Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 12:19

olimpi написа:
На мен ми се вижда странно, че още не са започнали да ни режат съдиите. Нито срещу Морето, нито срещу Добруджа имаше някакви тесли от чернодрешковците. Да не говорим, че Морето играха прекалено миролюбиво откъм агресия и нарушения, а знаем каква корида се случва всеки път като сме гости там. Първото полувреме ни попиляха, второто все едно излезе друг отбор. Май совите не са това, което са!

Резнаха ни срешу каузата, но там са ни резали и по-сериозно, гледали сме през годините.

Да с Морета второто с оглед на първото изглешдаше странно, но дон Хулио рискува и сполучо.

И е верно, ако искаха да ни режат, можещше да е страшно, дорина мача с Добруджа, някой като Никиту, и в по ново време като кучеглавите или пластамасов щяха да изгонят Рупанката (втори жк срещу портиерето), но при 2 за нас едва лищеше да повлияе.

Очаквам тесли срещу без тире и Славия.

мачът с тирето ще е ключов не толкова като резултат, а като цялостна постановка - да видим, макар че дотогава има време. Иначе и аааааардъъъъ могат да ни изклатят с Х, ако искат - и тренер припок имат, и бивши левскари, и са домакини - също интересен мач. Както ще е интересно и дали ще накажат литъл урсула, и още по-важното - колко и за кои мачове, ако го накажат? Все едни такива неща, които очакваме да видим

П.С. В момента сме в позицията на Локо Пд преди 2 години - дано не завършим като тях тогава. Делиорманци след 9 мача са 5-2-2, след което стават в турбо режим с 21-1-1 - дано сега не е така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 13:16

Глей кво рекло някакво шпаньолче от числото

- ЦСКА е бил отборът на армията в епохата на комунизма...
- Не, не... трябва да ви поправя. Има две ЦСКА в България. Нашият бюрократично би трябвало да е истинският клуб, но за такъв е приет другият ЦСКА. Така че ние сме нов клуб и нямаме кой знае каква история.

- Значи доста странна е ситуацията. Поне имате ли подкрепа от фенове в София?
- Другото ЦСКА е подкрепян от феновете. По принцип най-много фенове в София има Левски – когато играхме срещу тях на стадиона имаше 15 000 души. След това е другото ЦСКА, което също има много фенове.

- Вие пред каква публика играете на домакинските си мачове?
- Пред 300-400 души, не повече.

- И се борите за титлата!?
- Да, невероятно звучи, но е факт!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 окт 2025 13:30

Ще ги видим довечера :lol:
Имам странното предчувствие, че Лудогорец на ходом ще ги бие с 2,3 гола.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 окт 2025 13:30

MASTER_COOL написа:Не ми е необходим Хондата. Направил съм си вече труда ;)

Изображение

*източник : transfermarkt

И какво излиза сега:

Във всяка една линия сте с предимство и то значително, с леко изключение на атаката.
И не е важно за каква сума си закупил футболист, а как се представя в даден отбор.
По оценка на сайта : общата сума на играчите ви, както и средната стойност на един играч са доста по-високи.
Всеки си прави справки в този сайт и мисля, че имам право да го цитирам тук.

Уникално. Сираков със скъсания джоб има по - скъпи футболисти от олигарха ви като същевременно бюджета ви за заплати е може би двойно или тройно по - голям. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 окт 2025 13:38

MASTER_COOL написа:Ще ги видим довечера :lol:
Имам странното предчувствие, че Лудогорец на ходом ще ги бие с 2,3 гола.

За доброто на българския футбола, ще е добре едно приятелско реми. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 27 окт 2025 13:44

tmanolov написа:Глей кво рекло някакво шпаньолче от числото

- ЦСКА е бил отборът на армията в епохата на комунизма...
- Не, не... трябва да ви поправя. Има две ЦСКА в България. Нашият бюрократично би трябвало да е истинският клуб, но за такъв е приет другият ЦСКА. Така че ние сме нов клуб и нямаме кой знае каква история.

- Значи доста странна е ситуацията. Поне имате ли подкрепа от фенове в София?
- Другото ЦСКА е подкрепян от феновете. По принцип най-много фенове в София има Левски – когато играхме срещу тях на стадиона имаше 15 000 души. След това е другото ЦСКА, което също има много фенове.

- Вие пред каква публика играете на домакинските си мачове?
- Пред 300-400 души, не повече.

- И се борите за титлата!?
- Да, невероятно звучи, но е факт!

30-40 може, но 300-400 едва ли? :lol: :)

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 27 окт 2025 13:48

Пореден ден, в който не мога да проумея как фалирахме истинското ЦСКА и приехме Литекс. Акълът не ми го побира, честно! Офанзива, Торцида Пловдив също не приеха сливането и вече много години ги няма на стадиона, както и Емо с мегафона. Говедата биха Литекс за купата през 2022г пред 40 000, в момента без пари с двойно по-нисък бюджет бягат на Ловеч с 16 точки, като дори може да набъбнат до 20! Тъпо, много ми е тъпо!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 окт 2025 16:02

Ioan912 написа:Пореден ден, в който не мога да проумея как фалирахме истинското ЦСКА и приехме Литекс. Акълът не ми го побира, честно! Офанзива, Торцида Пловдив също не приеха сливането и вече много години ги няма на стадиона, както и Емо с мегафона. Говедата биха Литекс за купата през 2022г пред 40 000, в момента без пари с двойно по-нисък бюджет бягат на Ловеч с 16 точки, като дори може да набъбнат до 20! Тъпо, много ми е тъпо!

Гусин Филипополов, като всеки майнишки тарикат му се свидят 500х. не се чуди тук, ами ходи да даваш.
Ама като гледам двойния произход, май само акъл ще е
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 27 окт 2025 16:05

Великия ЦСКА винаги е бил и винаги ще бъде там където е стадиона и там където е публиката. Скоро ще имаме и нов стадион а сърца червени сърца милиони винаги ще туптят за ЦСКА! Никога не сме умирали! По - живи сме от всякога. Ние сме ЦСКА!

Ама всичко останало '- дружества, фирми, административни термини и хватки ..
Мен не ме Ентиресира. Премествам си го в другия крачол и чакам следващия мач на Великия ЦСКА. 31 кратен шампион, носител на най - ценните и високи успехи на международна сцена в историята на българския клубен футбол.

Проекта от Разград - излишно губене на време и средства от един самозабравил се онбашия с цел задоволяване на собственото си его. Там да им се радват в Делиормана и околията.

Проекта на Цеката - напълно безсмислен.
Никой не ги гледа , никой не ги интересува, освен като дойде мач срещу тях и после пак са забравени и безразлични. Има кой да им дава заплати - да си играйкат там.
И за тях ме боли Дедовия.

Подуенци тази година както всяка са със щампионски амбиции.
Насо комарджията върна ли борчовете?
Вечно втори е вашата съдба вековна и винаги прокобата ще бъде с вас.
И да си оправите козирката ей!

Пп: Борето каза че ако ви оставят, значи имате шансове. Има впредвид ако г-н Домусчиев се съгласи да ни пусне така малко, както и ние сме скачали с юношките и шпалири на шалварите сме правили..
Та ако се съгласи г-н Домусчиев..
Както Боко и Шиши са заедно . Ще вдигнем подкрепата и електората двойно с една титличка ;-)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 16:27

цесека умре, феновете на умрялото дружество са некрофили, а феновете на литекс са си фенове на литекс - имате огромен кАсмет, че сините припоци са повече и от Аранжевите
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”