Toninik написа:...броя на феновете, или по-скоро да обсъдим това-онова. Както знаете има две актуални анкети за това кои са повече - наще или цесекарите. Та, едната анкета е на Ринг. В нея, доколкото знам, можеш гласуваш колкото си искаш пъти, така че не е от най-обективните. Но все пак червените водят с над 3000 гласа, което говори за по-добра организираност. Защо те са по-организирани? Другата я правят съвместно Фейсбук и Спортал. За мен тя е по обективната, защото всеки глас е резултат от акаунт във Фейсбук (а както знаем е доста по-трудно да си направиш 20 акаунта отколкото да звъннеш 20 пъти на Ринг). Тук имаме много малка преднина. Защо е толкова малка? Доскоро вярвах че Левски има с десетки хиляди повече фенове, но напоследък не съм много убеден. Моето обяснение е ,че с малоумното си медиино поведение цялата синя гилдия излага отбора. В последно време не само Батков, а повечето ръководители в отбора са смешни. Цяла несиня България ни се смее за това че Гонзо ни е треньор (както и ние ще им се смеем ако си назначат Стоичков...но няма, поне за толкова имат акъл). Цяла България ни се смее за рева срещу съдиите. Смее ни се и за изказванията че сме имали най-добрите футболисти в БГ. Смее ни се защото се мислим за нещо повече от другите, а, да си признаем, и левскари и цесекари сме си един дол дренки. Най-смешно е самочувствието ни, че сме "отборът на народа". Моля неутралните фенове да потвърдят или отрекат тези мои твърдения! А най-страшното е че, както се вижда и от анкетите, левскарите намаляват, защото ние отвращаваме с високомерието си всеки който иска да стане левскар. Хора, закърмяме поколение антилевскари. Това е много по важно от ужасната форма на отбора в момента. И ако ние не можем да кажем на Батков и компания какви глупости да не говорят, то поне ние феновете може да сме по обективни и здържани. Особено сега! Как мислите вие, дали по този начин и ние сме малко виновни за омразата която се сипе по нас, или Батков е виновен за всеки син провал? Чакам мнения от левскари, неутрални фенове и нормални цесекари.
Koлега не си прочел правилата на Ринг.Прочети ги и всичко ще ти стане ясно.Имаш право да гласуваш колкото искаш, но гласа ти се зачита веднъж за анкетата!