tmanolov написа:BRF написа:tmanolov написа:delqnski47 написа:Ma чакай бе какво значи ''отвратен''. И сега като си ''отвратен'' автоматично всички грехове изчезват :lol: Брей, то било много лесно - няма го Чорни, няма го Чорни чрез адвоката му, няма го Пееф чрез адвоката му, нема ги онея пари ''дарения'' на Пееф, нищо. Всичко е тип топ, аз съм ''отвратен'' и тва е. Получаваш приза ''Най-девствената монахиня'', поздравления. :lol:
и на теб ще се пробвам да ти го обясня юридически, все едно слушаш слафчу тъпуту, така го приеми -
 ако при нас може да мине за блудство, то при вас беше изнасилване с фатални проследици - това е разликата. Само не знам каква е диагнозата - колебая се между Стокхолмски синдром и шизофрения :oops:

И като си написал това изречение е странно да подкрепяш блудство и да се изкарваш морален!Надявам се вече разбираш какво ти казвам!Колкото до другите ти глупости,че не сме правили нищо,нямам какво да ти обяснявам повече,от 2-3 години след яка пропаганда броите продадени тениски и сезонни карти и ми се правите на спасители!Ние също купуваме по около 3000 карти на година в момента и то при положение ,че имахте опорка че сме фенове на купи и титли!Еми 10 години 1 купа и ние пак сме зад ЦСКА!
Приятелките ви от Доко Пловдив даже не знам как си оправиха татосите от 1936 на 1926!

Уважавам мнението ти, затова и отговарям, но в в него има доста неистини. Първо, 3000 карти за вас са абсолютен мираж - бърза справка в евентим показва, че се продали около 1200 (макс) карти - 
https://www.eventim.bg/bg/bileti/abonam ... mance.html Не е сложно да се намерят източници, нали  :mrgreen:  Второ, както обясних, има огромна разлика между блудство и изнасилване - и двете са неморални, но между тях има океан и в извършителството, и в наказанието. И трето, ние се подкрепяхме отбора и през 2020, и през 2021, и сега - всеки с различен интензитет, но горе-долу на едно ниво като цяло. да, има разлика за тези 10 години, но това е малката част от оправданието, което в случая не е особено на място

Това ми е последното мнение по темата,щом допускаш че се оправдавам!Разбрах,че блудството не е морално ,ама щом някой изнасилва е приемливо!Щом такива са ти разсъжденията ,да знаеш морала ти е на много ниско ниво!Надявам се това да го казваш заради спора!С нетърпение чакам 2-3 лоши мача и да видиш герена ще се превърне в познатата картинка от 3-4 хиляди!Трети сезон резултатите ни са потресаващи и затова има сериозен отлив,докато при вас ви се получава по някакъв необясним за мене начин!Понеже съм съвременик на събитията,да ти кажа няма как да ми повтаряш,че нищо не сме направили!И на Титан скачахме и  с мутри се бихме,казвам го като пряк участник!Много изтърпяхме и много направихме,докато вие си имахте конфорта на бб и дп!Чак се наложи тия двамата да се скарат с черепа,че да има някакъв катаклизъм и при вас!После медиите донадуха нещата и се помислихте за различни!В едно от предните мнения каза,че сме си били виновни сами да 2008,прав си тогава великия ви вожд Батков верно заплаши Томов ,че е разбил финансовия фейрплей с изкарването на заплатите на светло!Верно ,че по вашата психика това трябва да се наказва,как така ще се изпълняват законите!Както казах съвременик съм на нещата и за добро или лошо съм добре информиран и съм ги преживял тези наистина тежки години на борба за ЦСКА!Имахте щастието пак да сте втори и да разберете ,че В група е една лъжа ,не е това което се обясняваше,че минаваш на аматьорско ниво и чистиш дълговете,неша които не спираха всички да обясняват докато не попаднахме там!
Стига толкова,бъди си с мисленете,че ни разделя океан от морал!Както казах вече преди да стана припок според вас,бях комунист!Все едно е как ще се опитвате да ме обиждате!Истината е че винаги ще бъде някаква обида!