Само чест и достойнство не видях, сигурно вече са забранени.
Напред шумкари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

BRF написа:TristaNNN написа:DoSomethingDifferent написа:TristaNNN написа:Боли ни фара за някакви досадни мачлета срещу поредното провинциално отборче, че да търчим да отваряме теми още в сряда или четвъртък. ;)
Ако мачът бе срещу Лудогорец или ЦСКА би било различно, но срещу средняци от ранга на Враца и Тирето няма за какво толкова да се вълнуваме.
Да, всичко това, което написа, напълно обяснява защо изкупихте всички билети.
Изкупихме всички билети, защото отборът играе добре, печели мачовете си и води в класирането. Левскарите отиват да подкрепят любимия си отбор. Изкупували сме всички билети и срещу други противници, та не си придавайте чак такава важност, припоци.
Прав си!Преди всеки мач правите шествия,събирате пари,опъвате хореографии!Така е!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:DoSomethingDifferent написа:TristaNNN написа:Боли ни фара за някакви досадни мачлета срещу поредното провинциално отборче, че да търчим да отваряме теми още в сряда или четвъртък. ;)
Ако мачът бе срещу Лудогорец или ЦСКА би било различно, но срещу средняци от ранга на Враца и Тирето няма за какво толкова да се вълнуваме.
Да, всичко това, което написа, напълно обяснява защо изкупихте всички билети.
Изкупихме всички билети, защото отборът играе добре, печели мачовете си и води в класирането. Левскарите отиват да подкрепят любимия си отбор. Изкупували сме всички билети и срещу други противници, та не си придавайте чак такава важност, припоци.
Прав си!Преди всеки мач правите шествия,събирате пари,опъвате хореографии!Така е!
Mи, то ние сме правили шествие и преди мач срещу Локо Пловдив на Герена? И? Събирали сме пари за хореография и за мач срещу Лудогорец. И?
Факт е, че припоците използвате този мач, за да валидирате измамата с преместването на Литекс на Софията, като залагате на "вечни дербита" и традиционното си левскимразие, но както казах - за нас е по-важно представянето на Левски и него ходим да подкрепяме, независимо дали срещу Тирето, Разград, Кърджали или Тича.
Отстрани обаче си оставате все така жалки, когато се напъвате да се съберете единствено на мач срещу говедата, докато в останалите мачове от първенството сте със смешна посещаемост. Пък от друга страна броя левскари на мачовете на Сините през сезона си е традиционно висок, пак да повторя - независимо дали играем срещу Локомотив, Тирето, Ботев или Тича.
MASTER_COOL написа:Много е важно утре - да не се оправдавате пак с вятъра :lol:
Засега сте двойно повече и при силен вятър пак трябва сте вие ;)
realno написа:MASTER_COOL написа:Много е важно утре - да не се оправдавате пак с вятъра :lol:
Засега сте двойно повече и при силен вятър пак трябва сте вие ;)
Вие дано не се оправдавате с Литекс ! Играем на домакинския ви стадион. :)))
BRF написа:.....
Както казах ,съгласен съм с теб!Това си е обикновен мач за великата лефскарска публика!Правили сте шествие и в някакъв момент и срещу други отбори,но с Великия ЦСКА винаги го правите!Победа в този мач винаги ви е осмисляло съществуването!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, jusi, LoveAndPeace, Plamen_i00, tmanolov и 17 госта