MASTER_COOL написа:Сините сигурно ще са шампиони (до този момент напълно заслужено) , но без победа във вечното дерби. Ако искат ;)
Колкото има вечно дерби с умрелото дружество, токова и ще станем шампиони
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Сините сигурно ще са шампиони (до този момент напълно заслужено) , но без победа във вечното дерби. Ако искат ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Румен Радев отишъл с шкодичката си до Смолян, прави се на човек от народа. Само че при оня дето преди него се правеше на такъв нямаше локали и кризи с боклука.
И с какво точно е виновен Румен Радев за кризата с боклука в София ???! ... какво да направи ?!
Каквото правеше Бай Тошо.
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Румен Радев отишъл с шкодичката си до Смолян, прави се на човек от народа. Само че при оня дето преди него се правеше на такъв нямаше локали и кризи с боклука.
И с какво точно е виновен Румен Радев за кризата с боклука в София ???! ... какво да направи ?!
Каквото правеше Бай Тошо.
Само дето Румен Радев няма никаква власт да прави каквото и да е.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tmanolov написа:MASTER_COOL написа:Сините сигурно ще са шампиони (до този момент напълно заслужено) , но без победа във вечното дерби. Ако искат ;)
Колкото има вечно дерби с умрелото дружество, токова и ще станем шампиони
damyanov1963 написа:Румен Радев отишъл с шкодичката си до Смолян, прави се на човек от народа. Само че при оня дето преди него се правеше на такъв нямаше локали и кризи с боклука.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:damyanov1963 написа:Румен Радев отишъл с шкодичката си до Смолян, прави се на човек от народа. Само че при оня дето преди него се правеше на такъв нямаше локали и кризи с боклука.
Защо да не ползва личният си автомобил след като народното събрание гласува да юу се отнеме служебния?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Kris_men2000 и 19 госта