Гафовете на Баждеков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Гафовете на Баждеков
Много помия се изсипа върху собственика Т. Батков. Интересно ми е да знам какво мислите за финансовия ни директор, който излезе на преден план в последните месеци покрай финансовата криза в отбора ни. На неговите плещи се падна нелеката задача да кърпи бюджета. Обявен за финансов магьосник от самия Батков, Косьо успешно движише финансовите дела в клуба, но напоследък прави гаф след гаф, уволнението на психоложката и Ваташка, искането му да закрие ДЮШ, забравянето на втория екземпляр на договора на Зе, Казанската афера и още други подобни. Моля кажете си мнението
Re: Баждеков
Имат една задача със Шматков: "Да намерят заместниците си!"
-
- Контакти:
Re: Баждеков
bono написа:Имат една задача със Шматков: "Да намерят заместниците си!"
Това е истината...
Re: Гафовете на Баждеков
Това ми се струва че е поредната кампания за отклоняване на вниманието от Батков към някой друг ... ама като има кой да се връзва ...
като дупе и гащи са
Прихванал е от шефа си,да върши простотии.Преди се справяше по-добре и си мислех,че е най-читавия в управлението ви.
Само Черно море.
Според мен, Ваташка трябва незабавно да бъде възстановена на работа. Тя е една от малкото хора които милеят за клуба и си разбират от работата. Истински професионалист и невероатен човек. Успех Ели.
joro bad написа:Според мен, Ваташка трябва незабавно да бъде възстановена на работа. Тя е една от малкото хора които милеят за клуба и си разбират от работата. Истински професионалист и невероатен човек. Успех Ели.
Тя си позволи да каже голата истина и беше уволнена...
-
Така е. И аз като кажа голата истина във форума по наболели теми и веднага бивам баннат. Няма справедливост в нашия любим отбор като почнеш от Ръководството и стигнеш до форумците