dedko2022 написа:1914.1902 написа:dedko2022 написа:1914.1902 написа:MASTER_COOL написа:Трябва да отчетем също, че липсата на Кирилов се отрази негативно на играта им.
Отделно срещу нас винаги прави силни мачове. Но и това го има в играта
Още преди срещата споделих, че няма как да победим без Кирилов. Той е основен играч и трудно би бил заместен в подобен сблъсък.
Под подобен сблъсък предполагам имаш предвид, когато мача се играе и противника е излязъл да се сбори, а не да положи кротко глава в скута на Пеевски (разбирай Таки)?
И според мен Кирилов липсваше, защото той е подчертано флангови футболист, а ако ви работеха крилата, Сангаре щеше да има доста повече възможности, вместо това той доста се разпиля опитвайки да пробива по фланговете.
П.П Кой е този Нико, който така упорито споменаваш на няколко пъти в мненията ти по-горе?
Нико и приятели са хората, които първи започнаха да говорят убедително, че Левски ще стане шампион по политически причини. Това за Пеевски не ми се коментира, но някой, ако има доказателства, то нека ги извади или поне на игрището реално да се вижда, че има някаква намеса, която наистина прави Левски шампион. Не го видяхме при нито една от грешните стъпки на Левски в шампионата, иначе нямаше да бъдат допуснати. Особено на Лаута, където е Крушарски, който преди гордо носеше синята фланелка - Левски е вечен.
Кирилов липсваше най-вече с опита си, с който определено щеше да ни помогне, а пробивите му ми харесват много повече от тези на Марин Петков. Вчера бяхме прекалено предвидими и беше ясно, че осем дни нямаше да вкараме гол от игра. Шансът беше пряк свободния удар в края, за да донесе поне равенство.
Не го следя този Нико, а още повече приятелите му, но връзката Боримиров - Таки - Пеевски - Левски е крещяща. Пеевски е превзел държавата, а вас е подчинил отдавна. Насо просто е лицето (или гъза) на тази уродлива симбиоза. Както вече писах щом и Домусчиев е станал безгласна буква и е свил уши, то насоката е ясна. Трябва да бъдете спокойни за шампионската титла, въпреки някои дребни неудачи. Даже не си заслужава да се чепка тази тема.
Добре че има доблестни герои като вас, да докажат че са над Пеевски, Тико, Мико и другите!