tmanolov написа:MASTER_COOL написа:TristaNNN написа:Мазньо ще го оставим да си пуска слузта и няма да му отговаряме, нека творчеството му да остане такова, каквото е, за поука на поколенията и за срам на човешката еволюция. Явно и той като близача на сини обуща си търси внимание в тоя форум посредством неумни и манипулативни писаници. :roll:
Нямам идея какви връзки имаш с админите, но са сериозни.
Ти нямаш място в нито един форум, поради умствената ти ограниченост и липса на всякакво възпитание.
"Реалното" поне има две мозъчни клетки, ти и толкова нямаш.
Кеф ми е да гледам как очакваш моралната подкрепа от Манолов, понеже всички други от твоите отдавна са те зачеркнали с дебелия флумастер. :lol:
Тристан е от малкото истински левскари, пазители на традиционните ни ценности. Нямам какво друго да добавя. Припок обаче трудно би разбрал думи като чест, морал, достойнство и тн
Нали знаеш колко си смешен в момента. Само преди седмица ме покани да се запознаем :lol:
Кога тръгна срещу мен ?! Когато споменах, че наши са били в залата да подкрепят Партизан.
Това е вечна дружба и се поддържа традицията, както вашата такава с Лацио.
Колко глупости написа за Ицо Стоичков, за Карлос Насар.
Тези всичките манипулации може да ги използваш успешно само в форума БГ МАМА. Тук си тотално разкрит !
Утре ще се събудиш с другото ти Аз и Тристанеца вече няма да ти е "нужен" и ще го изпратиш да бере ягодки.