Играта на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Тактическа незрялост на отбора на Левски.

Мнениеот blue SASHO77 » 09 мар 2010 13:50

zlatan написа:това за Дарко и Таевски разбира се е печатна грешка имах предвид Влади,благодаря колега че ме подсети.

100% съм сигурен че е печатна грешка!!!
За Влади се съмнявам, че ще си върне формата толкова бързо,а за нападението ни най ме е страх, че няма да се справят!!!
САМО ЛЕВСКИ

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 09 мар 2010 13:55

Де да беше само тактическа незрялост.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2010 14:00

Златанчо, като навършиш :) тлинайсет :) годинки, ще почнеш да повече да разбираш от футбол. До тогава спри да пускаш антилевскарски теми . Не мога да ти се начудя, ти нещо пролеми със сексуалната ориентация ли имаш, гущера на Дучето ли си цоцал като бебе, що ли ... все едни плачковски теми и все по отбора плюеш ..... колкото до тактика, явно не си и виждал учебник по футбол за начинаещи, глупости,глупости, глупости ...... :)

Пиша тези редове,макар че първоначално не смятах да го правя,НА 31ГОД. СЪМ ЖЕНЕН С ДВЕ ДЕЦА,РОДЕН В ГР.ЗЛАТОГРАД,ОБЛ.СМОЛЯН,името ми е Ваклин Драганов.Когато решиш да пишеш глупости по адрес на някого помисли малко,а темата ми е такава ,защото така аз виждам нещата.Просто те моля ,когато пишеш някои неща се съобразявай,защото едното ми дете е достатъчно голямои то също чете форума на Левски.Колкото до името ,коет цитираш в поста си,аз никога през живота си не съм произнасял неговото име.Приятен ден ,колега дано с твоето мнение нашия отбор стане по-добър.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2010 14:03

Да наречеш Анелка "тежък нападател" е комично :lol:

Ако ти ми кажеш сега точно поста на Анелка умнико ще се съгласч веднага с теб.Анелка цял живот е игралЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ,това е самата истина.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 мар 2010 14:05

Ще си позволя да не се съглася с автора:
Предвид контузиите на водещи футболисти в ЛЕВСКИ - Мечо, Йовов, Дарко, Гаджев - това бе оптималния състав. Еньо се постара да играе достатъчно раздвижено и трудно може да бъде определен като "тромав".
Всички знаем, че от много дълго време и при куп различни треньори ЛЕВСКИ е изпитвал затруднение да играе срещу глуха защита. Победихме трудно, но трябва да отдадем дължимото и на съперника - един добре организиран отбор, който умело се защитаваше.
Защо всички смятат Миньор за бездарници, които трябваше да победим с лекота???
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2010 14:08

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот blue magic на 09 Мар 2010 10:05
Ще си позволя да не се съглася с автора:
Предвид контузиите на водещи футболисти в ЛЕВСКИ - Мечо, Йовов, Дарко, Гаджев - това бе оптималния състав. Еньо се постара да играе достатъчно раздвижено и трудно може да бъде определен като "тромав".
Всички знаем, че от много дълго време и при куп различни треньори ЛЕВСКИ е изпитвал затруднение да играе срещу глуха защита. Победихме трудно, но трябва да отдадем дължимото и на съперника - един добре организиран отбор, който умело се защитаваше.
Защо всички смятат Миньор за бездарници, които трябваше да победим с лекота???

Аватар
blue magic

* Лично съобщение

аз ценя твоето мнение и дано да бъдеш прав че само контузиите са ни проблема в този момент.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 09 мар 2010 14:10

Обидно и провокативно заглавие на темата ..... съдържание на темата - хаотични мисли без никакво логично съдържание , показваш футболна неграмотност ..... така пишат само тинейджърите злобарчета от портокаления, доматения тим или тоя на "удавените чайки"
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2010 14:24

И аз съм левскар,но когато виждаш,че отбора ти е бил трагичен,не трябва да го премълчаваш.Според мен в неделя играхме повече от трагично.Няма как да чакама на "Кривия" и на Бардон,да ни правят играта,те са вече на преклонна за футбола възраст.А това оправдание за контузените,нещо не ми се връзва,защото даже и Йовов и Телкийски да се върнат,няма да допринесат с нищо,и техните най-добри дни отминаха.За Гаджев и Тасевски съм съгласен,че липсваха,но и на тях ще им трябва време да си върнат формата,а най-важните мачове вече ще са минали...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 09 мар 2010 14:27

W84me написа:И аз съм левскар,но когато виждаш,че отбора ти е бил трагичен,не трябва да го премълчаваш.Според мен в неделя играхме повече от трагично.Няма как да чакама на "Кривия" и на Бардон,да ни правят играта,те са вече на преклонна за футбола възраст.А това оправдание за контузените,нещо не ми се връзва,защото даже и Йовов и Телкийски да се върнат,няма да допринесат с нищо,и техните най-добри дни отминаха.За Гаджев и Тасевски съм съгласен,че липсваха,но и на тях ще им трябва време да си върнат формата,а най-важните мачове вече ще са минали...

МОМЧЕЦЕ, МАН Ю БИХА С ТРИСТА МЪКИ ВЪЛЦИТЕ, А СЛЕД МАЧА ВИЖ КАКВИ БЯХА КОМЕНТАРИТЕ ..... НОРМАЛНО Е ДА СЕ ИГРАЕ ТРУДНО СРЕЩУ 10 ЧОВЕКА ПОДРЕДЕНИ В МАЛКОТО НАКАЗАТЕЛНО ПОЛЕ ПРЕД ВРАТАТА СИ ......
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 мар 2010 14:44

Чакайте да минат още няколко мача. В крайна сметка, именно в следващите кръгове са мачовете, от които могат да се направят по-генерални изводи - с Литекс, Славия, Локо Сф, ЦСКА.

Върни се в “Левски”