Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 07 ное 2025 12:24

TristaNNN написа:
BRF написа:.....
Както казах ,съгласен съм с теб!Това си е обикновен мач за великата лефскарска публика!Правили сте шествие и в някакъв момент и срещу други отбори,но с Великия ЦСКА винаги го правите!Победа в този мач винаги ви е осмисляло съществуването!

Великият ЦСКА умрЕ на 09.09.2016, а следващият ни мач е срещу "лайнарщината", която се пръкна след сливането на Чавдар (Етрополе) и Литекс (Ловеч).
Победата срещу въпросния урод няма как да ни осмисли съществуването, просто защото ние, за разлика от вас, не се чувстваме длъжни да валидираме преместването на Литекс на Софията. ;)

Добре,за мен няма проблем какво мислиш!Мач като мач си е и дават 3 точки за победа!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 12:30

BRF написа:
TristaNNN написа:
Както казах ,съгласен съм с теб!Това си е обикновен мач за великата лефскарска публика!Правили сте шествие и в някакъв момент и срещу други отбори,но с Великия ЦСКА винаги го правите!Победа в този мач винаги ви е осмисляло съществуването!

Великият ЦСКА умрЕ на 09.09.2016, а следващият ни мач е срещу "лайнарщината", която се пръкна след сливането на Чавдар (Етрополе) и Литекс (Ловеч).
Победата срещу въпросния урод няма как да ни осмисли съществуването, просто защото ние, за разлика от вас, не се чувстваме длъжни да валидираме преместването на Литекс на Софията. ;)

Добре,за мен няма проблем какво мислиш!Мач като мач си е и дават 3 точки за победа!

Точно така, за мен си е просто поредния мач за три точки, както срещу Враца, Арда и другите средняшки отбори. Тирето е обикновен средняк, и това лъсна след като ГГ си замина и се видя какво е положението без хванати рефери, надупени противници, блъскане по масите из канцелариите на БФС и останалите други начини на микренската мутра.
Колкото ме е е яд за пропуснатата победа срещу Враца, толкова би ме било яд и срещу Тирето, но ми минава за няколко дни.
За разлика от средняците обаче, след последния хикс срещу Лудогорец на Герена обаче ме е яд и до ден днешен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 ное 2025 12:58

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:

Точно така, за мен си е просто поредния мач за три точки, както срещу Враца, Арда и другите средняшки отбори. Тирето е обикновен средняк, и това лъсна след като ГГ си замина и се видя какво е положението без хванати рефери, надупени противници, блъскане по масите из канцелариите на БФС и останалите други начини на микренската мутра.
Колкото ме е е яд за пропуснатата победа срещу Враца, толкова би ме било яд и срещу Тирето, но ми минава за няколко дни.
За разлика от средняците обаче, след последния хикс срещу Лудогорец на Герена обаче ме е яд и до ден днешен.

Утре като ви опънем,все едно е Ботев Враца,не го мисли!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 ное 2025 13:02

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:

Защо това ще е най-посетеният от фенове на Левски мач от началото на първенството, а може би и за цялото такова Изображение?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 ное 2025 13:14

BRF написа:
realno написа:
MASTER_COOL написа:Много е важно утре - да не се оправдавате пак с вятъра :lol:
Засега сте двойно повече и при силен вятър пак трябва сте вие ;)

Вие дано не се оправдавате с Литекс ! Играем на домакинския ви стадион. :)))

То от сега се почва с оправданията,това за домакинския стадион много ме кефи,респект на който го е измислил!

Няма ли респект и за този, който е "измислил", че сте Литекс? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 07 ное 2025 13:16

gerena.bg
https://gerena.bg › ... › Мъжки отбор
преди 3 часа — Левскарите подгряват дербито с традиционно шествие Феновете на Левски отново ще превърнат София в „синя зона“ преди големия сблъсък с ЦСКА тази събота.
Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) обяви традиционното шествие на феновете на "сините" преди поредното издание на Вечното ...
:mrgreen: :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 13:21

bubka написа:....

Защо това ще е най-посетеният от фенове на Левски мач от началото на първенството, а може би и за цялото такова Изображение?

Защото от много години отборът не е бил в такъв игрови подем и на върха с толкова точки преднина. Освен това денят и часът на срещата са удобни за всички левскари в България, не е като да е в петък от 17:00 часа или в неделя от 20:00.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 07 ное 2025 13:22

gerena.bg
https://gerena.bg
Gerena BG е основния фенски сайт на Левски София 1914. Тук има всичко за сините фенове от стадион Георги Аспарухов. Новини за футбол, баскетбол, волейбол, ...
Та, за основния фенски сайт на Лефски,това е вечно дерби,преди което има ТРАДИЦИОННО шествие!!!
Лек ден ви желая :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 ное 2025 13:40

realno написа:
BRF написа:
realno написа:
MASTER_COOL написа:Много е важно утре - да не се оправдавате пак с вятъра :lol:
Засега сте двойно повече и при силен вятър пак трябва сте вие ;)

Вие дано не се оправдавате с Литекс ! Играем на домакинския ви стадион. :)))

То от сега се почва с оправданията,това за домакинския стадион много ме кефи,респект на който го е измислил!

Няма ли респект и за този, който е "измислил", че сте Литекс? :)

Не ,няма!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 07 ное 2025 15:01

damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”