Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Re: Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Мнениеот MTK » 14 мар 2010 10:25

от demy27 на 14 Мар 2010 08:41

msm написа:Пичове, не искам да ви се бъркам в темата, ама някой много издребняват. Момчето пита има ли сини фенове, които живеят в Пловдив. Това е въпросът му. А, вие го емнахте, ама кореняк ли си, ама клоняк ли си, пък с какви чорапи ходиш - жълти или зелени, абе глупости колкото ти се иска. Оставете момчето на мира, и ако има левскари да му пишат. Ей, ама умирате да търсите под вола теле. А после ревете, защо няма нормални разговори в темите.

Нещата не са толкова прости. Скритата идея е, че Левски най-великия отбор играе пред празни трибуни, и как така някакви изпадащи отборчета изобщо се осмеляват да имат повече публика от великия отбор. Как един отбор, който няма да играе до август събира няколко хиляди фена за честване на годишнина. И типично по левскарски решават проблема - феновете на Левски не ходят на стадиона а се събират по разни кафенета и от там подкрепят отбора, или ходят на Локомотив и Ботев и там слушат радио. Уважаеми щрауси, феновете на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив са много по-велики от вас. Никога няма да го признаете но винаги ще ви боли. И щом мисълта, че в Пловдив и в Стара Загора има повече левскари ви помага да не се чувствате жалки - така да бъде.

Това са две мнения.Намерете разликата и дайте отговор,кое какво е.
Отговори:
а:едното мнение е на интелигентен реалист
б:другото на средностатистически маниак
;) :lol: ;)
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 14 мар 2010 10:43

demy27 написа:Нещата не са толкова прости. Скритата идея е, че Левски най-великия отбор играе пред празни трибуни, и как така някакви изпадащи отборчета изобщо се осмеляват да имат повече публика от великия отбор...

Какви скрити теми те гонят бе... ебати ненормалника... това твоето се наричат комплекси, изобщо не ни интересуват пловдивските отбори не разбра ли и темата не е такава, аман от комплексари на тема Пловдив-София... Не ми се иска в Пловдив да има 200 000 левскари, както беше писал някакъв по-горе... все ми е тая колко има, но ги има, а това че вие си живеете в някаква измислица тук няма левскари си е ваш проблем...

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 мар 2010 11:39

demy27 написа:
msm написа:Пичове, не искам да ви се бъркам в темата, ама някой много издребняват. Момчето пита има ли сини фенове, които живеят в Пловдив. Това е въпросът му. А, вие го емнахте, ама кореняк ли си, ама клоняк ли си, пък с какви чорапи ходиш - жълти или зелени, абе глупости колкото ти се иска. Оставете момчето на мира, и ако има левскари да му пишат. Ей, ама умирате да търсите под вола теле. А после ревете, защо няма нормални разговори в темите.

Нещата не са толкова прости. Скритата идея е, че Левски най-великия отбор играе пред празни трибуни, и как така някакви изпадащи отборчета изобщо се осмеляват да имат повече публика от великия отбор. Как един отбор, който няма да играе до август събира няколко хиляди фена за честване на годишнина. И типично по левскарски решават проблема - феновете на Левски не ходят на стадиона а се събират по разни кафенета и от там подкрепят отбора, или ходят на Локомотив и Ботев и там слушат радио. Уважаеми щрауси, феновете на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив са много по-велики от вас. Никога няма да го признаете но винаги ще ви боли. И щом мисълта, че в Пловдив и в Стара Загора има повече левскари ви помага да не се чувствате жалки - така да бъде.

Еееейййййй,бребреебреееййй, най-после и "екстрасенса деми27" да каже,нещо смислено. :o Браво!!! :lol: :lol: :lol: Сега и онзи с ник -"локо2004"
който пише 99% във форума на "Ботев"Пд и 1% във форума на "локо"Пд, и взема та си изчанча мнението за вас двамата...

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 мар 2010 11:44

MTK написа:
от demy27 на 14 Мар 2010 08:41

Това са две мнения.Намерете разликата и дайте отговор,кое какво е.
Отговори:
а:едното мнение е на интелигентен реалист
б:другото на средностатистически маниак
;) :lol: ;)

отговор:<Б>
/и не средностатистически маниак, само - маниак/
Последна промяна от nik_bg1 на 14 мар 2010 12:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 14 мар 2010 12:09

Радвам се,че съдбата не ме е срещала с пловдивчани-левскари.То няма и как да стане.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 мар 2010 13:53

Пловдив е хубав град,но такъв шовинизъм няма никъде,както там...Момчето задава един въпрос насочен към левскари,които ЖИВЕЯТ в Пловдив,никъде не е написано,че трябва да са до 9-то коляно майни.Разбира се,че е хубаво в града ти всички да са фенове на отбор от града,но да обвиняваш някого,че е фен на даден отбор,значи трябва да си доста ограничен човек.И на мен не ми е приятно на мач Берое-Левски или Берое-ЦСКА като има в сектора за гости заралии,но да ги мразя за пристрастията им,трябва да съм малоумник...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 мар 2010 15:47

acmilan написа:Пловдив е хубав град,но такъв шовинизъм няма никъде,както там...Момчето задава един въпрос насочен към левскари,които ЖИВЕЯТ в Пловдив,никъде не е написано,че трябва да са до 9-то коляно майни.Разбира се,че е хубаво в града ти всички да са фенове на отбор от града,но да обвиняваш някого,че е фен на даден отбор,значи трябва да си доста ограничен човек.И на мен не ми е приятно на мач Берое-Левски или Берое-ЦСКА като има в сектора за гости заралии,но да ги мразя за пристрастията им,трябва да съм малоумник...

1.Прочети нещата отново и се опитай да ми обясниш къде обвиняваме 100%-ят левскар ,че е от ФК"Левски"
2. Пич,нещо не разбирам...на мач "Берое"-"Левски" или "Берое"-ЦСКА в сектора за гости не стоят заралии ? Като ти гледам аватара ти си теле-фен,
затова и не знаеш къде стоят домакините и къде гостите...те в телевизионните програми не ги пишат тези работи.
3."трябва да съм малоумник"
Не трябва :arrow: ти си такъв...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 мар 2010 16:16

nik_bg1 написа:
acmilan написа:Пловдив е хубав град,но такъв шовинизъм няма никъде,както там...Момчето задава един въпрос насочен към левскари,които ЖИВЕЯТ в Пловдив,никъде не е написано,че трябва да са до 9-то коляно майни.Разбира се,че е хубаво в града ти всички да са фенове на отбор от града,но да обвиняваш някого,че е фен на даден отбор,значи трябва да си доста ограничен човек.И на мен не ми е приятно на мач Берое-Левски или Берое-ЦСКА като има в сектора за гости заралии,но да ги мразя за пристрастията им,трябва да съм малоумник...

1.Прочети нещата отново и се опитай да ми обясниш къде обвиняваме 100%-ят левскар ,че е от ФК"Левски"
2. Пич,нещо не разбирам...на мач "Берое"-"Левски" или "Берое"-ЦСКА в сектора за гости не стоят заралии ? Като ти гледам аватара ти си теле-фен,
затова и не знаеш къде стоят домакините и къде гостите...те в телевизионните програми не ги пишат тези работи.
3."трябва да съм малоумник"
Не трябва :arrow: ти си такъв...

Отворко,ще подмина с погнуса обидата ти към мен,защото не искам да се цапам в калта с теб,понеже на теб ще ти хареса.В сектора за гости на мачовете на Берое с ЦСКА и Левски сядат и заралии,включително мои познати и приятели,от 11 години съм изпуснал едва няколко мача на Берое под Аязмото и то е било,защото не съм имал възможност да отида.Не ми обяснявай точно в Стара Загора кой къде сяда,за кого вика и т.н.Отдавна съм се убедил,че по-неприятни хора от ботевистите в този форум няма и ти си кристален пример за това.Изключително жалък си,съдейки по писанията ти,без да познаваш човека,почваш с обиди,с определения като теле-фен и т.н.Съжалявам те...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
jeko
Контакти:

Мнениеот jeko » 14 мар 2010 17:35

Левскарите сме навсякъде,просто в Пловдив не сме толкова организирани,но това ще се промени.Спорът е излишен.САМО ЛЕВСКИ и успех днес в Ловеч. :)
Изображение

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Мнениеот joroo836 » 14 мар 2010 17:54

Само Левски от кв.Гагарин и мощна подкрепа от 19:30 за отбора на народа! Юноша на локо сам но сам трето поколение левскар в кравта!

Върни се в “Левски”