Хайде да си ги мерим!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Хайде да си ги мерим!

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2010 20:58

Toninik написа:...броя на феновете, или по-скоро да обсъдим това-онова. Както знаете има две актуални анкети за това кои са повече - наще или цесекарите. Та, едната анкета е на Ринг. В нея, доколкото знам, можеш гласуваш колкото си искаш пъти, така че не е от най-обективните. Но все пак червените водят с над 3000 гласа, което говори за по-добра организираност. Защо те са по-организирани? Другата я правят съвместно Фейсбук и Спортал. За мен тя е по обективната, защото всеки глас е резултат от акаунт във Фейсбук (а както знаем е доста по-трудно да си направиш 20 акаунта отколкото да звъннеш 20 пъти на Ринг). Тук имаме много малка преднина. Защо е толкова малка? Доскоро вярвах че Левски има с десетки хиляди повече фенове, но напоследък не съм много убеден. Моето обяснение е ,че с малоумното си медиино поведение цялата синя гилдия излага отбора. В последно време не само Батков, а повечето ръководители в отбора са смешни. Цяла несиня България ни се смее за това че Гонзо ни е треньор (както и ние ще им се смеем ако си назначат Стоичков...но няма, поне за толкова имат акъл). Цяла България ни се смее за рева срещу съдиите. Смее ни се и за изказванията че сме имали най-добрите футболисти в БГ. Смее ни се защото се мислим за нещо повече от другите, а, да си признаем, и левскари и цесекари сме си един дол дренки. Най-смешно е самочувствието ни, че сме "отборът на народа". Моля неутралните фенове да потвърдят или отрекат тези мои твърдения! А най-страшното е че, както се вижда и от анкетите, левскарите намаляват, защото ние отвращаваме с високомерието си всеки който иска да стане левскар. Хора, закърмяме поколение антилевскари. Това е много по важно от ужасната форма на отбора в момента. И ако ние не можем да кажем на Батков и компания какви глупости да не говорят, то поне ние феновете може да сме по обективни и здържани. Особено сега! Как мислите вие, дали по този начин и ние сме малко виновни за омразата която се сипе по нас, или Батков е виновен за всеки син провал? Чакам мнения от левскари, неутрални фенове и нормални цесекари. :)

Koлега не си прочел правилата на Ринг.Прочети ги и всичко ще ти стане ясно.Имаш право да гласуваш колкото искаш, но гласа ти се зачита веднъж за анкетата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2010 21:02

dafquezz написа:Само едно уточнение, за хората оспорващи обективността на анкетата - от Ринг си казаха - можеш да гласуваш колкото искаш пъти, но всеки номер се брои само по веднъж... капиш? Всеки смс след първия не е нищо повече от дарение за школата на съответния отбор. А да си ги мерим е тъпо по начало, при положение че знаем колко хора ходят на мач. Да ги броим на стадиона е най-обективно.

не съм съгласен с тебе.феновете се влиаят от играта на отбора .не играят ли добре няма да има хора.другото ковето при едни билета е 2 лева при други 5 и така нататака.В момента 5 лева за билет за Г сектор е много!Затова и не идват много хора.То за лига Европа билета беше 7 а за мач със спортис 5 лева!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 19 мар 2010 21:04

Трудно е да се каже кои са повече сини или червени. Безспорен факт е обаче, че тези отбори имат повече фенове по селата и малките градчета отколкото в София. Аз винаги съм бил за това, човек да подкрепя отбора на родния си град. За съжаление има много "предатели" в това отношение. Всъщност за жителите по селата е разбираемо, те си нямат стойностен местен отбор на който да симпатизират и ведната се ориентират към нашите "грандове". Тъпо и педалско е обаче да имаш местен отбор в А група и да викаш за червини или сини.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2010 21:07

petrof написа:Трудно е да се каже кои са повече сини или червени. Безспорен факт е обаче, че тези отбори имат повече фенове по селата и малките градчета отколкото в София. Аз винаги съм бил за това, човек да подкрепя отбора на родния си град. За съжаление има много "предатели" в това отношение. Всъщност за жителите по селата е разбираемо, те си нямат стойностен местен отбор на който да симпатизират и ведната се ориентират към нашите "грандове". Тъпо и педалско е обаче да имаш местен отбор в А група и да викаш за червини или сини.

Не съм съгласен!Човек може да избира от кой отбор да е!Няма значение дали живе във Варна и вика за Славия!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 19 мар 2010 21:13

POPCORN написа:
petrof написа:Трудно е да се каже кои са повече сини или червени. Безспорен факт е обаче, че тези отбори имат повече фенове по селата и малките градчета отколкото в София. Аз винаги съм бил за това, човек да подкрепя отбора на родния си град. За съжаление има много "предатели" в това отношение. Всъщност за жителите по селата е разбираемо, те си нямат стойностен местен отбор на който да симпатизират и ведната се ориентират към нашите "грандове". Тъпо и педалско е обаче да имаш местен отбор в А група и да викаш за червини или сини.

Не съм съгласен!Човек може да избира от кой отбор да е!Няма значение дали живе във Варна и вика за Славия!

Не отричам правото на избор, но съгласи се, че не е нормално да викаш срещу родния си град. Например, когато ЦСКА или Левски гостуват в провинцията винаги има елементи от съответните градове които викат за "грандовете" срещу своя град. И това ако не е педалска работа не знам...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2010 21:16

petrof написа:
POPCORN написа:

Не отричам правото на избор, но съгласи се, че не е нормално да викаш срещу родния си град. Например, когато ЦСКА или Левски гостуват в провинцията винаги има елементи от съответните градове които викат за "грандовете" срещу своя град. И това ако не е педалска работа не знам...

като цяло и ти си прав.истината е някъде посредата :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 19 мар 2010 21:20

Анкетата на Ринг хич не е обективна, защото всеки може да гласува по-колкото си иска пъти.
За анкетите в Спортал и в фейсбук също не ги коментирам.
В нито 1 от тях не съм гласувала.
Моето мнение е, че отборът ми Левски е на сърцето ми, а не в някакви резултати от гласуване.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

i7se7y
Контакти:

Мнениеот i7se7y » 19 мар 2010 21:32

petrof написа:
POPCORN написа:

пич,логиката ти според мен е много тъпа...Ако всички мислят като теб,то феновете на Реал трябва само да са от Мадрид,на Ман Ю да са само от Манчестър и така.Според мен колко фенове ще има даден отбор зависи от това той как играе и какви успехи има :roll:
LEVSKI FOREVER...
HALA MADRID...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 мар 2010 21:38

Като цяло тези гласувания са адски глупави...

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 19 мар 2010 21:41

i7se7y като гледем и твоята логика е много "умна"... Значи според теб трябва да си избираш любимия отбор според играта и успехите. Ами ако един отбор няма успехи значи не трябва да има и фенове... Според теб давай всички да сме за грандовете, а пък по малките отбори, майната им :lol:

Върни се в “Левски”