Dust написа:1948 шампион.
Нямат за цел титла. В случая са като снегорин :mrgreen:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:1948 шампион.
MASTER_COOL написа:Dust написа:1948 шампион.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
MASTER_COOL написа:Dust написа:1948 шампион.
4x4 написа:Великия ЦСКА винаги е бил и винаги ще бъде там където е стадиона и там където е публиката. Скоро ще имаме и нов стадион а сърца червени сърца милиони винаги ще туптят за ЦСКА! Никога не сме умирали! По - живи сме от всякога. Ние сме ЦСКА!
Ама всичко останало '- дружества, фирми, административни термини и хватки ..
Мен не ме Ентиресира. Премествам си го в другия крачол и чакам следващия мач на Великия ЦСКА. 31 кратен шампион, носител на най - ценните и високи успехи на международна сцена в историята на българския клубен футбол.
Проекта от Разград - излишно губене на време и средства от един самозабравил се онбашия с цел задоволяване на собственото си его. Там да им се радват в Делиормана и околията.
Проекта на Цеката - напълно безсмислен.
Никой не ги гледа , никой не ги интересува, освен като дойде мач срещу тях и после пак са забравени и безразлични. Има кой да им дава заплати - да си играйкат там.
И за тях ме боли Дедовия.
Подуенци тази година както всяка са със щампионски амбиции.
Насо комарджията върна ли борчовете?
Вечно втори е вашата съдба вековна и винаги прокобата ще бъде с вас.
И да си оправите козирката ей!
Пп: Борето каза че ако ви оставят, значи имате шансове. Има впредвид ако г-н Домусчиев се съгласи да ни пусне така малко, както и ние сме скачали с юношките и шпалири на шалварите сме правили..
Та ако се съгласи г-н Домусчиев..
Както Боко и Шиши са заедно . Ще вдигнем подкрепата и електората двойно с една титличка ;-)
NOMER14 написа:Ще има ли обръщалка?
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, drvasko98, Ioan912, Plamen_i00, tmanolov, W84me и 37 госта