Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Защо реши, че копираното е от който и да е новинарски сайт? Поредно доказателство за черновитските ти наклонности.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
peliforewer
- Контакти:
Dust написа:Защо реши, че копираното е от който и да е новинарски сайт? Поредно доказателство за черновитските ти наклонности.
Кашчей ли ти беше учител :) ...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Черновитски, кой е този Кашчей?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:Dust написа:Защо реши, че копираното е от който и да е новинарски сайт? Поредно доказателство за черновитските ти наклонности.
А, копирал го е ит сайта, дето видяха 1,5 литрова, при това пълна бутилка, да удря наумов - всичко е точно.
Уйне, по България-та, на тоя свидетел му се вика кошаревски ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Уйне, по България-та, на тоя свидетел му се вика кошаревски ;)
Черновитски свидетел е нещо като "На всяко гърне мерудия", никой не му иска мнението, но той да си каже, то ест най-обикновено плямпало.
realno написа:miro_rz написа:realno написа:miro_rz написа:Кой кого си пожелава за купата.
Аз искам дерби с Левски или ЦСКА!
Аз желая от сърце олигархичната ви кауза.
Ще се пръснеш от злоба, нормално може ли да поведеш разговор с различен фен от Левски или д а напишеш нещо като хората.
Да си ме видял да дам отговор, че искам “говеда” или “свине”, че да ми даваш такива отговори? Искам да те видя като ви стане турчина собственик каква песен ще запееш!!
Вашия олигархичен клуб е олицетворение на цялата завладяна държава. Добро отношение нямам и няма да имам към нито един олигарх, ако ще да е собственик на Левски. Предпочитам Левски без собственик отколкото олигарх като вашия с кървави пари. Над Левски е държавата.
Какви бяха парите на Чорни, на Спас, на Черепа?
Преживял си ги, ще преживееш и турското робство на Герена!
-
peliforewer
- Контакти:
tmanolov написа:peliforewer написа:Dust написа:Защо реши, че копираното е от който и да е новинарски сайт? Поредно доказателство за черновитските ти наклонности.
А, копирал го е ит сайта, дето видяха 1,5 литрова, при това пълна бутилка, да удря наумов - всичко е точно.
Уйне, по България-та, на тоя свидетел му се вика кошаревски ;)
Цитирал съм собственика на Ботев Пловдив, търсих и снимки на шишето след като колегата от Локомотив Пловдив ме поправи, но не намерих.
W84me ( Блатер) ..
tmanolov написа:peliforewer написа:Dust написа:Защо реши, че копираното е от който и да е новинарски сайт? Поредно доказателство за черновитските ти наклонности.
още два три дни ако се поспори по тая тема и бутилката ще стане десет литрова туба :)
Тази бутилка категорично е 0,5. Ако беше 1,5 хвърлящия нямаше да може да е запрати до първия ред на трибуната камо ли на 20-25 метра