Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2025 23:13

delqnski47 написа:За мен лично Гиджена правилно не изгони никой в ситуацията с Костадинов. Да, блъскаха се с гърди, нищо особено макар и да изглеждаше агресивно

А това, че мечката му скъса фанелката и го метна с прийом от борбата не го ли видя съдията.Защо не викнаха Гидженов да види на монитора ситуацията при боя.мечката/нарочно го пиша с малка буква/ през целият мач диктуваше на Гидженов какво да свири, той капитан ли беше.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 ное 2025 23:16

peliforewer написа:
delqnski47 написа:За мен лично Гиджена правилно не изгони никой в ситуацията с Костадинов. Да, блъскаха се с гърди, нищо особено макар и да изглеждаше агресивно

А това, че мечката му скъса фанелката и го метна с прийом от борбата не го ли видя съдията.Защо не викнаха Гидженов да види на монитора ситуацията при боя.мечката/нарочно го пиша с малка буква/ през целият мач диктуваше на Гидженов какво да свири, той капитан ли беше.

Червен картон за Костадинов и Мартино от вашите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2025 23:17

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
Винаги е хубаво да биеш отбор на Шиши и Боко, при това кандидат щампион, разполагащ с цялата съдийска машина на синьото БФС.

Е, нали за това вече сте фаворити за титлата - супер машина, пред която съдийската и синьото БФС са безпомощни.

Лудогорец имат по-добри шансове от нас, но подуенци със сигурност ще ги минем в класирането до края на първенството.

Разбира се, вашата цел винаги е била след Лц.

Затова им играем с юношите :) .

Не Пели, за това паднахте с 0:5 от тях(без юношите).

Що си мисля че им направихме 0-0 и Ви помогнахме, не искам да обиждам никого, но това което пишете е жалко за Вас, не за нас.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2025 23:17

peliforewer написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:...
Брат, ама верно как ви го нахлузи негера :arrow:

Изпраска я, вярно. На черното бяло не мога да кажа. :mrgreen:
На тоя Джонго ли жена му беше една 120-130 кила "фиданка", или на друг ваш негър? : :lol:

Мишленце, снощи ти ли плака във форума да не намесваме жените, абсолютен б....к си :) .

Мазньо, даже и за манипулатор и интригант не те бива, честно. Рядко неумен и видимо самотен припок, който си търси внимание посредством глупостите, които пише, надявайки се някой да клъвне. Е, оставихме те известно време без внимание и се завря обратно в дупката, ма що ми трябваше и на мене да ти коментирам тъпотиите, та сега да ме гониш, просейки внимание....
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2025 23:19

TristaNNN написа:

Понеже не съм припок, а държа на обективността, ще кажа, че в ситуацията Мечката стъпи с бутоните връз гъзерите на легналия тиреец, веднага след бутаницата гърди в гърди.
Повече се притесних за тирейското защитниче, де беше отнесено като малко дете от Сангарето. Викам си - Ся си ева мамата, нашият се изнерви и си го носи зад паната да го разкоства и яде. :mrgreen:

Аз не видях да го е настъпвал, само отиде при него да му зее нещо. Но ако го е настъпвал си е за червен картон ,да
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2025 23:20

W84me написа:
peliforewer написа:

Защо не викнаха Гюдженов на монитора за да реши, а трябваше Никола Попов и Железов да решават.Никола Попов роднина ли е на шеф в БФС.
W84me ( Блатер) ..

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 ное 2025 23:21

peliforewer написа:
W84me написа:
peliforewer написа:

Защо не викнаха Гюдженов на монитора за да реши, а трябваше Никола Попов и Железов да решават.Никола Попов роднина ли е на шеф в БФС.

Не са сметнали, че са нужни червени картони. Иначе Никола Попов е син на баща си, но вече в периферията.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2025 23:24

TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:...
Брат, ама верно как ви го нахлузи негера :arrow:

Изпраска я, вярно. На черното бяло не мога да кажа. :mrgreen:
На тоя Джонго ли жена му беше една 120-130 кила "фиданка", или на друг ваш негър? : :lol:

Мишленце, снощи ти ли плака във форума да не намесваме жените, абсолютен б....к си :) .

Мазньо, даже и за манипулатор и интригант не те бива, честно. Рядко неумен и видимо самотен припок, който си търси внимание посредством глупостите, които пише, надявайки се някой да клъвне. Е, оставихме те известно време без внимание и се завря обратно в дупката, ма що ми трябваше и на мене да ти коментирам тъпотиите, та сега да ме гониш, просейки внимание....

Не се надценявай, такива мишленца даже не могат и да ме ядосат :) .
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2025 23:26

W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:
peliforewer написа:

Не са сметнали, че са нужни червени картони. Иначе Никола Попов е син на баща си, но вече в периферията.

Не е в периферията, как няма да го извикат, Гидженов доколкото се сещам е по-напред от тях в ранглистата на съдиите.Нормално е крайното решение да го вземе той.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 ное 2025 23:30

peliforewer написа:
Aronaks написа:Литекс София се казват! Правят свирки не отказват! Те са ловешки прасета! И царе са на минета! Кур за Литекс оле!

Направо се чудя какво ти стана, беше нормален...

+1!
Доста е луднал, не му понесе тая загуба. Беше убеден в победата преди мача
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”