efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Мнениеот vvessel » 08 ное 2025 19:38

W84me написа:Загубата е типична за Левски, като за мач срещу по-слаб и груб отбор. През годините сме гледали много такива.

Срещу кой слаб и груб отбор сме губили напоследък, че не се сещам. Такива бяха Арда и ги бихме. Но играхме за победа. Сега Хулио игра страхливо, както и срещу Лц , но не успя да удържи 0:0 а загуби. Защото нямаше топки да тръгне да натиска у да мачка. След като двама основни техни футболисти рано-рано получиха жълти картони, ако ги бяхме натиснали щяха да играят по внимателно и щяхме да имаме шансове за нещо напред. Вместо това едни безкрайни разигравания и това е. Направихме оня пинчер треньор и тия мъртъвци отбор.
Който е гледал мачове на Тирето много добре знае, че половината им голове са с удари отдалеч. Наивно е да се мисли, че няма да опитат и този мач. Затова е наивно да се смята, че просто ако държим повече топката, може и да не ни вкарат. Когато излизаш за победа, играеш за победа, а не клатиш. Особено срещу отбор с 16-17 точки зад теб. Монтана имаха повече положения срещу тях само второто полувреме, отколкото ние цял мач. Играта ни беше срамна и съм бесен изобщо като се сетя за тоя н@сран мач, ако изобщо това може да се нарече мач.
Последна промяна от vvessel на 08 ное 2025 19:39, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 ное 2025 19:39

mikata написа:Можеше да изкара Майкон на крилото като видя,че чорбара няма да играе.

Както казва Вили Вуцов - и до не знам си коя хилядна година да бяхме играли, гол нямаше да вкараме. Освен Сангаре, почти никой друг не игра с топката, цял мач бухаме напред. Хулио много добре се подготвяше и разузнаваше противниците, ама тук очакваше -София да ни оставят да си водим мача, те да са отзад на бетон и да разчитат на контри. Ама не беше предвидил, че тоя мач ще е по-скоро като срещу Черно Море - яко ритане, яко бавене на времето, само че нервите и провокациите ще са х2 и от двете страни. В такива мачове игровото време е около 30-40% от 90-те минути. Димки, плюс глупостта на Жоро Костадинов тотално убиха ритъма на мача, не че имахме някакъв контрол де. За 35 годишен футболист не се сети, че след тая конфронтация с капитана им съдията щеше да спре играта, да ги нахока и да даде съдийска топка. А знае ли човек, можеше и фаул да свири срещу него, защото тоя Мартино (или както там е) откровено си фаулира мечката. Но не, нашия предизвика меле, след което не се игра 6-7 минути.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 ное 2025 19:42

vvessel написа:
W84me написа:Загубата е типична за Левски, като за мач срещу по-слаб и груб отбор. През годините сме гледали много такива.

Срещу кой слаб и груб отбор сме губили напоследък, че не се сещам. Такива бяха Арда и ги бихме. Но играхме за победа. Сега Хулио игра страхливо, както и срещу Лц , но не успя да удържи 0:0 а загуби. Защото нямаше топки да тръгне да натиска у да мачка. След като двама основни техни футболисти рано-рано получиха жълти картони, ако ги бяхме натиснали щяха да играят по внимателно и щяхме да имаме шансове за нещо напред. Вместо това едни безкрайни разигравания и това е. Направихме оня пинчер треньор и тия мъртъвци отбор.
Който е гледал мачове на Тирето много добре знае, че половината им голове са с удари отдалеч. Наивно е да се мисли, че няма да опитат и този мач. Затова е наивно да се смята, че просто ако държим повече топката, може и да не ни вкарат. Когато излизаш за победа, играеш за победа, а не клатиш. Особено срещу отбор с 16-17 точки зад теб. Монтана имаха повече положения срещу тях само второто полувреме, отколкото ние цял мач. Играта ни беше срамна и съм бесен изобщо като се сетя за тоя н@сран мач, ако изобщо това може да се нарече мач.

Съгласен съм, че Хулио подходи грешно към мача. Ама това не е копче да го натискаш и изведнъж започваш да мачкаш. Ако не си обърнал внимание - нарушенията валяха едно след друго, топката се мотаеше след това, хвърляше се, риташе се. Всеки фаул спираше играта за 15-20 секунди. Не ми се гледа статистика колко са нарушенията, ама в 18-та минута бяха 10 - 1 за нас, 9 за тях. Рефера не може да даде 22 жълти картона за тактически нарушения и бавене на време. И да го направи, щеше да е пак същото 20-30 минути игрово време от 90.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 ное 2025 19:49

Хулио май след мача си призна, че е закъснял със смените. Каза го под друга форма - че спиранията на играта попречила да се знае в коя действителна минута на мача сме и каква игра да се приложи.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 08 ное 2025 19:54

W84me написа:
levskarcheto96 написа:Как може през всичките тия години, като бяха те по-добре от нас, веднъж да не вземем и ние такъв мач с половин положение. Все като стане някакво блъскане и лежане, или равен, или ни бият. Нямаме оправдание за второто полувреме. Нашите тотално си изпуснаха нервите, отделно Митков тотално спря да играе, Маринчо също много слабо.

Митков 5 минути преди смяната имаше 2 перфектни ситуации, той не може да си мръдне туловището. Абсолютна мърда е тоя!

Той е футболист за 35 мин. +- И както казах преди, никакъв шанс за 10ка. И първото полувреме сбърка при няколко потециално добри атаки.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 08 ное 2025 20:01

Serafim написа:
Съгласен съм, че Хулио подходи грешно към мача. Ама това не е копче да го натискаш и изведнъж започваш да мачкаш. Ако не си обърнал внимание - нарушенията валяха едно след друго, топката се мотаеше след това, хвърляше се, риташе се. Всеки фаул спираше играта за 15-20 секунди. Не ми се гледа статистика колко са нарушенията, ама в 18-та минута бяха 10 - 1 за нас, 9 за тях. Рефера не може да даде 22 жълти картона за тактически нарушения и бавене на време. И да го направи, щеше да е пак същото 20-30 минути игрово време от 90.

Особено след червения картон, при всяко падане се хващаха за главата, все едно и тях ги ударили с бутилка, като в Пловдив. Още не знам, как нямаше червен картон за боксьора от фавелите.

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 ное 2025 20:03

Serafim написа:

Добре, тогава излиза че Янев е надиграл или надхитрил Хули, което ти харесва от двете.
Реално след 30-тата минута някъде нищо не играхме. На полувремето нарушенията бяха 16-6. Ако треньора иска да победи, прави смени на полувремето или най-късно веднага след мелето, защото беше видно, че с тези футболисти и тая схема не се получава нищо. Вместо това смени се правят чак след гола в 77-ма минута. Т.е. треньора е доволен от това което се случва и не променя нищо, докато не ни поведат и забележи - остават близо 20 минути с продължението и той не пуска втори нападател, въпреки че е наясно, че от тези 20 минути ще се играят реално 10.
За мен има няколко груби грешки на Хулио, като първата беше изчаквателната тактика, която предприе. Следващите бяха късните смени и сменените играчи. Според мен още след мелето трябваше да излязат Костадинов и Петков и да влязат Търдин и Сула. А при получения гол, вместо Бурас трябваше да излезе Митков и да влезе Рупанов. Трябваше да има изсипвания на топки последните 10-15 минути вместо това което гледахме. А то беше едно голямо нищо.
Сега аз не съм някакъв капацитет и разбирач, но съм гледал много мачове и когато искаш да победиш го показваш по някакъв начин на терена. Хулио не показа в нито един момент, освен когато се опита да ритне покрива на скамейката. Ама във Варна направи същото, но направи и подходящите смени. Тук не направи нищо. Даже не го видях край тъча. Вместо това гледах едно подскачащо и ръкомахащи джудже, което излезе герой накрая.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2025 20:15

Батков е виновен! Преди мача е прогнозирал победа, а от неговата уста това обикновено е клетва за Левски.
Да му се накъдри мустака, дано! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 ное 2025 20:17

Serafim написа:Съгласен съм, че Хулио подходи грешно към мача. Ама това не е копче да го натискаш и изведнъж започваш да мачкаш. Ако не си обърнал внимание - нарушенията валяха едно след друго, топката се мотаеше след това, хвърляше се, риташе се. Всеки фаул спираше играта за 15-20 секунди. Не ми се гледа статистика колко са нарушенията, ама в 18-та минута бяха 10 - 1 за нас, 9 за тях. Рефера не може да даде 22 жълти картона за тактически нарушения и бавене на време. И да го направи, щеше да е пак същото 20-30 минути игрово време от 90.

Да добавя и още нещо. Предния мач когато направихме 2:2 Хулио игра по същия безхаберие начин. И тогава много се лежеше и се бавеше. Тогава си направих един експеримент да засека колко минути са се играли от втория им гол, който беше 82-3 минута до изравнителния някъде в 103-та ако не се лъжа. За това време имаше 5 минути чиста игра, като 30 секунди от тях вратарят им държеше топката. Но голямата разлика с тоя мач беше играча който влезе и го обърна. Истински левскар по дух и борбеност, който вече не е нужен на отбора, а вместо него по тренировки се влачат разни отрепки като Лима, Рилдо и Фабиен, които съм сигурен че взимат двойни и тройни заплати спрямо неговата и дори не влизат да играят. Предполагам се сещаш за кой става дума. Такива играчи като него правят разликата в един такъв мач и затова взехме и купата. Ако тогава играеше Рилдо вместо Илиян Стефанов можеше и да не я вземем.
Последна промяна от vvessel на 08 ное 2025 20:29, променено общо 1 път.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 08 ное 2025 20:20

NOMER14 написа:Хулио май след мача си призна, че е закъснял със смените. Каза го под друга форма - че спиранията на играта попречила да се знае в коя действителна минута на мача сме и каква игра да се приложи.

Затова Любко Петрович в ръката си винаги държеше хронометър!
Нищо,няма кво да се обърка,
даже до Нова Година преднината ще се увеличи!
Аз по принцип като видя Асенчо в игра и гася ТВ , ама днес викам чакай да видя кога ще му я отнемат фатално в средата на терена. Маринчо няма кво да го коментирам , тая топка щом не я уцелваш,на удобния ти крак....за втори път тоя сезон , тука ме направихте че в турнирите била топката в движение ,някакъв му бил пречел, а то си беше повече от дузпа ,срещу Брага ли там срещу кой беше вече не помня
То излезе ,че Кирилов ни е най добрия играч

Върни се в “Левски”