Протокол от КАТ ли?
Питам най-вече моралистите Ioan и manolov.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
AntonToni написа:Протокол от КАТ ли?
Може и позив от циклостила в землянките.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
peliforewer
- Контакти:
Ioan912 написа:peliforewer написа:tmanolov написа:peliforewer написа:Ioan912 написа:peliforewer написа:Ти, нали си юрист, къде пише, че е престъпление да си рекламно лице на бетинг компания или на агенция за недвижими имоти.Естествено, че ще търсят Бербатов за рекламно лице, а не Сульо и Пульо.
Друго си е да рекламираш домати и краставици в Кауфланд, кажи! :mrgreen:
Бетинг компании не може, недвижими имоти не може, домати и краставици не може :) . Направете списък с манолов да знаят Стоичков и Бербатов какво имат право да рекламират :) .Другаде е заровено кучето и Вие го знаете много добре :) .
Никой не го спира да рекламира каквото иска - юридически не е нарушил нищо, така е. Виж, вече морално как стоят нещата, е малко по-друга бира :mrgreen: А за Ристу Кюрдъ ефектът беше моментален -за пръв път от 14 години Кауфланд бяха детронирани като ритейлър номер 1 у нас и Лидл ги минаха, При това, отбележи си - Кауфланд са с най-ниския ръст за 2024 от абсолютно всички ритейлъри (ефектът Кюрдъ, дами и господа), а отгоре на това са с най-много служители, пак от всички - цели 6912, спрямо едва 4266 на Лидл. как е, добре ли е :mrgreen: Риторично питам, разбира се - ако изборът на ристу кюрдъ не е политическа поръчка от дебелото момче и БХ, то маркетинговият отдел на Кауфланд трябва да са уволнени на секундата. Ама не са - изводите всеки сам да си направи
Тази опорка за десети път я изтъкваш :) . Голяма фантазия трябва да имаш за да изкарваш Ицо виновен за оборота в Кауфланд.Дара не беше ли рекламно лице, я помисли пак, може и тя да има вина :) .Не можах да разбера, защо е неморално да рекламираш Кауфланд.По същата логика националите по волейбол и те са грешни, рекламират зеленчуците на Лидл :) .
Тръгнал си да защитаваш човек, на който не могат да се отрекат спортните успехи, но като личност е пълен мухльо и цървул! Ето казвам ти го с 2 думи, не е толкова сложно!
Защитавам всеки успял българин, щом цял свят го признават Стоичков, щом Меси, Гуардиола, Мауриньо и десетки знаменитости го допускат до себе си и се държат приятелски с него означава че е постигнал много повече от теб и мен.Това, че ти го мразиш си е само твой проблем.Това, че манолов също го мрази, си е проблем на манолов.По-голяма глупост от това, че половин България мразела Стоичков и спряла да пазари от Кауфланд заради него скоро не бях чел :) .Има ли промоции българинът забравя Левски и ЦСКА :) .Аз също не съм клиент на Кауфланд, ако бях от Левски можех да мина за мъченик :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- LoveAndPeace
- Контакти:
AntonToni написа:Протокол от КАТ ли?
Аз като ти кажа , че сте ребрандиран Литекс , имам снимка на търговски регистър с корекцията от Литекс на ЦСКА , а също и решение на лицензионната комисия на БФС в което се споменава , че лиценза издаден на Литекс се изменя на ЦСКА.
Ти с какво разполагаш за да подкрепиш думите си ? ЕЖК на пазара :?
damyanov1963 написа:AntonToni написа:Протокол от КАТ ли?
Нещо по въпроса който зададох ако имаш да кажеш ,пиши.
Землянки ала -бала.
LoveAndPeace написа:AntonToni написа:Протокол от КАТ ли?
Аз като ти кажа , че сте ребрандиран Литекс , имам снимка на търговски регистър с корекцията от Литекс на ЦСКА , а също и решение на лицензионната комисия на БФС в което се споменава , че лиценза издаден на Литекс се изменя на ЦСКА.
Ти с какво разполагаш за да подкрепиш думите си ? ЕЖК на пазара :?
Ся тва какво значи,че защитаваш Георги ли?
- damyanov1963
AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:Протокол от КАТ ли?
Нещо по въпроса който зададох ако имаш да кажеш ,пиши.
Землянки ала -бала.
Доказателство, доказателство, другото е ала бала.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
peliforewer написа:Ioan912 написа:peliforewer написа:tmanolov написа:peliforewer написа:Ioan912 написа:Друго си е да рекламираш домати и краставици в Кауфланд, кажи! :mrgreen:
Бетинг компании не може, недвижими имоти не може, домати и краставици не може :) . Направете списък с манолов да знаят Стоичков и Бербатов какво имат право да рекламират :) .Другаде е заровено кучето и Вие го знаете много добре :) .
Никой не го спира да рекламира каквото иска - юридически не е нарушил нищо, така е. Виж, вече морално как стоят нещата, е малко по-друга бира :mrgreen: А за Ристу Кюрдъ ефектът беше моментален -за пръв път от 14 години Кауфланд бяха детронирани като ритейлър номер 1 у нас и Лидл ги минаха, При това, отбележи си - Кауфланд са с най-ниския ръст за 2024 от абсолютно всички ритейлъри (ефектът Кюрдъ, дами и господа), а отгоре на това са с най-много служители, пак от всички - цели 6912, спрямо едва 4266 на Лидл. как е, добре ли е :mrgreen: Риторично питам, разбира се - ако изборът на ристу кюрдъ не е политическа поръчка от дебелото момче и БХ, то маркетинговият отдел на Кауфланд трябва да са уволнени на секундата. Ама не са - изводите всеки сам да си направи
Тази опорка за десети път я изтъкваш :) . Голяма фантазия трябва да имаш за да изкарваш Ицо виновен за оборота в Кауфланд.Дара не беше ли рекламно лице, я помисли пак, може и тя да има вина :) .Не можах да разбера, защо е неморално да рекламираш Кауфланд.По същата логика националите по волейбол и те са грешни, рекламират зеленчуците на Лидл :) .
Тръгнал си да защитаваш човек, на който не могат да се отрекат спортните успехи, но като личност е пълен мухльо и цървул! Ето казвам ти го с 2 думи, не е толкова сложно!
Защитавам всеки успял българин, щом цял свят го признават Стоичков, щом Меси, Гуардиола, Мауриньо и десетки знаменитости го допускат до себе си и се държат приятелски с него означава че е постигнал много повече от теб и мен.Това, че ти го мразиш си е само твой проблем.Това, че манолов също го мрази, си е проблем на манолов.По-голяма глупост от това, че половин България мразела Стоичков и спряла да пазари от Кауфланд заради него скоро не бях чел :) .Има ли промоции българинът забравя Левски и ЦСКА :) .Аз също не съм клиент на Кауфланд, ако бях от Левски можех да мина за мъченик :) .
Едно си баба знае, едно си баба бае! Говорим за личността, индивидът Стоичков, не какво е постигнал като спортист! Пълен олигофрен е като човек, интелектът му е много под нулата, това го знае всеки 2-ри българин!
Чувствам се щастливец, че имам възможността да съм във форум пълен с успели капацитети.
Щом за тях успели човеци като Ицо и Бербатов са паднала маса , явно те са нива над тях.
Копирам им мъдрите мисли и си ги закачам на стената!
Къде сме ние и къде са те..!?
Ехееее ...

Щом за тях успели човеци като Ицо и Бербатов са паднала маса , явно те са нива над тях.
Копирам им мъдрите мисли и си ги закачам на стената!
Къде сме ние и къде са те..!?
Ехееее ...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Помня, беше през пролетта на 1990 година. Група студенти отидохме в Стара Загора, за да гледаме Стоичков и ЦСКА срещу Берое. В деня преди мача, завършил 3:3, отскочихме до хотела на “червените”, за да си вземем автографи. Ицо ни посрещна нацупен, но раздаде няколко подписа. И докато го правеше, се изцепи: “Кви сте, вие, бе?”. “Студенти”, отговорихме му ние. Последва крилатата фраза: “Студени ли сте, топли ли сте, ни знам, ама нали знаити, чи идна патка учила, учила, та накрая пукнала!”, а след нея и култовият съвет: “Повичи ибети, по-малку учети!”
САМО ЛЕВСКИ!