Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ananas » 02 ное 2025 17:47

THE G.A.M.E написа:Отборът е на 1-во място.
До тук "глобата" е оправдана.

Ти си такъв рибок, че вече си захапал куката, а тя още не хвърлена във водата...
Точно такава глупост ще ни изръсят Вълка и Дани Бо, ако вземем трофей и запишем успешен сезон.
"Видяхте ли, ако не бяхме платили глобата, нямаше да има трофей, чужденците го спечелиха"
А всъщност глобата се плаща заради Лима, Мислович, Рилдо, Фабиен, Охене и Камдем, които са с почти нулев принос и Бала и Цунами с малък, но все пак някакъв принос.
И не ми пиши глупости за българите в Арда, щото аз съм споменавал 3-5 човека от тях. Останалите им българи и чужденци са много слаби. А някои от споменатите от мене сега са в Числото и Разград. Повярвай ми, не искаш да ги сравняваш с великите ни чужденци, които не попадат в групата.
С наивници като тебе, дори Вълка изглежда като голям рибар.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 ное 2025 17:59

ananas написа:Ти си такъв рибок, че вече си захапал куката, а тя още не хвърлена във водата...
Точно такава глупост ще ни изръсят Вълка и Дани Бо, ако вземем трофей и запишем успешен сезон.
"Видяхте ли, ако не бяхме платили глобата, нямаше да има трофей, чужденците го спечелиха"
А всъщност глобата се плаща заради Лима, Мислович, Рилдо, Фабиен, Охене и Камдем, които са с почти нулев принос и Бала и Цунами с малък, но все пак някакъв принос.
И не ми пиши глупости за българите в Арда, щото аз съм споменавал 3-5 човека от тях. Останалите им българи и чужденци са много слаби. А някои от споменатите от мене сега са в Числото и Разград. Повярвай ми, не искаш да ги сравняваш с великите ни чужденци, които не попадат в групата.
С наивници като тебе, дори Вълка изглежда като голям рибар.
Бла-бла-бла, дрън-дрън-дрън.
Гледат се резултатите и фактите показват, че Левски, с настоящият състав от треньори и играчи, е 1-ви.
Останалото е "ако", ма "ако, в историята и спорта, не съществува.

Имаме достатъчно качествени българи във волейбола и там действително би било крайно неуместно, ако се разчиташе на чужденци.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 02 ное 2025 18:01

Не помня за 15 мача бемката да е имал 38 точки!!!

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 02 ное 2025 18:08

THE G.A.M.E написа:Бла-бла-бла, дрън-дрън-дрън.

Не забравяй пак да лапнеш куката, когато решиш да си затвориш устата. Безнадежден случай си.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 ное 2025 19:03

ananas написа:Не забравяй пак да лапнеш куката, когато решиш да си затвориш устата. Безнадежден случай си.
Попитах те елементарен въпрос, но бегаш по тъча.
Каква гаранция имаме, че с исканите от теб "българчета-левскарчета", щяхме да сме с това представяне, с тези точки и на това място ?
Срещу твоите думи имаме фактите - Левски 14 мача, със само 7 изгубени точки, с голова разлика 28-7 и убедително 1-во място.
Не разбирам що не можеш да се зарадваш ?

И не, тц, този отбор не е на Сираков.
Направи го Веласкес, с нашата левскарска подкрепа !

П.С.

Мен нещо като не ме радва, нито го гледам, нито коментирам, нито го подкрепям.
Дарвин е в грешка !

Image Image

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 02 ное 2025 19:38

THE G.A.M.E написа:Попитах те елементарен въпрос, но бегаш по тъча.
Каква гаранция имаме, че с исканите от теб "българчета-левскарчета", щяхме да сме с това представяне, с тези точки и на това място ?

Каква е тая гаранция за хипотетичен сценарий? Може да сравниш въпросните играчи в миналото и тоя сезон.
Каква гаранция имаме, че щяхме да сме по-добре с Меси вместо Рилдо? Никаква. Разбираш ли от каква тежка мозъчна недостатъчност страдаш?
Не е толкова просто да не гледаш или подкрепяш нещо, което си обичал почти цял живот, защото е омазано от предатели и боклуци. Но и такъв момент може да дойде след време, засега още могат да бъдат спасени нещата и има хора в клуба, които заслужават подкрепа. Но Левски постепенно се обезбългарява, опорочава, школата се съсипва, а левскарите намаляват, въпреки илюзорните сметки от продажби на дрънкулки. А такива като тебе почти нищо не казват за въпросните неща, но скачат срещу мене, че съм се оплаквал. И късогледо ръкопляскат на моментни проблясъци.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 ное 2025 19:51

Bet_Expert написа:
honda написа:
tmanolov написа:
honda написа:
tmanolov написа:Винаги ми е било много весело, когато някой каже" Ми то на домуз ага, ако му писне. Аланкоолу, как да му писне на домуз ага, като всичко е бизнес - единственият вариант да му писне, е, както един любвеобилен колега казва "да го помолят" :mrgreen: да видим плюсовете:
- основен плюс - чесане на его - при хората с пари това е супер важно
- втори плюс - срещи с бизнесмени, собственици на други тимове - това е доста елитен клуб, особено в ЕКТ
- трети плюс - влияние в страната - масата клубове у нас разчитат на парите, които евално делиорманци осигуряват с участието си в груповите фази на ЕКТ (т.нар солидарност)
- четвърти плюс - много добрият коефициент, който пчти сигурно им гарантира групи, дори и да не са шампиони
- пети плюс - възможност за препиране на пари с големите трансфери в поселдните години

Минуси;
- основно е един - парите за издръжка - обаче, поне според мен, те са близо до нулата с парите от ЕКТ и трансферите в псоелдните години. Едва ли домуз ага е на повече от 50 милиона лева общо минус за тези 15 години, което е пренебрежима сума за човек с неговите възможности и най-вече за контактите, които му създават

та не виждам както как домузът сам ще се откаже от всичко това, щото му е писнало? И то сега, когато няма някакъв срив или финансов колапс, а делиорманци имат трасиран път напред. Затова и са доста напразни нашите мечти, хеле пък на гол г.з, ама знам ли, може да има нещо зад голия г.з - дано не е това, което си мисля :oops:

Всичко което си написал е вярно и има резон.
Едва ли има някой в настоящия форум да може да каже как ще реагират братята Домусчиеви - защо всички пропускат ,че са двама и официално по-богатия от тях е Георги Домусчиев ( макар и с много малко) .
Кога за последно и колко често си виждал някой от братята на мач на Лудогорец ? От доста време и двамата братя много рядко присъстват на мачове на Лудогорец . Така че срещите им шефове на други клубове са много ограничени
От доста време Кирил Домусчиев не живее постоянно в България и определено футбола не му е сред най-големите приоритети в момента.
За Георги Домусчиев( между другото преди време беше спряган за наш евентуален собственик) се счита ,че не е голям почитател на безогледното харчене и има много "по-прагматичен" подход от брат си . Счита с е,че е привърженик на устойчив модел при ,който ФК Лудогорец се самоиздържа .
Естеството на бизнеса на братята е такъв ,че нямат много бизнес партньори в България и реално не са особено зависими от ситуацията в България и реално погледнато нямат нужда от влияние в страната - реално над 90% от приходите им се реализират извън България , като имат много сериозни покровители отвъд океана. Да си чул да ги намесват в политиката ?
Какво препиране на пари може да става чрез българския футбол?

Не споря, хонда, нямам такъв поглед върху тях от първо лице, за да кажа какво и как - говоря глобално. А препирането е лесно -колегите го бяха писали за фиктивните трансфери на бразилци към Бразилия. Но може и да не са фиктивни - знам ли

Това за "бомбастичните " трансфери в Бразилия ? - колкото и нескромно да звучи , аз бях първия ,който написа,че за мен са много съмнителни. Но целта им е не препиране на пари , а "полиране" и подсигуряване спазването финансовия феърплей. В бюджета им имаше една дупка от около 30 млн лв -това го писах преди трансферите и ... запълниха дупката.

Разбираш ги нещата.:))))
И пишеш по теми, за които грам не си запознат.
Но пък с такава увереност, сякаш си личен счетоводител на Домусчиеви, на Коч Холдинг и на шефовете на Гьозтепе.
Точно на теб някой ще ти каже какво, кога и как.
Добре, разбрахме, че имаш некъв роднина в Лц.
Разбрахме бе!
Ама кой ти вярва, че знаеш всичко около живота на Георги и Кирил и кой пък от двамата бил с еди колко си по-богат от другия?
Вече виждам, че разбираш и от полиране на трансфери, от финансов феърплей, знаеш колко време остава на Мъри в Измир и т.н.
Не знам дали си пръв в нещо в този форум.
Но със сигурност знам, че самочувствието не отговаря на реалните ти познания и факти.
Придаваш си важност, казано най-просто.
А неизменната добавка "Аз бях първият в този форум, който ви каза това и това" ти придава ореол на осведомен и капацитет по темите.
Разбира се, нищо от това не е доказуемо, и ти умело манипулираш, както ти изнася.
Словесна еквилибристика се нарича това твоето, хонда!
И ти го казаха 100 човека, но ти продължаваш.

Аз не се считам за експерт , това см го оставил на тен -все пак ти си "екперт" -а :lol:
Няма претенции да знам всичко ,около живота на Кирил и Георги Домусчиеви , но знам причината поради която Кирил Домусчиев не живее постоянно в България. Не считам за уместно да я споделям в един футболен форум . Причината е от личен характер и няма нищо общо с футбола. При съвременните начини на комуникация , не е необходимо един собственик да присъства на всички тренировки и мачове за да рководи успешно един ФК . Кирил Домусчиев може да напълно успешно да ръководи Лудогорец практически от всяка една точка на света . Въпроса е дали го иска.
За мен и в момента Лудогорец има най-добрите играчи .

Кой е по-богат от Кирил и Георги Домусчиев е публична информация:
https://mediamall.info/news/georgi-domu ... 0news.html
За интереса на "Коч холдинг" към ФК Левски , знам от повече от 2 години и съм го писал в настоящия форум . И мога да го докажа. Написал съм го на 07.Окт.2023г в 18:43. Никой не го е писал преди мен.

За Гьозтепе не мисля,че знам повече от теб - просто изявлението на шефа на Гьозтепе е достатъчно ясно,ако владееш езика на дипломацията. Поставената цел към Гьозтепе е класиране в петицата и определено представянето на Мри ,не е било окачествено ,като особено успешно.
Вече няколко пъти см ти писал ,че всички теми във форума са публични и може да се провери ,кой какво и кога е писал. Доста пъти си имал възможност да ме обориш ,но досега не си го направил .
За много неща см писал първи във форума примерно и то за неща които са наистина важни ,но не считам ,че е необходимо да ги изброявам . При желание може да ги изброя ,но не мисля че е толкова важно. Имам кристално кълбо :) ,,което ми показва бъдещето.
Аз см в настоящия форум практически от създаването му и мисля,че съм доказал ,че не пиша неща в които не см сигурен.
Понеже съм от доста по-дълго време в настоящия форум от теб и най-вероятно съм и на доста повече години от теб ,ще си позволя един съвет . Личностните нападки обикновено издават единствено безсилие, липса на аргументи и жестоки комплекси. Така ,че бих те посветвал да се въздържаш от тях.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 02 ное 2025 19:58

Къде си бе, Хонда? Кажи за головете на Цонев и Русев срещу Янтра, и те ли са от галактическа класа като на Бала срещу Добруджа? И такива ли не си виждал/вкарвал?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 ное 2025 20:43

ananas написа:Каква е тая гаранция за хипотетичен сценарий? Може да сравниш въпросните играчи в миналото и тоя сезон.
Каква гаранция имаме, че щяхме да сме по-добре с Меси вместо Рилдо? Никаква. Разбираш ли от каква тежка мозъчна недостатъчност страдаш?
Не е толкова просто да не гледаш или подкрепяш нещо, което си обичал почти цял живот, защото е омазано от предатели и боклуци. Но и такъв момент може да дойде след време, засега още могат да бъдат спасени нещата и има хора в клуба, които заслужават подкрепа. Но Левски постепенно се обезбългарява, опорочава, школата се съсипва, а левскарите намаляват, въпреки илюзорните сметки от продажби на дрънкулки. А такива като тебе почти нищо не казват за въпросните неща, но скачат срещу мене, че съм се оплаквал. И късогледо ръкопляскат на моментни проблясъци.
Виж сега, не си ми нито на парите, нито на жените, нито на житейският опит да коментираш интелекта ми.
Твоят го виждаме ежедневно и е крайно жалко да се правиш на "левскар".
Вече писАх, че ако на мен нещо не ми харесва, не го подкрепям, коментирам и следя.
На теб тоя Левски очевидно не ти харесва.
Тарикат мъж, не писка.
Дарвин е в грешка !

Image Image

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 ное 2025 21:00

С тия играчи ако Левски беше на мястото на имитатора - цитроси и разни маноловци щяха да имат право да критикуват, но сега просто трябва да гледат и мълчат, защото стават смешни.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”