helic написа:realno написа:helic написа:Това ви казва и Манолов, разбира се в неговия си цветист стил, пресолявайки манджата с малко конспирации и леки фантасмагорийки :)
Манолов е такъв манипулатор, че няма равен на себе си. Тъй като пише и в друг форум, много хора, които се вързаха на манипулациите му, днес ако го намерят ще го набият, защото имат хиляди проценти пропуснати ползи от инвестиция. Тези, които не се вързаха на лакърдиите му станаха милионери, а другите лапат мухите. Приемат го шут и всички му се подиграват. Така, че имай едно наум когато му четеш глупостите.
аз имам едно наум когато чета всеки пост независимо от автора.
Може би само на Странджата се доверявам изцяло, само за да има изключение, което потвърждава правилото :)
И за мен - направо се обидих, честно :oops: Странджата е друга бира - странно или не, имам му координатите и той моите - това би следвало да говори много.
Колкото до реалната буля - не съм знаел, че е адепт-яхтсмен - това обяснява много неща и обсесии. В тяхната яхт-групичка се пази много строга омерта и се следва лидерът със слушалката - жалка историйка, случйано хванала една акция, която рано или късно ще изгърми с чутовна сила. И в онзи форум ме познават лично сигурно поне 100 човека, да не говорим колко баса съм имал (90% спечелени) и как 15+ години органзиирам платената фентъзи лига на форума и никога не е имало каквито и да е оплаквания. А отгоре на всичко всеки ми знае името и участията по тв - никога и за нищо не съм се крил и не съм бил анонимен - сам можеш да си обясниш защо :lol:
както и да е - аз съм си с ясна позиция и ясни аргументи - щом считаш, че се пресоляване на манджата, така да е, но прогнозите ми много рядко не излизат. Все едно де, да не влизам в излишни обяснения - специално за реалната буля да кажа, че може всеки ден да се видим в София, а ако ми каже и населено място в страната, че редовно пътувам, пък може и в чужбина - на линия съм :mrgreen: Че даже и на мач на Левски може - все пак, надявам се, на първо място сме левскари, а след това някои от нас са полумалоумни анонимни яхтсмен-пупудейберасти :lol: