Играта на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Radostin35
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот Radostin35 » 08 мар 2010 18:47

Имало дуспа или не това какво значение има ?вьв пьрвите 6 пьрвенства този мач миньор не знам как щяха завьршат.То не беше лежане ,камьни по ПЕТКОВ ,бои по сьдия и т.н.Май Г-Н СИРАКОВ е бил много прав преди години. НО ТОЙ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ .

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 18:51

Xanko написа:Трагична, като на ЦСКА и Литекс просто тепърва им предстои отрезняван, сигурен съм, че ако не беше дузпата сега щяха да говорят друго, но пуканке не смятам, че след като ние играхме същото ти е мястото в този форум с повече от един пост просто на тях им предстои това което ние вече видяхме т.е същата игра само че без дузпата и тогава ще видиш какво ще пишат.

ама аз да съм казал, че ние играем великолептно и сме уникални футболисти?Аз си го признавам ако не се промени нещо ЦСка няма да стане шампион!Ама не да ми говорят колко са велики Левски а те не могат да си подават!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 08 мар 2010 19:10

aleks1912 написа:Какво да говоря за играта на Левски ?!?! Евала им правя на Миньор . С човек по малко от 25 минута издържаха 1 : 1 и естествено дуспа за Левски и мача се обръща . ЯД МЕ Е , ЧЕ ТОЗИ ОТБОР НОСИ ИМЕТО НА ТАКЪВ ВЕЛИК ЧОВЕК ! ;) ;) ;)

Е при вас същото,но в пъти по-зле
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 мар 2010 19:11

И до всички левскари:помнете,ключът към похода е победа в Ловеч!Грозна,измъчена,късметлийска-но победа!Те могат да си плюят колкото искат-нас това не ни засяга!Те могат да си строят всякакви теории и конспирации-нека ги строят!Но помнете ми думата-ако победим в неделя,плюенето ще се обърне в неистов вой!Ние да си подкрепим отбора в Ловеч и да дадем,каквото можем за победата,а техните проблеми те да си ги решават! 27 март и 9 май на пръв поглед нямат нищо общо,нотова не е съвсем така-те си знаят защо!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 08 мар 2010 19:15

POPCORN написа:
на мен ми е мъчно за теб .... сложил си в аватара си емблемата на цска и под нея надписа пуканки .... без повече коментари .... дано имаш здравна осигуровка ..... :) :) :)

това какво общо има с темата бе отворко?еми да ембелмата на ЦСКА!Поне мисля реално и не говоря глупости като тебе.Левски играли много добре.Те няма едно голово положение в мача а ти ми викаш играхме много хубаво.по-добре ти ходи на лекър може да имаш пролбеми с очите?И кажи да ти сменят стъклата на очилата ти да не са сини!

ДА ОТИДА НА ЛЕКЪР ?!?!?!АХАХХАХАХАХАХАХ
Неграмотен чорбарски интригант, престани да пишеш небивалици , моля те , излагаш себе си , а с този етикет, който си си лепнал за аватар излагаш и други хора!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 08 мар 2010 19:21

За пореден път се убеждавам, че нищо не е наред в подуенския отбор. каквито са им играчите, такива са им и феновете. Обзети са от някакъв сън и упорито не искат да се събудят. Били играли добре, смачкали Миньор... и т.н подобни фантасмагории.
Истината е друга, свалете очилата. Истината е, че футбол няма, истината е , че колкото малко е останал, той не е нито от Левски, нито от ЦСКА.
Футбол се опитват да играят отбори като Черноморец, Черно Море, Пирин... Другото е помиярщина от класа. Какви играчи има в Левски , а????? Тва може ли да са играчи за отбор като Левски???? такива хора преди 15 години нямаше да стъпят на стадиона дори и като зрители. Същото е и в ЦСКА. Пълна идиотия , комплексарщина и некадърност. Звезда бил Гонзо -абе вие ненормални ли сте всичките или вятър ви вее на бял кон????? Звезда беше Сираков, Хубчев, Пламен Николов, Даниел Боримиров, Златко Янков... да изброявам ли още???? Кой от сегашните нещастници може да бъде сравнен с тях??? Докато имате тоя малоумник в Левски, нищо добро не ви чака. Звезда бил тоя клоун-ако не бяха надупените БГ съдии да му позволяват да прави квото си иска на терена, щеше да играе в Миньор Бобов дол.
Вината е и у вас, големите фенове. Вместо да си отворите очите-вие или пишете декларации или плещите глупости в нета и възхвалявате невероятната игра на нещастния ви отбор.
Луда работа...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2010 19:24

Още седмица преди мача ни с Миньор написах, че играта точно в тая среща...не е важна !
То не беше и далеч от акъла, че с подобни терени и време....трудно можем да искаме качество !
Междудругото.....точно подобен тип игра и мач очаквах !
Така че.....с оглед на обстоятелствата, поне за мен - нормална игра.
А обстоятелствата бяха :
- Първи офи-мач за годината > напрежение !
- Супер надъхан съперник > труден мач !
- Тежък терен > никакъв футбол.....а борба !
- Миньор срещу Левски > груба игра на "Миньорци" със сигурност !
С оглед на тия неща ......нима някои от вас са очаквали, "Сините" да играят красиво и резултатно ?
И въпреки това...на мен първото полувреме ( с малки изключения )...ми харесаха нашите !
Вторите 45 мин. вече....след това развитие на нещата.....10 перничани в пеналта......мек и разкалян терен.....не ги оправдавам левскарите - единствено заради прекомерните центрирания.....и то не толкова самите центрирания бяха проблема.....а точноста им.
Като негатив мога да посоча, че централните ни нападатели бяха с общ ръст към 3,5 метра.......и въпреки, че някои от центриранията достигнаха до тях.....те биха анемични, слаби и неточни удари с глава !
Което както споменах, при ръста им......е недопустимо !
Толкова за играта ни.....другото беше - кал, борба, кръв, лежане и нерви ..... :lol:
Мисля си, че в мача с Литекс, ще покажем доста повече от към качество.....стига терена да позволява.

П.П.
Вярно, че малко се поизморихме към 70-75 мин. но това беше нормално !
Както написах - първи мач на такова ниво ( официално ) .......а и, този който се опитва да играе футбол, тича повече....и съответно - се измаря повече !
Този който е играл футбол....дори и в махалата, знае за какво говоря ( в случая пиша ) .. ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 08 мар 2010 19:29, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 19:28

Linky написа:
POPCORN написа:
на мен ми е мъчно за теб .... сложил си в аватара си емблемата на цска и под нея надписа пуканки .... без повече коментари .... дано имаш здравна осигуровка ..... :) :) :)

това какво общо има с темата бе отворко?еми да ембелмата на ЦСКА!Поне мисля реално и не говоря глупости като тебе.Левски играли много добре.Те няма едно голово положение в мача а ти ми викаш играхме много хубаво.по-добре ти ходи на лекър може да имаш пролбеми с очите?И кажи да ти сменят стъклата на очилата ти да не са сини!

Неграмотен чорбарски интригант, престани да пишеш небивалици , моля те , излагаш себе си , а с този етикет, който си си лепнал за аватар излагаш и други хора!

да неграмотен съм и кво?кой излагам?излагам себе си какво ги намесваш другите?че вие всички от Левски сте грамотни ли бе?Я виж само в тая тема колко човека са написали дуспа а не дузпа и то фенове на Левски?Ама аз не съм компексар и не им правя забелжки, защото и аз не съм много грамотен!А ти не може нищо да ми кажеш какво да правя и какво да не правя.много мразя някой да прави забележки.първо тука винаги пиша бързо.никой няма да ме оценява.да някой думи не ги знам как се пишат и ги пиша както дойде има и много грешки от бързане, ама това не ти влиза в работата!Най-мразя някой във форума да прави такива забележки!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 08 мар 2010 19:44

POPCORN написа:

Неграмотен чорбарски интригант, престани да пишеш небивалици , моля те , излагаш себе си , а с този етикет, който си си лепнал за аватар излагаш и други хора![/quote]
да неграмотен съм и кво?кой излагам?излагам себе си какво ги намесваш другите?че вие всички от Левски сте грамотни ли бе?Я виж само в тая тема колко човека са написали дуспа а не дузпа и то фенове на Левски?Ама аз не съм компексар и не им правя забелжки, защото и аз не съм много грамотен!А ти не може нищо да ми кажеш какво да правя и какво да не правя.много мразя някой да прави забележки.първо тука винаги пиша бързо.никой няма да ме оценява.да някой думи не ги знам как се пишат и ги пиша както дойде има и много грешки от бързане, ама това не ти влиза в работата!Най-мразя някой във форума да прави такива забележки![/quote]
Като го мразиш , знаеш пътя , а той е - научи граматиката.За къде бързаш, че пишеш бързо?От толкова мразене на Левски е нормално да си загубиш ума и дума и вместо да пишеш бързи и безсмислени постове, от които имаш много, както виждам цели 4000 и нещо.Постарай се по-малко , но по-качествени.Аз не искам да те засегна лично , просто ми е забавно как човек, който дава критики и то не обосновани не може да напише думата лекар правялно.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 19:51

Като го мразиш , знаеш пътя , а той е - научи граматиката.За къде бързаш, че пишеш бързо?От толкова мразене на Левски е нормално да си загубиш ума и дума и вместо да пишеш бързи и безсмислени постове, от които имаш много, както виждам цели 4000 и нещо.Постарай се по-малко , но по-качествени.Аз не искам да те засегна лично , просто ми е забавно как човек, който дава критики и то не обосновани не може да напише думата лекар правялно.

Първо каквото съм написал не са били глупости и не съм се заяждал!Просто ме е дразни това , че тука говорите глупости и не сте обективни.Иначе въобще не ми пука Левски какво ше прави , не е и моя работа!Просто, ако сме малко по-обективни и си признаваме истината във форума , ще е много по-добре отколкото всеки да говори колко е велик неговият отбор и некви и как от другият мач почва да мачка наред, а това всички знаем, че няма как да стане!А така като говориме глупости само винаги се дразниме едни други!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”