерцедес" , Пъната е като "Трабант". Верно и трабанта беше голяма машина ама в ГДР-то . А Мерджаните са световно признати ....

Аз не правя пряко сравнение между двамата като специалисти, изобщо не ми се занимава с такива сравнения, а просто давам пример как и с какво Люпко може да помогне в Левски ;)
groti написа:Има логика в мнението ти,но не ти ли писна да мислим как да завършим поредния сезон и каквото стане другия? Аз лично бих преживял и завършване извън 5-цата,ако това значи изграждане на един отбор,който ще печели идните години.

Така е, писна ми, но не мисля, че с Батков като президент, можем да имаме някаква дългосрочна стратегия. Затова и отхвърлям като вариант идването на квалифициран западен специалист, не че не го искам.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 мар 2010 16:17

о някой още не е разбрал Люпко е тук в София по съвсем друг повод и няма нищо общо с преговори да поеме ЛЕВСКИ или нещо такова. Така, че всички разсъждения дали става или не става за отбора са в сферата на желанията, а не на реалността.
Аз съм на мнение, че Гонзо си е на мястото и ако ще подмладяваме отбора да го направим не само с футболистите, но и с треньора. Един загубен мач не може да ни даде основание да определяме кой става и кой не става за треньор. При това този мач е с лидера, на негов терен, с очевидни липса на късмет и съдийство в ущърб на ЛЕВСКИ. Важното е, че в отбора има колективния дух, няма брожения или групички, а както се видя срещу Славия - Гонзо подходи и тактически умело.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

varadinov02
Контакти:

Мнениеот varadinov02 » 21 мар 2010 16:52

Трябва ни хем млад,хем интелигентен,хем с някакъв успешен опит вече(Илиев,Велков,Симонович).Гонзо е само млад,а и се превърна в подлога на Батков.Да свършва сезона и Бардон да става спортно-технически.

doniikrasi
Контакти:

Мнениеот doniikrasi » 21 мар 2010 18:58

тва е супер.дано най сетне дойде тренер

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 мар 2010 21:46

Люпко би помогнал на Левски в момента,но за бъдещо ръководене на тима от негова страна няма да се отрази добре 8-) 8-) Трябват наистина нови неща :|

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 мар 2010 22:39

Люпко е велик. Една причина да не дойде. Той се понатисна преди време за нас. Никой не го поиска. Та сега ли...
Офтопик, но най - фрапантно за мен бе факта, че и Люпко и Бора Милутинович казаха, че са готови да водят националите ни. Никой не ги прие.
Няма такъв треньор като Люпко. Завинаги в сърцето ми е Майстора. Наско го няма и няма кой да го изгони, така че дойде ли ни чака светло бъдеще!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 22 мар 2010 01:04

А какво ,ще кажете за Георги Василев-Гочето.Където е бил треньор ,все е имал успехи,даже когато Локото стана шампион Левски по едно време бяха като сега 4 и дойде Георги Василев и станахме 2 -ри

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 22 мар 2010 11:16

Става и Гочето,но Гонзо да си е спортно-технически директор и пом.треньор,за да се учи на треньорство,но нека сега да се насладим на тази победа и да признаем труда на играчите и треньора.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
itodoroff
Контакти:

Мнениеот itodoroff » 23 мар 2010 16:51

Доста добър вариант е това,както и някои други казани по-горе.НО! Батков пари няма,дори и да има не дава,затова бих вметнал още едно име-Илиян Илиев.А Гонзо нека си е директор.Е?

Върни се в “Левски”