Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 29 окт 2025 11:20

Лудогорец обяви, че Руи Мота не отговаря на високите стандарти на клуба и няма да води "орлите" за Купата на България

:o :( :(

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 окт 2025 11:21

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Ако тези цифри са верни...
САЩ: 312 млн. население, 800 000 държавни служители;

ХОЛАНДИЯ: 16 млн. население, 20 000 държавни служители;

БЪЛГАРИЯ: 7 млн. население, 440 000 държавни служители.

Чиновниците ни в относителен порядък ca 45 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от американските и 51 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от холандските",

Да , обаче са гласове на избори и то относително лесно манипулируеми.

Няма нужда от манипулипане,всички знаят,че ДП вдигна заплатите в полицията и хората от там ще си гласуват за него защото имат интерес!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 29 окт 2025 11:23

Мой познат от West-a ми каза, че се носят слухове, че всичко е редено за Сухата река, след това при неизбежните нови избори масово гласуване за - ново начало и официално влизане ( легитимация)на Джаба Магнитски като собственик.... Идват интересни времена...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 окт 2025 11:27

Megatron_69 написа:Мой познат от West-a ми каза, че се носят слухове, че всичко е редено за Сухата река, след това при неизбежните нови избори масово гласуване за - ново начало и официално влизане ( легитимация)на Джаба Магнитски като собственик.... Идват интересни времена...

:lol: :lol: :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 окт 2025 12:21

Megatron_69 написа:Мой познат от West-a ми каза, че се носят слухове, че всичко е редено за Сухата река, след това при неизбежните нови избори масово гласуване за - ново начало и официално влизане ( легитимация)на Джаба Магнитски като собственик.... Идват интересни времена...

Този познат да не е позната, тогава всичко си идва на мястото - ЕЖК
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 окт 2025 12:26

LoveAndPeace написа:

:lol: :lol: :lol:

Същите глупсоти се пишеха и за изборите миналата година - как свинчо бил купил секБтор да му гласуват за свинската партия. изрично си играх да ги броя тогава по секции в Люлин като колко са гласували за свинята - ми нямаше разлика от предшни избори и бройката беше смешна. та хубаво е да е и с доказателсстван материал, иначе верно става ЕЖК :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 29 окт 2025 12:32

BRF написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:
Изобщо не желая да коментирам въпросният. Имах възможността да се запозная лично с него....

Кое от казаното от домуз ага не е вярно -"тази държава" върви с много бързи стъпки към фалита, щото всичко се хвърля за пенсии, социалки и заплати на клатикурци и дръгнифутките, които пък гласуват ан блок за "нашите" и кръгът се затваря. Бизнесът у нас е много силно "заплаточувствителен", особено индустрията, та в този ред на мисли всичко, което зализаната делиорманска мастия е казала, е абсолютно вярно и на място. Ако не се спре този безумен ръст на пенсии и заплати, скоро ще фалираме и то брутално. Няма да е догодина, разбира се - в близките 2-3 години ще се изяжда резервът, дето пазеше борда, и ще сме рахат, после обаче гърмежът е неизбежен, а още по-веселото е, че ще е съпроводен с гърмеж и на последните ни остатъци от индустрия - икономика с маникюристки, сервитьорки, бармани и зидаро-мазачи не се прави!

Аз не мисля, че пенсиите и заплатите са виновни.България е на едно от първите места в Европа по брой на полицаите и държавните чиновници на глава от населението.Прокурори и съдии получават немислимо високи за стандарта на живот в България заплати.. Всички тези изброени се водят държавни служители и Държавата им плаща осигуровките и от 10 до 20 заплати при пенсиониране, направо като "активните борци" при Живков.Тези същите "борци" естествено вземат и най-високите пенсии, а другите духаме супата.Ако се намали броя на държавните хрантутници и се научат да си плащат осигуровките много пари ще се спестят.

Сутринта гледах за проекто бюджета,2% се вдигат пенсионните на работещите в частния сектор,докато държавните служители не плащат такива и ако им ги вдигнат все тая или по -скоро пак са за наша сметка!Иначе на тях пак ще им вдигат заплатите,а нашите в частния сектор реално ги намалят!Това няма да доведе до нищо хубаво и ако не се промени политиката сигурния изход е фалит на държавата!Първопричината за това разбира се е: Не гласувам ,защото няма за кого!

За да се промени това, което си написал, трябва всички да се вдигнем и да гласуваме. А не да плюем от дивана и пред компа. ДА ГЛАСУВАМЕ. За всеки друг, но не и за тези които управляват. Иначе купения вот ще реши всичко. Въпреки, че по-добро от гласуването е да се вдигнем и да ги изметем, да ги вкараме по затворите, че някой и да виснат на площада с едно въженце около шията. Ама айде да не съм краен.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 окт 2025 12:47

Aronaks написа:
BRF написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:
Изобщо не желая да коментирам въпросният. Имах възможността да се запозная лично с него....

Кое от казаното от домуз ага не е вярно -"тази държава" върви с много бързи стъпки към фалита, щото всичко се хвърля за пенсии, социалки и заплати на клатикурци и дръгнифутките, които пък гласуват ан блок за "нашите" и кръгът се затваря. Бизнесът у нас е много силно "заплаточувствителен", особено индустрията, та в този ред на мисли всичко, което зализаната делиорманска мастия е казала, е абсолютно вярно и на място. Ако не се спре този безумен ръст на пенсии и заплати, скоро ще фалираме и то брутално. Няма да е догодина, разбира се - в близките 2-3 години ще се изяжда резервът, дето пазеше борда, и ще сме рахат, после обаче гърмежът е неизбежен, а още по-веселото е, че ще е съпроводен с гърмеж и на последните ни остатъци от индустрия - икономика с маникюристки, сервитьорки, бармани и зидаро-мазачи не се прави!

Аз не мисля, че пенсиите и заплатите са виновни.България е на едно от първите места в Европа по брой на полицаите и държавните чиновници на глава от населението.Прокурори и съдии получават немислимо високи за стандарта на живот в България заплати.. Всички тези изброени се водят държавни служители и Държавата им плаща осигуровките и от 10 до 20 заплати при пенсиониране, направо като "активните борци" при Живков.Тези същите "борци" естествено вземат и най-високите пенсии, а другите духаме супата.Ако се намали броя на държавните хрантутници и се научат да си плащат осигуровките много пари ще се спестят.

Сутринта гледах за проекто бюджета,2% се вдигат пенсионните на работещите в частния сектор,докато държавните служители не плащат такива и ако им ги вдигнат все тая или по -скоро пак са за наша сметка!Иначе на тях пак ще им вдигат заплатите,а нашите в частния сектор реално ги намалят!Това няма да доведе до нищо хубаво и ако не се промени политиката сигурния изход е фалит на държавата!Първопричината за това разбира се е: Не гласувам ,защото няма за кого!

За да се промени това, което си написал, трябва всички да се вдигнем и да гласуваме. А не да плюем от дивана и пред компа. ДА ГЛАСУВАМЕ. За всеки друг, но не и за тези които управляват. Иначе купения вот ще реши всичко. Въпреки, че по-добро от гласуването е да се вдигнем и да ги изметем, да ги вкараме по затворите, че някой и да виснат на площада с едно въженце около шията. Ама айде да не съм краен.

Ми то имаше опции - слафчу тъпуту спечели изборите, пупу спечелиха изборите, даже без дейбъ, че и управляваха, но понеже, обаче и защото, накрая всички алтернативи седнаха в скута на свинята и Бх им го наби с 200. Е, за чий да гласувам - за поредните, дето ще седнат на мазно турско кафе? Не, мерси - не съм на 15, за да съм чак толкова наивен. Очезивадно е, че на нас ни е отредено да сме това, което сме, така че нямам никакво намерение да се хабя и да се нервя - имам си семейство, другото очевидно не зависи от мен и ми го показват всеки ден
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 29 окт 2025 12:47

Това за държавните служители, че не плащат осигуровки се използва масово, за да противопоставят хората. Все пак малко факти.
Да приемем, че държ. сл. получава 1000 лева. Той ще получи 900 лева (ДОД-100лева) и заедно с осигуровките работодателят (държавата) ще има разход в размер на 1330 лева.
На трудов договор за да получи работникът 900 лева, работодателят ще внесе 1380 лева (РЗ+осигуровки).
Но държавният служител има някакви ограничения... например не може да има фирма, участие в дружества и т.н. ... не може да кандидатства за работно място, където роднина по съребрена линия до четвърта степен включително или по сватовство до четвърта степен включително, е в ръководството на учреждението и др. подобни глупости.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 окт 2025 12:55

Стадион “Ново начало”
Трибуна Шиши :)))
Изображение

Върни се в “Левски”