Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот helic » 16 окт 2025 14:41

някакъв дето бил на 1000% зад Ивелин, пък преди това бил зад бай Х. заради "православието" ми вика, че съм бил малоумен :)
Мухахахаха.
Главата си залагам, че освен всичко друго е и припок :)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 16 окт 2025 14:43

Ивелин бил честен политик :)
ехехехе, не не не не, да оставим настрани оксиморона честен политик :), но Ивелин и честен, яко ме развесели :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 окт 2025 15:15

helic написа:някакъв дето бил на 1000% зад Ивелин, пък преди това бил зад бай Х. заради "православието" ми вика, че съм бил малоумен :)
Мухахахаха.

не е, от Морето е, даже ти е градски :mrgreen: Принципно му бичим евала, че си признава и говори честно за грешките си - малко хора го правят. За остабалото съм без коментар - просто има всякакви хора и това ѝ е хубавото на демокрацията :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 16 окт 2025 15:21

tmanolov написа:
helic написа:някакъв дето бил на 1000% зад Ивелин, пък преди това бил зад бай Х. заради "православието" ми вика, че съм бил малоумен :)
Мухахахаха.

не е, от Морето е, даже ти е градски :mrgreen: Принципно му бичим евала, че си признава и говори честно за грешките си - малко хора го правят. За остабалото съм без коментар - просто има всякакви хора и това ѝ е хубавото на демокрацията :geek:

да си признаваш грешките е хубаво нещо, стига да не правиш същите отново :)
А да е от Варна и да не е наясно колко честен е Айвълайн, човека "раздавател" на дивиденти от "успешния" си Исторически парк, би следвало да означава само едно - че е част от сектата безропотни последователи на алчния и егоистичен гуру с мания за величие и жажда за внимание :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 окт 2025 15:54

tmanolov написа:
vratar4eto написа:ИвИлин ли бе, брат :shock: На коя минута казва да си купим акции за парка, където ще ходят по 3 милиона души на година?
По темата с Насар - спонсор му е човек от Мултигруп, предният спонсор беше Делта гард. Все структури, които нямат нищо общо с ДПС и властта...
Борбата и щангите от години са си на ДПС и техните "бизнесмени". Просто миналата година Пеевски измести Доган и сега е по-видно.
Така че, новина просто няма...

Съвършено вярно ...

Поредната маноловщина изумява. Припошкото лицемери и интересчийство ряпа да яде. Едно е да си някъде без да имаш избор, съвсем друго е да направиш избора да се снимаш здрависвайки се усмихнат в "скута" на Пеевски.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: vlong

Мнениеот Странджата » 16 окт 2025 16:10

Що, кое не е като хората, че да го редактирам?

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 окт 2025 17:51

vlong написа:Ей,Странджа,какъв е този начин на изразяване,машина ,,Енигма,, трябва да имаш ,че да ти схвана нещо.
Пък не мисля ,че съм много тъп.

Хахахаха, ако не друго, поне знаеш как да разсмиваш форума.
Do Something Different!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: vlong

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 окт 2025 17:53

Странджата написа:Що, кое не е като хората, че да го редактирам?

Нарисувай му го на картинка. :)
Do Something Different!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 окт 2025 18:09

Айде сега един въпрос към колегите от Левски:
След като изпилихте темата как Бербатов се бил отказал от национала, кажете сега, как ще коментирате оттеглянето на Вуцов?
Момчето още младо, не е постигнало кой знае какво, а вече се отказва.
Да питам, той родоотстъпник ли е, или там мерилото е друго?
Все пак да напомня, че Бербо се отказа чак след като стана голмайстор №1.
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2025 18:12

Тук е важна причината за временното му отказване. В крайна сметка се оказа, че всичко което беше публикувано вчера е истина.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”