Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 15:21

Коя е моята мутра? Явно си станал днес гъзъ нагоре.
dedko2022 написа:Примера ти с Нога е нелеп, защото той е изградил име. Я кажи ама честно - можеш ли да сравниш интелектуално Нога с Гонзо?

Въпросът е простичък, защо Нога се провали при положение, че той е доказал се и за мен успял в делата си?
На Гонзо грам не съм защитник, но и е нелепо да се мисли, че който и да е на поста му за две години управление щеше да е променил с него клетия футбол в България.
dedko2022 написа:Прав си, може да си учил до осми клас, но пък във висшето да си отличник.

Естесвено, че Гонзо няма да е от тези, но имам голям приятел, който избута средното с триста зора и когато започна да учи висше чак се чудихме. Днес е успешен в кариерата си и ръководи солидна структура.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

На линия
4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 18 окт 2025 15:44

Едни и същи работи за Бербатов предъвквате тука за най - тежкия момент в кариерата му и че бил нерешителен.. бла,бла . Мучене до небесата.
Ми кажете си в прав текст - не е от сините, не е говедо и за това не трябва да бъде допускан до ръководни постове.

Да се радваме на осмокласника как ръководи с размах, как е мъжко момче, как учи английски и как резултатите от работата му още като директор на националните гарнитури се виждат и в тазгодишните квалификаци.
Имаме реален шанс да постигнем голова разлика 1: 20.
Ама и той още тогава ни каза Гонзича със заканителен тон че ще видим до две три години къде ще е национала и на какво ниво. Браво! Какъвто футбола ни такъв и ръководителя му.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 16:03

Dust написа:Коя е моята мутра? Явно си станал днес гъзъ нагоре.
dedko2022 написа:Примера ти с Нога е нелеп, защото той е изградил име. Я кажи ама честно - можеш ли да сравниш интелектуално Нога с Гонзо?

Въпросът е простичък, защо Нога се провали при положение, че той е доказал се и за мен успял в делата си?
На Гонзо грам не съм защитник, но и е нелепо да се мисли, че който и да е на поста му за две години управление щеше да е променил с него клетия футбол в България.
dedko2022 написа:Прав си, може да си учил до осми клас, но пък във висшето да си отличник.

Естесвено, че Гонзо няма да е от тези, но имам голям приятел, който избута средното с триста зора и когато започна да учи висше чак се чудихме. Днес е успешен в кариерата си и ръководи солидна структура.

Нога е човек с впечатляваща визитка, работил основно с младите, а в ЦСКА управленската структура бе и още е съвсем неясна, та пак казвам примера е неудачен. Аз попитах нещо още по-елементарно - Ти видял ли си, прочел ли си каква е визията и стратегическият план на Гонзо за промяна, защото той е ръководителя на най-високо ниво? Това, което съм чул от него в по-дългосрочен план е, че след две години ще мачкаме. Ако съм пропуснал нещо, ще бъда благодарен да ми го припомниш.
Ще се потретя - може да се провали всеки, поради много причини, но когато нямаш умствен капацитет, нямаш идея, то нищо не може да се очаква от теб ако ще и 5 мандата да те чакат.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 18 окт 2025 16:04

4x4 написа:Едни и същи работи за Бербатов предъвквате тука за най - тежкия момент в кариерата му и че бил нерешителен.. бла,бла . Мучене до небесата.
Ми кажете си в прав текст - не е от сините, не е говедо и за това не трябва да бъде допускан до ръководни постове.

Да се радваме на осмокласника как ръководи с размах, как е мъжко момче, как учи английски и как резултатите от работата му още като директор на националните гарнитури се виждат и в тазгодишните квалификаци.
Имаме реален шанс да постигнем голова разлика 1: 20.
Ама и той още тогава ни каза Гонзича със заканителен тон че ще видим до две три години къде ще е национала и на какво ниво. Браво! Какъвто футбола ни такъв и ръководителя му.

Те си го признаха още с вота си за Гонзо. Може да е най-лошият възможен вариант, но важното е да не е „червен“. Типично, по-добре познатото посредствено, отколкото нещо, свързано с ЦСКА. Комплекс до мозъка на костите, няма друго обяснение.
Do Something Different!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 окт 2025 16:09

Стадото недоволства срещу "осмокласника", но когато дойдоха образовани и не корумпирани младежи от "Харвард" и тях оплюха и оклеветиха под манипулациите на Мутрите. Иначе сте много умни.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2025 16:23

Европа е ислямизирана и африканизирана и все повече заприличва на клозет, мърсотията и престъпността и се увеличават неконтролируемо, все повече българи се завръщат и все повече западноевропейци идват да живеят в България. Нещо, което през соца си го представяхме само във вицовете.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 окт 2025 17:01

За съжаление, дотам докараха континента, тези ненормални толерасти!

отколкото нещо, свързано с ЦСКА.

Когато чуя за Бербатов, се сещам за Тотнъм и Юнайтед. Намалете егото си. НЕ Е ваш кадър!

На линия
ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 18 окт 2025 17:25

realno написа:Стадото недоволства срещу "осмокласника", но когато дойдоха образовани и не корумпирани младежи от "Харвард" и тях оплюха и оклеветиха под манипулациите на Мутрите. Иначе сте много умни.

Стига си пробутвал антибългарските гнусари. Ти записа ли се в хелзинкския комитет или вече си член?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 окт 2025 17:41

ananas написа:
realno написа:Стадото недоволства срещу "осмокласника", но когато дойдоха образовани и не корумпирани младежи от "Харвард" и тях оплюха и оклеветиха под манипулациите на Мутрите. Иначе сте много умни.

Стига си пробутвал антибългарските гнусари. Ти записа ли се в хелзинкския комитет или вече си член?

Разбрах те, корумпирани и продажни Мутри, Прасета, Чалгари, Копейки, Турци, Комунисти и Циркаджии са истинските патриоти и за 30 г ни доведоха до просперитет. Прави са хората, като казват, че глупостта не ходи по дърветата, а по хората.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2025 17:48

Убеждаваха ни, че като влезем. в ЕС и НАТО ще станем нормална и силна държава. А вместо това Европа се циганизира, а НАТО трепери насрано от страх пред Путин, даже и американците ги е шубе от него и ни казват да се оправяме сами.
Само че с 4 строшени еф16ки с пробити резервоари и сбъркана електроника нема как да стане.
Когато ни приеха в ЕС и НАТО, по интерсчийски причини на някои самозабравили се европейски шопари, се майтапехме, че в който и съюз и империя сме влезли, все се е разпаднал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”