balef написа:ГОНЗО Е БАЛАК ЩОМ СЕ ХВАНА НА ВЪДИЦАТА НА БАТКОВ![]()
Ами бъркаш БАЛАК си е на въдицата на Абрамович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
balef написа:ГОНЗО Е БАЛАК ЩОМ СЕ ХВАНА НА ВЪДИЦАТА НА БАТКОВ![]()
child in time написа:Може да звучи несериозно но защо не вземат Ясен Петров няма да им струва кой знае колко но със сигурност е по добре от Гонзо! Аз лично съм с добро впечатление от неговата работа!
tekumse написа:Както и да го мисля Гонзо е най-слабия треньор в А група. Балъков му е конкуренция ама и той го излъга. Но Батков в виновен щото не е само до пари - Бат Гроздан, Тони Велков, Илиян Илиев, Дуци, Пичони и т.н. не взимат никакви смислени пари и са с пъти по-способни.
Гонзо е като Стоичков - "бягайте да ви е'а майката".
shakazula написа:... Очевидно Батков продължава да разчита на Георги Иванов...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
fire написа:tekumse написа:Както и да го мисля Гонзо е най-слабия треньор в А група. Балъков му е конкуренция ама и той го излъга. Но Батков в виновен щото не е само до пари - Бат Гроздан, Тони Велков, Илиян Илиев, Дуци, Пичони и т.н. не взимат никакви смислени пари и са с пъти по-способни.
Гонзо е като Стоичков - "бягайте да ви е'а майката".
Извинявай човече,ама щом слагаш имена като Пичоне сред останалите изброени или нищо не разбираш от футбол и треньори или не си левскар! Оня манго само за кръчмите става!
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander, honda, maxi1914 и 44 госта