Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 17 ное 2025 19:04

Там е 50/50 да кажем. Половината отбори по Европа вече са с лого на някоя бет компания, някои от тях доста именити отбори. Това не е много по-различно. Колкото до хазарта, там за мен нещата стоят почти изцяло, над 90%, на личната отговорност. Не мисля, че е чак толкова работа на държавата да регулира този сектор. Преди 20 години пълната забрана на реклама щеше да има ефект, ама сега всеки е с телефон и интернет,...няма как да спреш това нещо. Тука нещата стоят в двете крайности - или тотално забраняваш всичко и затваряш всички сайтове и физически казина, или каквото и да правиш друго няма да има особен ефект.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 ное 2025 19:07

AntonToni написа:То целият ни футбол рекламира тая чума!

Доста тъпо мислене, ганьовско. Значи, ако всички си хвърлят боклука през прозореца на панелката или мятат фасове, докато карат 25-годишните си каруци, то няма проблем и ти да го правиш, така ли? :oops:
Успели били, фондации имали, за деца се грижели - похвално, ама това значи ли, че благодарение и до някаква степен на теб, ще се съсипят семейства и вероятно впоследствие ще страдат ... деца, които ще бъдат обречени на безвремие или тотална липса на бъдеще?
Говорим за кандидат-президент на БФС-то, бре!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 19:26

Ако не бяха намесени Бербатов и Стоичков едва ли на някой щеше да му пука кой какво рекламира.От колко време рекламата за хазарт е забранена по тв канали, къде виждате Стоичков да рекламира.Филмът за Гунди с пари от църквата ли го направиха Иван и Андрей.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 19:34

....В проекта се включват Sesame, Захарни заводи, Puma и други. Ключов стратегически партньор е сайтът за залагания Sesame. Макар участието на Иван и Андрей като рекламни лица на бранда да изненада много от почитателите им, продуцентите оценяват това партньорство като взаимно доверие и повод на гордост...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 ное 2025 19:36

Явно децата трябва да си затворят очите за цинизмите на безродния тюфлек и стане модел на подражание за тях, защото ритал добре топката и имал много пари и известност. По същата логика нека всички станем припоци, защото само така може да се отървеш от натрупаните задълженията на клуба и си намериш богат собственик, който обещава купи, титли и спортни успехи. Байганьовщина.
Последна промяна от realno на 17 ное 2025 20:03, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 ное 2025 19:37

Мазньовци безчести, не се измъквайте с припошките си глупости - вие ревункате за Барбуков, не другите, но когато ви докажем, че въпросният не е толкова свят, почвате с безпринципните си финтчета - ама Гунди бил пиян :lol: , ама то хазарт имало навсякъде, ама то и другите рекламирали, ама то това, ама то онова, че чак до Иван и Андрей и някакви църкви :lol: е стигнала една припошка главица.
А колко качествени българи създаде и разви Тирето за националния след позорното преместване на Литекс на Софията се мълчи, и мълчи. :oops: Барбуков, та Барбуков - на територията всякой чака Барбуковци с магически пръчки да оправят футбола, държавата, хората и т.н. , ама не си гледат собствените кочинки - на практика съставните единици на цялото.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 17 ное 2025 19:44

TristaNNN написа:

Доста тъпо мислене, ганьовско. Значи, ако всички си хвърлят боклука през прозореца на панелката или мятат фасове, докато карат 25-годишните си каруци, то няма проблем и ти да го правиш, така ли? :oops:
Успели били, фондации имали, за деца се грижели - похвално, ама това значи ли, че благодарение и до някаква степен на теб, ще се съсипят семейства и вероятно впоследствие ще страдат ... деца, които ще бъдат обречени на безвремие или тотална липса на бъдеще?

Че аз не съм казал,че е добре това да се рекламира.
Против съм,а някои отбори се спасиха от фалит с реклама на тая чума,колко ли деца са се зарибили покрай тях?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 ное 2025 20:30

AntonToni написа:
TristaNNN написа:

Че аз не съм казал,че е добре това да се рекламира.
Против съм,а някои отбори се спасиха от фалит с реклама на тая чума,колко ли деца са се зарибили покрай тях?

Е, тия отбори нали прескочиха фалита, щото Шиши и Тиквата ги били спасили? Ся па рекламата на хазарта ги спасила...
Иди, че разбери кашата в припошката глава. :shock:
[offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 20:34

Нещо не Ви издържат нервите, нямам спомен да съм обидил някой.Ако не можете да водите нормален диалог пратете донос , както правите често.Както и да ги наричате, те са Стоичков и Бербатов и са играли в най-добрите отбори в Европа.След като питаш какъв футболист е излязъл от ЦСКА през последните години, трябва да отговориш и какво е излязло от Левски.Значи можете да пишете за "кървавите " пари на Папазки, за морал, а когато Ви посоча кой е основният спонсор на филма с който всички сини фенове се гордеете ставам лош, Ганьо и т.н.От 2008г. съм в този форум, нормалните фенове се отдръпнаха, останаха кресливите, тези с комплексите.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 ное 2025 20:47

В припошката главица на Мазньо станаха няколко къси съединения накуп по различните вриги и сега съвсем си е*а мамата. :mrgreen:
[offtopic]

Върни се в “Левски”