Много добър мач на Митков и Костадинов. Лека победа с малко спестени усилия, а Марин се предпази от картон. Една жертва дадохме, но не е сигурна още.
Съдийството беше нормално днеска и през сезона до момента, поне в нашите мачове. Няма място за оплаквания и смешен рев за червени картони.
А на Тунчев не му е лесно с Ебоа, Виячки, Господинов и Шиняшики. Надпреварват се да правят подаръци в половината им мачове.
efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.
Значи и аз да се оплача със Сула, Ради и Марин съм във фентъзито и парче от точка няма.... а оня дет пише , за да напише ,,ерго'' каквото и да значи това заради такива ни се случват деня на престъпно безумие, 8 септември и подобни дати.......
ElCochino написа:Бием 3 на геврек, онзи вижда колелото на Къци и грам не може да се зарадва. И тоя ми бил левскар.
И как разбра, че не се радвам? Някакви специални възможности или потребности имаш?
Телепатия? Или олигофрения?
vvessel написа:ElCochino написа:Бием 3 на геврек, онзи вижда колелото на Къци и грам не може да се зарадва. И тоя ми бил левскар.
И как разбра, че не се радвам? Някакви специални възможности или потребности имаш?
Ами, никъде в темата не го показа, наистина не съм ясновидец.
ElCochino написа:vvessel написа:ElCochino написа:Бием 3 на геврек, онзи вижда колелото на Къци и грам не може да се зарадва. И тоя ми бил левскар.
Ами като комуникирам с такива като теб в темата, не може да ме радва. Радвам си се вкъщи.
Аз пиша обективно че Митков центрира към Сула и топката го прескочи и всеки с неувредено зрение или мозъчна дейност би го видял и излиза един като теб да ми обяснява, че съм хейтър. Да хейтър съм на такива цензури които са се пуснали във форума и чак не ми се коментира на моменти, но явно това е целта.
Така че гледай си работата там каквато и да е и не ми давай наклон, знаеш на кое
Ха дано запазим традицията от последните пет мача и в събота отново 3 срещу тирето.
- levskarcheto96
- Контакти:
Знае ли се вече какво е състоянието на Сула?
vvessel написа:ElCochino написа:vvessel написа:ElCochino написа:Бием 3 на геврек, онзи вижда колелото на Къци и грам не може да се зарадва. И тоя ми бил левскар.
Ами като комуникирам с такива като теб в темата, не може да ме радва. Радвам си се вкъщи.
Аз пиша обективно че Митков центрира към Сула и топката го прескочи и всеки с неувредено зрение или мозъчна дейност би го видял и излиза един като теб да ми обяснява, че съм хейтър. Да хейтър съм на такива цензури които са се пуснали във форума и чак не ми се коментира на моменти, но явно това е целта.
Така че гледай си работата там каквато и да е и не ми давай наклон, знаеш на кое
Ок, значи Асенчо е много некадърен (но пък българин, макар и леко мургавеещ) и няма място в отбора, а асистенцията му е чист късмет. Както и останалите ни играчи, нищо, че почти половин сезон водят в класирането (пълен късмет е, че некадърника Мота го държаха толкова време). Ако ги водеше Мъри, щяха да са много добри и нямаше да има нищо случайно. Ясно.
ananas написа:Много добър мач на Митков и Костадинов. Лека победа с малко спестени усилия, а Марин се предпази от картон. Една жертва дадохме, но не е сигурна още.
Съдийството беше нормално днеска и през сезона до момента, поне в нашите мачове. Няма място за оплаквания и смешен рев за червени картони.
А на Тунчев не му е лесно с Ебоа, Виячки, Господинов и Шиняшики. Надпреварват се да правят подаръци в половината им мачове.
Нещо за Котев, за Попов? Или това, че са долни утайки няма значение за теб, когато са бели?
ElCochino написа:Ок, значи Асенчо е много некадърен (но пък българин, макар и леко мургавеещ) и няма място в отбора, а асистенцията му е чист късмет. Както и останалите ни играчи, нищо, че почти половин сезон водят в класирането (пълен късмет е, че некадърника Мота го държаха толкова време). Ако ги водеше Мъри, щяха да са много добри и нямаше да има нищо случайно. Ясно.
Класически раевист. Вкарва ми думи в устата, които никога не съм казвал, като задължително в цялото изложение се включва и Мъри накрая. Тоя Мъри яко ви е бръкнал в задниците, толкова да го споменавате:))
В интерес на истината никога не съм хейтил Митков, за разлика от Мъри и смятам че играе все по-добре. Но няма как да не го критикувам за начина по който изигра положението и беше на косъм да провали чудесна контра.
А що се отнася до Мъри, ти си отскоро във форума и явно не знаеш, че аз бях един от най-големите му критици в оня период с легендарните 11 мача.
Пак казвам - гледай си работата и не се занимавай с мен. Явно конструктивна дискусия базирана на инсинуации и измислици не може да се прави.