Далеч съм от мисълта че ще се представят много по добре, но ако си заслужат място защо да не играят? А както ти сам казваш със спорна дузпа в края на мача за по именития отбор , какъв шанс имат това да се случи?? И докато има лобиски интереси, поръчки(не твърдя че дузпата е такава) и тн... няма как да се случи! Не само Левски и ЦСКА са се представяли достойно в европейските турнири и ако се оставят и други отбори да играят там съм сигурен че също могат да покажат зъби! Стига сте робували на тезата че видиш ли освен вас няма кой друг да играе добре в европа !!![/quote]
А така - да си дойдем на думата! Да си го ЗАСЛУЖАТ. Ама като гледам и слушам едва ли не Миньор трябва да са в челото на таблицата, ама нали .... ги режат съдиите срещу големите отбори

ами то е ако е така - те няма да са СРЕДНЯШКИ отбор, нали? Ще са в зона Европа И съм 100% съгласен че и други отбори са се представяли добре, ама това време мина ...БЕШЕ. Нямям нищо против примерно ....Берое да играят е Европа ама ей, няма как това да стане разбери. Щото като цяло, у нас 70% от отборите (точно тези които визираш) съществуват и живеят на мускули.....така не става ..... няма как да се получи....в А група оцеляват ама сме дотам. Така че ....всяка жаба да си знае гьола
И последно - за дузпата. За мен не беше спорна а я имаше - мое мнение е това - защитавам го. И за съдиите- пак казвам - искам да са ОБЕКТИВНИ. Храня надежда че това ще се случи някой ден

[/quote]
Не съм казал че те са отбора който го заслужава

Говоря че като цяло помоща винаги е за "грандовете", и 2 точки от тук 3 от там и ей ти 5-10 точки разлика от другите отбори! Имате лоби двата отбора и не се допуска някой друг "случайно" да отиде вместо вас в турнирите, независимо дали играете добре или зле!! Как после ще си продадете звездите в Европа или пък друг ще вземе парички ,ако случайно спечели някоя точка в европа?? А ако някой от тия 70% от отборите вземе някакви пари от евро турнирите, не мислеш ли че и тяхното ниво ще се вдигне поне малко? Ей за това ти казвам че докато не се промени тая ситуация няма как да очакваш хората да не ви плюят и да ви гледат със добро око

Нека да отиват тези които си го заслужат а не, тия които си мислят че е тяхно право и със всички средства и на всяка цена