Играта на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 17:32

L_Messi написа:
POPCORN написа:не е левскар, защото гледа реално на нещата така ли?ахаха колко много глупости за 5 реда лелел мале.щом те радва играта на Левски в момента значи си доста дребна душица!

Не знам кой е дребна душица, но ти по цял ден не спираш да пишеш глупости в нашия форум. Разбирам твоето отборче да е цъфнало и вързало, но ако съм на твое място (добре, че не съм), при това състояние, в което се намира ЦСКА, играта на Левски щеше да ми е последния проблем. И поне да пишеше смислени неща, а ти само влизаш в някакви спорове, като вместо да се аргументираш, отправяш нападки.

аз мога да си пиша където искам.затова съм се регистрирал.това че не ти харесва какво пиша аз ми е точно през оная работа.Ми ЦСКа според мене са цъфнали малко повече от Левски и това ще си покаже другите кръгова.няма всеки кръг съдията да ви дава дузпа в последните минути нали ви е ясно?все едно да кажа, че ЦСКа играха феноменално срещу Берое.Типично за левскарите.и един човек гледа съвсем реално на нещата и го плуят.и какъв е тоя смешко да казва кой е левскар и кой не?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 08 мар 2010 17:33

Играта си беше напълно нормална. Миньор бяха с 10 човека и логично си се окопаха. Ние нямаме играчи като Барса или Реал за да разиграве по земя в сгъстена защита, пък и терена не позволяваше технична игра. Единствено си пролича, че нямаме играчи с добро центриране и че нападателите ни са ялови.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 08 мар 2010 17:34

bojiTHEmaster написа:Срещу 10 човека в наказателното поле и барселона би играла слабо, гледал съм им такъв мач, само че в силните първенства рядко стават такива грозни мачове, там отборите играят красиво, или най-малкото по-открито. Въобще не съм притеснен от показаното срещу Миньор, сигурен съм че срещу Литекс ще покажем силна игра, защото те поне ще се опитат да играят футбол.

Дали.. ? ако не ви дадоха измислената дузпа щеше друго да говориш :idea: при полужение ,че са с 10 човека срещу Левски какво искаш да направят да се хвърлят в атака ли бе.. при полужение ,че 1:1 е добре дошло.. но съдията трябва да ви помогне.. :evil:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 08 мар 2010 17:34

от POPCORN на 08 Мар 2010 13:30

на мен ми е мъчно за теб .... сложил си в аватара си емблемата на цска и под нея надписа пуканки .... без повече коментари .... дано имаш здравна осигуровка ..... :) :) :)

това какво общо има с темата бе отворко?еми да ембелмата на ЦСКА!Поне мисля реално и не говоря глупости като тебе.Левски играли много добре.Те няма едно голово положение в мача а ти ми викаш играхме много хубаво.по-добре ти ходи на лекър може да имаш пролбеми с очите?И кажи да ти сменят стъклата на очилата ти да не са сини!

На тази емблема и липсва само онова култово "Септемврийско знаме". :lol: :lol: :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 08 мар 2010 17:36

За жалост според мен, Левски от доста време не показват игра. Като коне с капаци ритат и бягат напред и това е. Дано в Ловеч ме опровергаят.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 мар 2010 17:37

Дузпата е измислена само и единствено в болните ви антилевскарски мозъци! Айде със здраве...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 17:37

mOvE_ написа:За жалост според мен, Левски от доста време не показват игра. Като коне с капаци ритат и бягат напред и това е. Дано в Ловеч ме опровергаят.

е ти не си левскар бе .как може да говориш така за Левски? :lol: :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 08 мар 2010 17:38

мен лично ме радва играта на подуенци.... много са си добре ! няма как да избутат до края само със съдииски аванти,тепърва ще губят точки от всички по-смислени отбори ,играещи по-интелигентно от тях (разбирай 10-на отбора от А група).колкото по-дълго продължи илюзията гонзо, те ще затъват ПО-дълбоко в собствената си комплексираност че трябва да побеждават на ВСЯКА цена !!!!!
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ГОНЗО !!!!!! ;) ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 17:38

lakito7 написа:
от POPCORN на 08 Мар 2010 13:30

на мен ми е мъчно за теб .... сложил си в аватара си емблемата на цска и под нея надписа пуканки .... без повече коментари .... дано имаш здравна осигуровка ..... :) :) :)

това какво общо има с темата бе отворко?еми да ембелмата на ЦСКА!Поне мисля реално и не говоря глупости като тебе.Левски играли много добре.Те няма едно голово положение в мача а ти ми викаш играхме много хубаво.по-добре ти ходи на лекър може да имаш пролбеми с очите?И кажи да ти сменят стъклата на очилата ти да не са сини!

На тази емблема и липсва само онова култово "Септемврийско знаме". :lol: :lol: :lol:

вярно ли?много оригинално както винаги.ти някога ще кажеш ли нещо смислено!?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Radostin35
Контакти: