Siegfried написа:Всъщност има вероятност точно от някоя по-долна дивизия някой да се навие .
Така е..Вероятно има много недооценени англичани и холандци,които с радост биха приели такава отговорност. Пак казвам,тук са били специалисти като Шум.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Siegfried написа:Всъщност има вероятност точно от някоя по-долна дивизия някой да се навие .
Alex написа:stg333 написа:Уф , Люпко вече не става, факт
а бе вие почнахте да отхвърляте треноьрите още преди да са дошли![]()
![]()
преди поне чакахте до 3-тия мач и тогава се викаше: "оставка"... очаквам скоро да уволним някого още преди да сме го назначили:)
captain_drifuss написа:що бе?! гонзо не ви ли върши работа? нали сте били много силни срещу Слабия, нали шампиони ще ставате, със най-добрите футболисти (цитирам треньора ви), защо все недоволствате от селекцияята и ръководството? и да дойде Любко няма да ви помогне много, просто е морално остарял... както и повечето ви футболисти...
L_Messi написа:Сигурно по-редовните посетители във форума ще се издразнят, че за пореден път в поредната тема, в която се засяга треньорският пост казвам едно и също нещо, но за мен в състоянието, в което се намира Левски, няма как да наемем на работа класен специалист, камо ли пък от Западна Европа.
Колкото до Люпко, аз лично бих сравнил евентуалното му идване в Левски с последният треньорски период на Пената в ЦСКА, когато след катаклизмите около лиценза той успя да сглоби боеспособен отбор, който се бореше за титлата. Опитът, знанията и качествата на психолог, които има Люпко могат много да ни помогнат, поне до есента, пук защо не и след това.
L_Messi написа:Сигурно по-редовните посетители във форума ще се издразнят, че за пореден път в поредната тема, в която се засяга треньорският пост казвам едно и също нещо, но за мен в състоянието, в което се намира Левски, няма как да наемем на работа класен специалист, камо ли пък от Западна Европа.
Колкото до Люпко, аз лично бих сравнил евентуалното му идване в Левски с последният треньорски период на Пената в ЦСКА, когато след катаклизмите около лиценза той успя да сглоби боеспособен отбор, който се бореше за титлата. Опитът, знанията и качествата на психолог, които има Люпко могат много да ни помогнат, поне до есента, пук защо не и след това.
Еми той все пак е постигнал много - даже и с левски (дали методите му са стари и дали е алкохолик както вс говорят - не знам) В момента нямаме нито треньор, нито мениджър (Гонзо и Здравков обичат Левски и поне надъхват футболистите - нямаме си скандали и такива неща, но не мисля, че могат да работят в перспектива) От месеци всички предложения се отхвърлят и наистина никой не се появи с добро предложение (а вариантите освен Люпко да ясни - да се намери някой от Бг, който не е голямо име, но има опит, знае какво прави и може да работи с юноши и да запази атмосферата в отбора, другият е чужденец)Siegfried написа:Alex написа:stg333 написа:Уф , Люпко вече не става, факт
а бе вие почнахте да отхвърляте треноьрите още преди да са дошли![]()
![]()
преди поне чакахте до 3-тия мач и тогава се викаше: "оставка"... очаквам скоро да уволним някого още преди да сме го назначили:)
Просто като треньор той се изчерпа . Това имаме предвид .
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, ikar, noo, TristaNNN и 64 госта