Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 05 ное 2025 11:51

И купата наредиха, баси :) :) :) :) Трябваше да се паднем с Морето във Варна за да може всичко да е справедливо и ненагласено хахха

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 ное 2025 11:53

Dust написа:На какъв език да го напиша, че съм копирал написаното? Чак сега видях за какво става дума, че ЦСКА е написано с малки букви.
Ако толкова ги боде очите нямам проблем да го редактирам.

Не бе остави си го :lol: Нека си те радва :twisted: :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 ное 2025 11:53

Как се наглася жребий, който го теглят над 10 човека? Нека някой да поясни.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 ное 2025 11:53

Aronaks написа:И купата наредиха, баси :) :) :) :) Трябваше да се паднем с Морето във Варна за да може всичко да е справедливо и ненагласено хахха

Не бързай, Морето са още в играта :P :twisted:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 ное 2025 11:54

Относно жребият :
Напълно нормален жребий.
Нищо нередно не видях

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 ное 2025 11:55

1914.1902 написа:Как се наглася жребий, който го теглят над 10 човека? Нека някой да поясни.

Нека да бъдем точни, от 16 човека, всеки представител на клуб теглеше по една топка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 ное 2025 12:21

miro_rz написа:
realno написа:
miro_rz написа:Кой кого си пожелава за купата.
Аз искам дерби с Левски или ЦСКА!

Аз желая от сърце олигархичната ви кауза.

Ще се пръснеш от злоба, нормално може ли да поведеш разговор с различен фен от Левски или д а напишеш нещо като хората.
Да си ме видял да дам отговор, че искам “говеда” или “свине”, че да ми даваш такива отговори? Искам да те видя като ви стане турчина собственик каква песен ще запееш!!

Вашия олигархичен клуб е олицетворение на цялата завладяна държава. Добро отношение нямам и няма да имам към нито един олигарх, ако ще да е собственик на Левски. Предпочитам Левски без собственик отколкото олигарх като вашия с кървави пари. Над Левски е държавата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 ное 2025 12:36

Dust написа:На какъв език да го напиша, че съм копирал написаното? Чак сега видях за какво става дума, че ЦСКА е написано с малки букви.
Ако толкова ги боде очите нямам проблем да го редактирам.

Много интересно, копиран текст с две редакции :) .Айде няма нужда да го коригираш...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 ное 2025 12:40

По нашият край има една фраза, Черновитски свидетел, те носи иронично послание, та г-н Черновитски свидетелю реакциите няма как да знаеш с каква цел са, че да вменяваш нещо, но нали си си Черновитски свидетел и нямаше как да не се изкажеш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 ное 2025 12:46

Dust написа:По нашият край има една фраза, Черновитски свидетел, те носи иронично послание, та г-н Черновитски свидетелю реакциите няма как да знаеш с каква цел са, че да вменяваш нещо, но нали си си Черновитски свидетел и нямаше как да не се изкажеш.

След като ти видях поста прегледах трите големи сайта за спорт и навсякъде ЦСКА си беше с големи букви, освен да си копирал от форума на Левски :) .По нашият край пък казват, лъжи като дърт Ром...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”