efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.

Мнениеот ananas » 02 ное 2025 19:54

W84me написа:Копелета като Вутов, Кабов и Табелата не ни трябват, да си стоят при пумите.

Вутов бил копеле и не ни трябвал. Трябват ни Лима, Охене и Фабиен, но най-вече ни трябват достойни пичове и гении като тебе!

Нещо не чувам рев за "катърите", "касапите" и не знам си какви други тая вечер. Надали ще получат много похвали тука, все пак са един от малкото по-нормални отбори останали в първенството. А тука е пълно с недостойни, необективни, глупави, нагли, чуждопоклоннически еничари.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 ное 2025 20:15

ananas написа:
W84me написа:Копелета като Вутов, Кабов и Табелата не ни трябват, да си стоят при пумите.

Вутов бил копеле и не ни трябвал. Трябват ни Лима, Охене и Фабиен, но най-вече ни трябват достойни пичове и гении като тебе!

Нещо не чувам рев за "катърите", "касапите" и не знам си какви други тая вечер. Надали ще получат много похвали тука, все пак са един от малкото по-нормални отбори останали в първенството. А тука е пълно с недостойни, необективни, глупави, нагли, чуждопоклоннически еничари.

Същите са като качества, просто изброените чужденци не са чак такива помияри, като някои от млеката ни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 ное 2025 20:23

realno написа:
noo написа:Ананаса не му обръщайте внимание. Арда му е любимия отбор, имали много българи и няколко левскари. Поне половината от българите в състава трябвало да играят в Левски. А това, че делят 12-14 място не било от значение.

Не го интересува каруцата да излезе от калта, а гледа цвета на конете. Добре, че не се е родил черен, че щеше да посегне на живота си. :)

Много добре казано! За каруцата.
А мдд, Гората с реми срещу Морето :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 ное 2025 20:45

ananas написа:

Арда е на 12-13-то място и Вутов не е титлуяр

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 02 ное 2025 20:55

Не знам дали гледахте Спортал, но Нико Петров беше скандален. Той е толкова заслепен в омразата си срещу Веласкес, че чак прекалява. Левски щял да е шампион с политеческа воля. Хаххаха, Арда не играли срещу Левски. Нямали нарушения. Този човек тотално е изперкал. Арда играха толкова грубо, че не е истина. Бяха за 2 червени картона. Истината е, че Левски в момента е най-добрият отбор в България и това е положението.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 ное 2025 20:58

Aronaks написа:Не знам дали гледахте Спортал, но Нико Петров беше скандален. Той е толкова заслепен в омразата си срещу Веласкес, че чак прекалява. Левски щял да е шампион с политеческа воля. Хаххаха, Арда не играли срещу Левски. Нямали нарушения. Този човек тотално е изперкал. Арда играха толкова грубо, че не е истина. Бяха за 2 червени картона. Истината е, че Левски в момента е най-добрият отбор в България и това е положението.

Той тоя Нико, според мен и тук се подвизава. Има 2-3 ма кандидат олигофрена.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 ное 2025 21:00

Aronaks написа:Не знам дали гледахте Спортал, но Нико Петров беше скандален. Той е толкова заслепен в омразата си срещу Веласкес, че чак прекалява. Левски щял да е шампион с политеческа воля. Хаххаха, Арда не играли срещу Левски. Нямали нарушения. Този човек тотално е изперкал. Арда играха толкова грубо, че не е истина. Бяха за 2 червени картона. Истината е, че Левски в момента е най-добрият отбор в България и това е положението.

Тоз го е налапал на Мъри до макарите, което си е негов проблем по принцип но не е нужно някакво изкуствено напрежение да се внася от страни. При това от уж левскари.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 02 ное 2025 21:02

А кой точно е Нико Петров и за какво се бори?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 ное 2025 21:05

Един тотален боклук, нереализиран никаквец. никога не е бил дори талантлив!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 02 ное 2025 21:24

W84me написа:Един тотален боклук, нереализиран никаквец. никога не е бил дори талантлив!

Забелязал съм, че подобни екземпляри са най-неадекватни и кресливи.

Върни се в “Левски”