Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2025 20:09

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа: За което огромната вина е и на самите нас - и им се подписахме за новото първенство на свинщината, …...

Ето тук ви беше златният момент. Всички знаем, че това с "реформата" на първенството беше бруталната свинщина, за да се покани административно вътре Литекс, а той веднага после да си смени името на ЦСКА-София .... трябваше да заявите, че Левски отказва да е част от тази гнусотия и БФС да избира какво да прави .... вие обаче приехте почти безропотно, предполагам и натиснати от свинята от БанкИ .... Домуса също доста странно прие и той, при все че с джудженцето от Микре не се понасят .... явно всичко си беше режисирано от тлъстата и мазна свинкя от БанкИ .....

Абсолютно, нямам какво да добавя. Още по-тъпото е, че немалка част ит нашите фенове бяха ЗА, оти они си сакат вечното дерби, брааат. Мила родна картинка
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2025 20:29

И да фалират двата отбора, и във В група да играят помежду си, пак ще е пред 40 000, за това е Вечно Дерби, който иска да се Славизира си е негова работа, само дето ще си хаби нервите напразно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 окт 2025 21:07

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа: За което огромната вина е и на самите нас - и им се подписахме за новото първенство на свинщината, …...

Ето тук ви беше златният момент. Всички знаем, че това с "реформата" на първенството беше бруталната свинщина, за да се покани административно вътре Литекс, а той веднага после да си смени името на ЦСКА-София .... трябваше да заявите, че Левски отказва да е част от тази гнусотия и БФС да избира какво да прави .... вие обаче приехте почти безропотно, предполагам и натиснати от свинята от БанкИ .... Домуса също доста странно прие и той, при все че с джудженцето от Микре не се понасят .... явно всичко си беше режисирано от тлъстата и мазна свинкя от БанкИ .....

Много се извинявам, задето се включвам неканен, но въпросното гласуване нямаше никаква, ама абсолютно никаква административна и правна тежест. И да беше гласувал "против" Левски, какво?
Същото "гласуване" можеше да си направим и във форумчето, на практика щеше да има същата правна тежест.
Това е една от най-сладките припошки опорки, знам, но ти поне имаш мозък в главата и сам разбираш, че тая от тая парлама нищо не зависеше.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 25 окт 2025 21:21

Цскар съм, но преди малко току-що в борисовата градина Любо Чука е смачкал от бой Иван Велчев - кюстендилската слива. Жалко…

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 окт 2025 21:43

Ioan912 написа:Цскар съм, но преди малко току-що в борисовата градина Любо Чука е смачкал от бой Иван Велчев - кюстендилската слива. Жалко…

Хахахаххаххаха
ЦСКАр си "реалното" знаем те всички.
Любо Чука е друга категория, няма как да ти се върже и малко дете.
Когато трябваше Кюстендилеца счупи главата на оня лилипут Делев
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2025 21:57

Много мъка има на този свят, Вие изтрещяхте от злоба и омраза.Футболът е само спорт, ако бяхте толкова "активни" и спрямо тези които Ви решават житието и битието и коват законите в тази държава България щеше да е Рай.След като не искате да присъствате на единственият футболен мач в България където стадиона е пълен с равен брой фенове и от двата отбора, значи не обичате футбола.Явно мечтаете да сте единствените, незаменимите и опоненти на терена и трибуните Ви пречат.От толкова години имате реална възможност да станете шампиони и вместо това да Ви е темата продължавате да се занимавате с ЦСКА.Лека вечер Ви желая и да знаете каквото и да стане срещу Вас ще застанем Ние и нищо няма да промени това.Не искам да Ви разочаровам, но догодина по това време няма да сте в добро настроение :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 окт 2025 22:00

Догодина по това време : гърч, злоба, още повече омраза и нови комплекси!
Подписвам се под тези думи!
С тези ви прояви : Няма как да имате нещо общо с Апостола.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2025 22:10

Много ми е смешно, когато феновете на двата отбора се обвиняват взаимно в злоба, омраза и комплекси :lol:
Лека вечер на всички!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2025 22:21

Мастерчо, на тебе твойте хора да не ти свиха сърмите, след дитирамбите за Левски :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 окт 2025 22:31

damyanov1963 написа:Мастерчо, на тебе твойте хора да не ти свиха сърмите, след дитирамбите за Левски :lol:

Разбрах просто, че съм си губил времето в темата ви. Вие от уважение и добро не разбирате. Пак казвам има няколко изключения тук с които уважението е взаимно.
Нищо лично и срещу теб. Жив и здрав да си 8-)

Върни се в “Левски”