Георги Иванов подал оставка,Батков я отхвърлил.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Георги Иванов подал оставка,Батков я отхвърлил.

Мнениеот child in time » 15 мар 2010 18:29

Може да звучи несериозно но защо не вземат Ясен Петров няма да им струва кой знае колко но със сигурност е по добре от Гонзо! Аз лично съм с добро впечатление от неговата работа!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 15 мар 2010 18:31

Ми сгрешил е че не я е приел. Левски върви назад заради слабите си треньори. Добре, реши навремето да махне Мъри за да има някаква промяна(може би грешка, а като гледам Мъри как се развива като треньор Литекс и Нац. - може би не е било грешка), но оттам натътък взеха Вили, изгониха го след 2 месеца и после идват или некадърници или анонимници, което не е нормално за отбор като Левски. Тони Здравков, Емил Велев, Гонзо, някой да е чул за тия мениджъри. А Достанич по-голям некадърник не беше идвал. За 12г. практика сменил 14 отбора!!! И то все изгонван или оставка!! Без коментар повече за него.
Да сменят Гонзо и да доведат някой мениджър с качества и опит иначе няма да се оправим а само ще затъваме. Ако не се класираме за Лига Европа, помните ли случай Левски да не е бългaрски представител в евротурнирите!!!!

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 15 мар 2010 18:35

Е като не се класира Левски за Евротурнирите, че си утепам кравата :)

цска1
Контакти:

Мнениеот цска1 » 15 мар 2010 18:39

:lol: Ало, лефскарчетата...сложете си очилцата като гледате мачовете на любимия си отбор....Имаше явна засада на Йовов при поемането на топката, преди да я подаде на мечо или клечо...не знам как му викахте...освен, ако преди мача Ви с люляците не са променили правилата за засадата от УЕФА и ФИФА! Не че не е възможно специално заради Вас да ги променят де...все пак вие сте отбора на всички власти! :oops:
И нещо друго...Ако този мечо-клечо играеше толкова, колкото ръкомахаше...със сигурност щяхте да сте европейски шампиони...
Айде от мен чао и поздрави за Бай Ганя Балкански!!!

martooo
Контакти:

Мнениеот martooo » 15 мар 2010 18:40

ААА в грешка сте че, Достанич беше най-некадърният и смешен треньор в Левски . Имаше едни други двама хубавци ... руснака Федотов и швабата Рюдигер Абрамчик, тези бяха уникални тъпаци и антитреньори !!! Незнам от къде ги бяха изнамерили !!! :) :)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 мар 2010 18:41

Гонзо е съучастник на Батков ! ГОНЗО НАПУСНА ЛЕВСКИ И ОСТАВИ БАТКОВ САМ ДА СЕ ОПРАВЯ !!!

shpaci
Контакти:

Мнениеот shpaci » 15 мар 2010 18:44

Всички Мекерета на Баткоффф ВЪН.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 мар 2010 18:45

child in time написа:Може да звучи несериозно но защо не вземат Ясен Петров няма да им струва кой знае колко но със сигурност е по добре от Гонзо! Аз лично съм с добро впечатление от неговата работа!

То доста хора са по-добре от Гонзо..Та дори и Ратко Олимпиеца. Не мерси. Не можаха да разберат,че трябва истински треньор. Някой като Андоне например
110 години любов!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 мар 2010 18:47

цска1, говориш глупости засада може и да е имало но може и да е нямало, на нито едно повторение не се видя дали са на една линия или са, нямаш проблем говори си иначе

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 мар 2010 19:01

ГОНЗО Е Балък ЩОМ СЕ ХВАНА НА ВЪДИЦАТА НА БАТКОВ :!: :o
Последна промяна от balef на 15 мар 2010 20:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”