Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 11 ное 2025 23:27

Ясно, трета нощ не си спал от събота насам, сега четвърта.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 ное 2025 23:29

Факт си е, трети ден не мога да понеса, че сме паднали от Ботев Враца.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 ное 2025 23:30

Не мога да си дам отговор защо зрели уж трезвомислещи фениве на сините така разко изплискаха легена и се държат като 16 годишни пубери.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 ное 2025 00:07

W84me написа:Припознаваческа Зган! Чета, че за 12 години сме имали само 5 победи над умрялото Тире. Трудно ви е да го проумеете, но през този период левскарите си спасиха отбора, а припоците приеха Етрополе да се настани у тях и милионите на микренското Джудже. Удобно се пропуска и факта, че Левски 3 пъти отстранява Тирето за Купата, като един път го изгемерчи и на финала, който ще помните цял живот!

Ем, брат, дупчим Ви бая честичко, кво да се прави
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 12 ное 2025 02:06

1914.1902 написа:Хората, които са толкова убедени в титлата на Левски, ще кажат ли в края на сезона не разбираме нищо от футбол, ако ''сините'' не станат шампиони? :) Това трябва да бъде достойната ви постъпка, поне така смятам аз.

Влади Въргала и още един сериозен фен вече казаха, че титлата е синя.
Но и без те да го казват, не виждаш ли, че нито 1948, нито Лц се напъват за титлата, а не е като да нямат пари и солидни състави, особено в Рз.
Кога Левски е водил с 11 точки в началото на ноември?
Нещата са кристално ясни.
Левски е следващият шампион и ще имаме 15-та поредна титла на едни и същи хора, но с различен клуб.
Можеш да си запишеш тези редове и май месец пак ще си говорим.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 12 ное 2025 02:14

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Хората, които са толкова убедени в титлата на Левски, ще кажат ли в края на сезона не разбираме нищо от футбол, ако ''сините'' не станат шампиони? :) Това трябва да бъде достойната ви постъпка, поне така смятам аз.

ако визираш мен, то мисля, че винаги давам прогнози предварително и си стоя зад думите - мисля, че до момента имам 1 грешна прогноза (явно нямах достатъчно инфо за батака в нашите финанси, поради които насо ануса го отказаха да влиза в ЕКТ миналата година) и предостатъчно (за някои от които тук отнесох много подигравки предварително, а после имаше мълчание и лафчета от сорта "е, то на късмет") вярни. Да, аз лично ще го напиша, ако не станем шампиони (отново с уговорката, че може джаба или бх да не доживеят нова година или пък да стане глобална криза тип ковид) - интересно ми е другите какво биха казали в такъв момент? Или пак ще има бодряшки лафчета (следварително, както винаги), че то това си било ясно от самото начало или че е станало на късмет :geek:

Визирам всеки, който го твърди. Не мисля, че е такъв проблем, след като сте сигурни в наредената титла. Ти няма да се покриеш, ама за други не съм много убеден. Отделно ще измислят какви ли не глупости, за да намерят причина защо Левски не е шампион.

Човек, пак ти казвам, Левски ще е шампион!
Картите отдавна са раздадени, циркът е с предрешен финал от самото му начало.
Последният кръг и резултатите на "конкурентите" ясно показаха колко "искат" титлата.
И също така, около и след НГ Левски ще има нов собственик.
Просто двама братя си прехвърлят титлата от Рз в Сф..
Толкова е очевидно!
15-та поредна титла, но с друг клуб.
За тях е без значение дали зелена или синя.
Важното е техен отбор да играе в ШЛ и да има гарантирани групи в ЕКТ. Там са парите.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 12 ное 2025 02:22

Dust написа:
tmanolov написа:тази муха за преместването не знам откъде дойде - може и да стане, може и да не стане, не знам, но очевидно към момента са на самотек в делиормана

По действията които ще предприемат през настоящата седмица ще се даде отговор в каква посока ще им върви отбора през този сезон.

Лц играе за кеф в ЛЕ, каквото падне там е добро дошло(като пари и точки).
В Бг очевидно са решили да отстъпят титлата, за да я вземе този път не Кирил, а Георги.
Честно казано 2-3 място и с Живондов могат да вземат.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 12 ное 2025 04:05

olimpi написа:
В Тикво-Пеева България аз не съм сигурен, че добрата осигуровка ще ти донесе много по-добра пенсия, макар че по-добрата осигуровка би значела повече пари за държавата от твоя джоб, докато работиш. Не е сигурно дали изобщо ще доживееш пенсия, ако не доживееш - парите, които си внасял цял живот остават за държавата .

Точно. Баща ми ми светла му памет успя да вземе пенсия по-малко от година и си отиде. Майка ми, реши че няма да мами държавата и ще има достойна пенсия (там където работеше посмъртно не можеха да проверяват от НОИ и НАП) и си изкарара макс. пенсия (уж), от която всеки месец я ощетяваха с една не малка сума (неизплащайки пълния размер). Ако беше хитрувала от скритите данъци и осигуровки щеше да си купи още едно жилище, което да дава под наем жи да има достоен живот.

В по-белите страни такива мошенгии по-трудно стават, но ги има. Сега отделен въпрос, когато държавата е с ниско ниво на корупция и виждаш къде и как се харчат данъците. Но това е друга бира.

Да, плащаш на банкерчета - всеки да работи това, което е учил. Банкерчето не може да върши моята работа, аз неговата с може и да мога но ще ми коства огромна загуба на време, което нямам.

Апропо, Левски, по времето на Батков го бяхме закършили финасово, та се наложи близък роднина да консултира Баждека за осигуровките на клуба (без мошеничества).

Лека му пръст на татко ти и да е жива и здрава майка ти!
За всичко останало - нямам какво да добавя, казал си чистата истина.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 12 ное 2025 04:28

boabbb написа:Ще ме извините, ама пасивен доход ми звучи доста като пасивен секс :D За да можеш да известираш достатъчно, за да може това, което да изкараш да не са пари за семки, ти вече трябва да имаш доста над средния за страната доход. В България има акции, носещи здрави дивиденти, ама трябва някой да е умрел, за да ги вземеш ти ... Масовият българин по инвестиция разбира да набие малко състояние за апартамент в Малинова долина, до който ти трябва 4х4 автомобил, за да стигнеш и да чака да закачи някой да му плаща по някой лев наем всеки месец ... Това е, понеже слушат овчари като Юли Тонкин и прочее ... Без да бачкаш пари има, но от тези работи се влиза в панделата.

Веднага ти давам пример с мой пасивен доход.
Автомивка на самообслужване 24/7.
Копаеш си сонда, не си зависим от ВИК, водата си е твоя, вземаш парцел, строиш кафезите за типаж коли(коли, джипове, офроуд силно замърсени и т. н.). Имаш си дистрибутори, които си доставят автокозметики, пяна и т.н. препарати. Имаш си поставки за стелки. Всичко е на самообслужване. Слагаш вендинг машина за напитки, слагаш и кафе-автомат.
Ти през това време можеш да си семейно някъде на почивка, но бизнесът си върви.
Дължиш минимална такса само към ВИК за ползване все пак на подпочвени води, както и сметка за ток, която обаче с едни слънчеви колектори на покрива също се избива и нищо не плащаш.
По същество този бизнес ще носи доходност с нищожни разходи дори на децата ти.
Друг пасивен е отдаване на имот под наем, или магазин, офис и т.н.
Но там има доста подводни камъни и изисква повече присъствие и солидна инвестиция.
Трети пасивен е заградено място 2-3 дка с електрическо нисковолтово ограждение с височина не повече от 40-50 см(до коляното), нужна ти е хубава трева и да хвърлиш малко охлюви. Токът е да не излизат охлювите и да не влизат змии.
Пръскачка да е винаги свежо и мокро, и минаваш периодично из ливадката и обираш в чували охлювите. Пласирането става в италиански и френски фирми, които се избиват да ги купуват както за кулинарни цели, така и за фармацевтични. Веднъж научат ли те, ще те търсят постоянно.
Важно е мястото да е твое и да е спокойно и чисто, става и обикновен по-голям селски двор/градина.
Готови и нелоши пари от нищото.
Охлювите се въдят много бързо и постоянно имаш нови и нови.
Тук даже разход за ток нямаш, защото волтажът е доста нисък, колкото да "парне" охлюв и да го върне обратно.
Идеи за пасивен доход има бол, стига човек да има някакви средства и да не го мързи.
А най-лесни и крупни пари(в това нямам опит, разказвали са ми само) се правят през онлифенс.
Това обаче е идея за жени по-скоро.
Там някоя по-засукана може да вади милиони за година само от снимки и видеа.
Защото на този свят мераклиите са повече от китайците:))

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 12 ное 2025 04:59

Dust написа:
BRF написа:Инвестиционното злато си е страхотна идея,но аз я разбирам само като две неща:
Запазване на стойността на парите
Изграждане на навици за спестявания
Аз го правя за това и съм доволен,но мисля че не се печели от това!

Идеята не е толкова да се спечели, колкото да си запазиш стойността на спестяванията. То ест човек си има хубава работа, успява да си спестява и ако днес с 1000лв може да си купиш 100 литра гориво, да може след пет години отново да си купиш 100 литра гориво, а не само 50 със същата сума.

Точно такава е идеята на инв. злато, Дъст.
Макар, че за последните години стойността му доста се вдигна, и не е само като защита от инфлация на парите ни, но носи и някаква печалба в дългосрочен план.
Както се казва, хубавите работи стават бавно :)

Върни се в “Левски”