efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.

Мнениеот alexdb » 02 ное 2025 19:19

Гросмайсторска победа. На полусезона първи.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 ное 2025 19:20

alexdb написа:Гросмайсторска победа. На полусезона първи.

Наполовина титлата е наша. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 ное 2025 19:22

vlong написа:Кой е табелата и защо?
Ако може

Попов бил табела в българския футбол и не можело да е резерва. Затова "Табелата".
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 ное 2025 19:24

С този "кАсмет" кога да чакаме славизацията? Отлага ли се или не? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 02 ное 2025 19:26

vvessel написа:
ElCochino написа:Ок, значи Асенчо е много некадърен (но пък българин, макар и леко мургавеещ) и няма място в отбора, а асистенцията му е чист късмет. Както и останалите ни играчи, нищо, че почти половин сезон водят в класирането (пълен късмет е, че некадърника Мота го държаха толкова време). Ако ги водеше Мъри, щяха да са много добри и нямаше да има нищо случайно. Ясно.

Класически раевист. Вкарва ми думи в устата, които никога не съм казвал, като задължително в цялото изложение се включва и Мъри накрая. Тоя Мъри яко ви е бръкнал в задниците, толкова да го споменавате:))
В интерес на истината никога не съм хейтил Митков, за разлика от Мъри и смятам че играе все по-добре. Но няма как да не го критикувам за начина по който изигра положението и беше на косъм да провали чудесна контра.
А що се отнася до Мъри, ти си отскоро във форума и явно не знаеш, че аз бях един от най-големите му критици в оня период с легендарните 11 мача.
Пак казвам - гледай си работата и не се занимавай с мен. Явно конструктивна дискусия базирана на инсинуации и измислици не може да се прави.

Приятел, докато ме наричаш раевист, друго отношение от мен няма да видиш. Жив и здрав и поне малко се зарадвай днес.

П.П. Освен това си кастриран да възприемаш ирония, затова получаваш директно сарказъм.

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 ное 2025 19:30

W84me написа:
vlong написа:Кой е табелата и защо?
Ако може

Попов бил табела в българския футбол и не можело да е резерва. Затова "Табелата".

Аха
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2025 19:31

Добра победа, сладка. Срещу такъв тип отбори ми е все тая дали ще бием с 1,2 или 3 гола. В Кърджали, Пловдив и Варна са важни трите точки.
Много неприятно съм изненадан от противника и от множеството груби нарушения отзад. Това не е футболна агресия, не е игра за топката или позиция, а чиста чобания! Така стана и белята със Сулата, май ще лекува ахилеса известно време.
Допускам, че са били стимулирани да играят така.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 ное 2025 19:36

olfix написа:Баялцалиев е категоричен, че и двете нарушения са за червен картон.

Аз също по съвременните правила и двата удара да над глезена и без опит да се играе с топката. Класически червени картони, които се вдигат навсякъде всяка седмица

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 ное 2025 19:47

От 45 години гледам футбол и тази година, само в мачовете на Левски виждам такъв късмет, центрирана топка в наказателното, да не я вкара този към който е центрирана, а друг играч. Жесток късмет е покрил Насо ей. Последните 15 години имахме страшни играчи, треньори и собственици обаче пустия му късмет.... тия към които центрираха все във я вкарваха

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 ное 2025 19:47

Съдията спаси олигархичната кауза от загуба. За първи път виждам футболист да излиза сам срещу вратаря и съдията вместо да се свири авантаж, свири нарушение пред собственото му наказателно поле и спира чиста голова ситуация.

Върни се в “Левски”