peliforewer написа:На вас ви купиха лиценз, а на нас купа :) .
не ни купиха, затвориха си очите, но по съшество си прав
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
peliforewer написа:На вас ви купиха лиценз, а на нас купа :) .
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:MASTER_COOL написа:Сладур :lol:
И купата купена значи :twisted:
по-купена от тази купа не е имало досега :mrgreen: Почваш с първия мач срещу Септември - да го пускам ли отново каква дузпа не им се даде в 95-тата минута, с която ви отстраняваха още емнайсти предварителен кръг. За порнаците с берое и монтана (която отстрани бъдещият ЦСКА-София, от срам да не играят новото и старото цска в един мач) няма да отварям реч.
Кога играхте мача за суперкупата през 2016 - подсети ме :mrgreen:
tmanolov написа:MASTER_COOL написа:Сладур :lol:
И купата купена значи :twisted:
по-купена от тази купа не е имало досега :mrgreen: Почваш с първия мач срещу Септември - да го пускам ли отново каква дузпа не им се даде в 95-тата минута, с която ви отстраняваха още емнайсти предварителен кръг. За порнаците с берое и монтана (която отстрани бъдещият ЦСКА-София, от срам да не играят новото и старото цска в един мач) няма да отварям реч.
Кога играхте мача за суперкупата през 2016 - подсети ме :mrgreen:
AntonToni написа:Вярно нещата са несравними,На едните им рзсрочваха рзсроченото рзсрочие и им даваха лиценз с условие на условният лиценз,а други ги пратиха при аматьорите за 1,5 милиона!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 21 госта