Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
В основното имах учителка, която ми беше по география и химия. В нейните часове можеше да чуеш как мравките се разхождат по пода. Веднъж един създаде шум. Сядаше на последния чин, защото беше с Ц и сядахме по един на чин според номерата ни. 20 метра разстояние от стола й на катедрата до последния чин. Метна тебешир и го цапна по челото. Каза, че е била баскетболистка и ако реши може да ни преподава и по физическо, ако един от двамата се разболее :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Под сурдинка се говори, че Цеката има сериозен апетит за шампионска титла. Днес дори шефа на УС на Спартак сподели, че благодарение на г-н Найденов до нова година бюджета на Спартак е подсигурен. А в ъндърграунда се говори, че Цеката е дал кинта на Спартак да скочат максимално на Лудогорец...
Сега като погледнах и кой съдия са поставили на предстоящия мач 1948 - ЛУдогорец и човек колкото и да страни от подобни неща ще започне да се замисля.
Гьончето е силния човек на Цеката в БФС
Сега като погледнах и кой съдия са поставили на предстоящия мач 1948 - ЛУдогорец и човек колкото и да страни от подобни неща ще започне да се замисля.
Гьончето е силния човек на Цеката в БФС
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Никакъв шанс.
Лудогорец 60%
Левски 40%
Лудогорец 60%
Левски 40%
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Това което гледам в Барселона е всичко друго, но не и феърплей.Футболист на Олимпиакос е изгонен за втори жълт картон след симулация на футболист на Барса.Това не можело да се прегледа от Вар защото било жълт картон.Може да е жълт, но той води до червен, явно някой с много акъл е писал правилата.След това Вар викна съдията при ситуация в която нападател на Барса чукна топката към аута, гръцкият вратар си дръпна назад ръцете, нападателят сви краката и потърси някакъв минимален контакт, дузпа и срещата приключи.Съдията доколкото разбрах е англичанин, а аз симпатизирам на Барселона, но не се прави така.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
MASTER_COOL написа:Никакъв шанс.
Лудогорец 60%
Левски 40%
Аз споделям неща, които хем няма как да се докажат, хем няма никой да го прочете публично, а дали пък ще станат още повече. Факт е, че в момента в БГ футбола е станал уникален паприкаш, а поредния такъв е
https://dsport.bg/sleda-namesata-na-boi ... ent=latest
Открита политическа намеса в БФС, нещо което уж беше забранено и подлежим на санкция от УЕФА/ФИФА
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
Такава хубава интрига беше забъркал, а тези от Дспорт те върнаха в първи клас :) .
W84me ( Блатер) ..
- damyanov1963
MASTER_COOL написа:Никакъв шанс.
Лудогорец 60%
Левски 40%
Позволи ми да те поправя - Лц 100%, Левски 0.
Спомни си вие колко пъти бяхте есенни шампиони и какво ставаше накрая.
Пак повтарям, за кой ли път - Докато Домусите са там,
ще се играят не първенства, а вторенства.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- MASTER_COOL
- Контакти:
Относно държавното спасение на Спартак,
да припомням ли думите на Бойчето през 2015: данъците са до гроб и в отвъдния живот :oops:
да припомням ли думите на Бойчето през 2015: данъците са до гроб и в отвъдния живот :oops:
„Не мога да им платя данъците, не мога и да им ги опростя. Ако имаше и мъничка вратичка в закона щях да се възползвам и да им опростя данъците, но не може. Данъчните гонят до гроб. Какво да направя повече? Пред тях набрах Боби Михайлов, не че ми е било работа, и му казах – моля ти се направи нещо, ЦСКА е велик клуб. Не ми е приятно да гледам, че страдат”, допълни министър-председателят.
18.10.2015
Последна промяна от MASTER_COOL на 21 окт 2025 22:53, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
ElCochino написа:helic написа:Dust написа:Писах го наскоро. Футболът е изваден от образователната програма в основните училища и е заменен с идиотски занимания. Предметът физическо възпитание служи единствено за запълване на норматива на учители, на които не им достигат часове и нямат абсолютно никакво понятие. Все едно учител по математика да преподава история.
В елитна гимназия във Варна, няма да спомена в коя нарочно, в 8ми клас една и съща преподавателка предава физическо, модул баскетбол и музика.
Не можах да разбера по принцип учителка по музика или учителка по физическо е, ама тая комбинация ме леко втрещи.
Пък още по-втрещен останах, когато поради отсъствие заради болест, въпросната персона беше замествана от..... учителя по философия :)
В София има училища без щатен учител по математика, та смятай.
На всякъде вече има проблеми с учители по математика,за физика и химия да не говорим!
- damyanov1963
В света няма нищо друго освен движеща се материя - Ленин го бил казал.Това ни го каза другарката Качева в първия час по физика в 7ми клас. Даде ни и пример, че молекулата е толкова пъти по малка от една ябълка, колкото пъти ябълката е по малка от Земята.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч