Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 16:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 16:30 ч.

Мнениеот futbolqga » 29 окт 2025 20:06

icko65 написа:
futbolqga написа:
icko65 написа:Томислав почна да сънува требъли...Ахахаха..Ахахаха.Ааааха..хахаха

Томислав е повече фен, отколкото журналист и това е пределно ясно на всички. А подобен род тези генерират интерес и ангажираност към видеата му. Въпросът е на теб какво ти е причинил Левски, та периодично минаваш през нашия форум да си излееш душевните терзания. Жив и здрав бъди!

Нищо..Просто Томислав ме предизвика...И като ваш фен ..реших да споделя неговите терзания..Моите са други..не по темата..Доволен ли си..

Аз съм левскар и пак не си причинявам това да слушам Томислав (в тази категория влизат и Грънчаров и Касабов). Не знам ти защо го правиш, но не е здравословно. Иначе - винаги съм доволен и щастлив, когато Левски е победил.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 окт 2025 20:18

Aronaks написа:Има ли възможност Рилдо да го задържим да бие само ъгловите удари без да играе през останалото време.

А Марин Петков само да бие към вратата. Това ще е схема, който я измисли

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 29 окт 2025 20:31

futbolqga написа:Сангаре заслужаваше да вкара гол (или два), отново игра на много високо ниво.

Единственото ми разочарование е Фабиен, защото още вярвам, че това момче има качества. Сигурно ще ми се смеете (то си звучи абсурдно), но си мисля, че може драстично да подобри играта си

Как е заслужавал да вкара? 3 много добри положения- 3 пропуска. Кво повече може да искаш? Много неща прави добре, но завършващият му удар е слаб.
Фабиен със сигурност може да се подобри драстично, от пълна нула е лесно да скочиш нагоре. Аз нямах много високи очаквания, но чак такава трагедия не съм си представял, а той и Лима са ни най-скъпите крила.
Бурас продължава да изглежда много добре, радвам се и за гола на Кольо и дебюта на Луков.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2025 20:48

Добър мач и добра победа, при това без за миг да ми се е налагало да се тревожа, че може да стане някоя сензация. Но дотук с хвалбите, няма нужда да се надуват балони срещу подобни съперници.
Споделям мнението на някои колеги, че разни недоразумения трябва да се разкарат от Левски - не е като да не получиха достатъчно шансове. Ако ще държим курортисти, нека поне да са наши момчета, че хем са значително по-евтини, хем повече радват левскарите и дават поне някаква надежда за прогрес. Тука вече нямат оправдания - лек съперник и в никакъв случай с радикално катърски манталитет, приличен терен, неподкован съдия, хубаво време за футбол, отличен колектив, платени сладки и немъчени заплати, всеотдайна публика. Какво повече?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 окт 2025 20:55

ananas написа:
futbolqga написа:Сангаре заслужаваше да вкара гол (или два), отново игра на много високо ниво.

Единственото ми разочарование е Фабиен, защото още вярвам, че това момче има качества. Сигурно ще ми се смеете (то си звучи абсурдно), но си мисля, че може драстично да подобри играта си

Как е заслужавал да вкара? 3 много добри положения- 3 пропуска. Кво повече може да искаш? Много неща прави добре, но завършващият му удар е слаб.
Фабиен със сигурност може да се подобри драстично, от пълна нула е лесно да скочиш нагоре. Аз нямах много високи очаквания, но чак такава трагедия не съм си представял, а той и Лима са ни най-скъпите крила.
Бурас продължава да изглежда много добре, радвам се и за гола на Кольо и дебюта на Луков.

Не ме разбирай погрешно - изобщо не твърдя, че завършващият му удар не е голям негов недостатък. В този мач обаче си изработи едно страхотно положение и го завърши правилно - между краката на вратаря, но тотална липса на късмет го лиши от гол. След това имаше един хубав удар с глава, отразен добре от вратаря. И накрая - в ситуацията с гола на Бурас можеше спокойно да се полакоми, но постъпи точно така, както трябваше. Като казвам, че заслужаваше гол, имам предвид това - тича, бори се, често беше на правилното място, липсваше му малко късмет.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 окт 2025 21:09

Някой знае ли защо Рилдо е в Левски? Някаква идея? Който знае да вдигне ръка.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 окт 2025 21:20

За Рилдо вече се разбрахме, че е издънка, но поне е евтина що годе
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 окт 2025 21:21

Някой знае ли защо Рилдо е в Левски? Някаква идея? Който знае да вдигне ръка.

Сигурно е по някаква програма на ЕС.

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 29 окт 2025 22:38

Кога ще се тегли жребият за 1/8 финалите?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 29 окт 2025 22:57

icko65 написа:Томислав почна да сънува требъли...Ахахаха..Ахахаха.Ааааха..хахаха

Сънува, не сънува, след като Левски е все още в борбата за купа, суперкупа и шампионат, може поне да се надяваме.

Аз съм от поколението което е виждало, требъл за Левски. Така, че времето ще покаже.
Играем мач за мач и каквото стане на края.

Върни се в “Левски”