Агонията на БГ футбола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Агонията на БГ футбола

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 22:41

Имаше спорни ситуации в мача, но за такъв важен мач е нормално.За конспирация е наивно да се говори.Така евидял съдията, така е свирил.Литекс си победи заслужено.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 15 мар 2010 23:01

RedeviL написа:Имаше спорни ситуации в мача, но за такъв важен мач е нормално.За конспирация е наивно да се говори.Така евидял съдията, така е свирил.Литекс си победи заслужено.

Съдията гледаше от позицията на Гр.Ганчев,но пред него беше Батков и понеже той е дебел не видя нищо :)
Авторът е прав.И за какви картони и дузпи говорите?Два нещастни отбора...Да им вдигнат здравните усигуровки на 50 %:)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 мар 2010 23:05

Стига сте писали първосигнално, бе! "Левски" се очакваше да са гола вода, ама защо все "бялото ви е черно" /синьо/?!... Не бях гледал първото полувреме вчера, но днес по "Ринг" ясно се видя, че се оправдаха съмненията ми за "обувната дузпа" в Перник... Подготовката за мача в Ловеч почна още тогава! Когато някой почне да ме убеждава, че при 0:0 някой чернодрешко /по-скоро чернодушко/ не дава червен картон за откровено груба игра на играч от домакините, а след това очевадна дузпа за гостите /в който и да е мач/ е свирил нормално нямам нужда да ме подсещат, че става дума за запалянковщина!!! Футбола е само една спортна игра, а не пазарно стопанство в каквото го превърнаха по целият свят...
А, всъщност, за пореден път да попитам това мъчение, което наблюдаваме по родните стадиони как му викат??? Щото определено не може да е футбол! По скоро пазар "Илиянци" или животинският пазар до Димитровград!... Пфу-у-у, отврат! :?
...И отново "Тампере", МТК или "Висла"!... :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Левски”