Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 14 окт 2025 04:02

Bet_Expert написа:
damyanov1963 написа:Аз само попитах, защо след като е и мюсулман го посрещат само с погача, а не и с дюнер, и като е толкова българин, защо е Карлос.

Не ти прави чест да пишеш тези глупости!
И си мъж на 62 години.
Майка му е живяла в чужбина, имала е мъж от Ливан(ако не се лъжа), родила е три момчета, и тримата са спортисти.
Като много бедни жени в онези години на 90-те от Северозапада, и тя си е потърсила щастието навън.
Карлос затова е роден в Париж.
Поля е чиста българка, и трите й деца са свестни момчета.
Дядото и бабата на Карлос са уважавани хора в Червен бряг. Майка му също.
И понеже бащата тогава ги е заминал, а той е отгледан от майка си, баба си и дядо си, с двамата си братя, та викаш да го посрещнем с дюнери?
Страшна простотия си написал, Дамянов!
Ако твоята майка се е залюбила с иракчанин или пък с немец, днес теб с вурст и бира ли трябва да те посрещнем?
И защо намесваме баща му, а не гледаме момчето, качествата му и успехите му.
Той какво е виновен, че татко му е от Ливан?
Бащата в момента живее в Саудитска Арабия и Карлос дори му ходи там на гости, вече си затоплиха отношенията.
Дори беше с Поля в Париж да подкрепи сина си на олимпиадата.
Дамянов, знаеш ли какви суми предлагаха на Карлос от Катар, САЩ и Германия, за да играе за тях?
Знаеш ли, че му предлагаха такива условия, че 1 на 1000000 би ги отказал, но момчето избра да играе за България, държавата, която дори заплата не му плаща. В която се лекува навсякъде сам и не са му дали 1 лв от федерацията. А самата федерация беше с дългове и до преди месеци пред фалит. Замисляш ли се при такава "подкрепа" колко изкусителни са на 21 год милионите от Катар и целия лукс, който ти предлагат? И какъв подвиг е ВЪПРЕКИ ТОВА, да избереш България!
Дамянов, заради простотиите, които си написал за дюнери и т.н., дължиш лично извинение на момчето!
Това е истински герой и пример за младите българи по борбеност, труд, упоритост, сила на духа и вяра!
Карлос Насар заслужава уважение от цяла Бг!

Не съм написал нищо лошо за Карлос, даже го защитих, когато левскари се опитаха да омаловажат успеха му.
Ако въпросите ми защо освен с погача не е посрещнат и с дюнер, след като баща му е мюсюлманин и защо се казва Карлос, което не е нито арабско, нито българско име са засегнали някой българин, моля да ме ИЗВИНИ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 окт 2025 07:36

Bet_Expert написа:Нахлул ли е на 22.02.2022 в чужда държава?
Нахлул е.
Има ли място Русия в чужда държава?
Не!

Когато САЩ нахлу в Ирак 2003-а, що не подкрепихме Ирак тогава ??! .... нещо повече, подкрепихме агресора и даже изпратихме окупационни части в Ирак ...

Целият ви "морал" е такъв - фалшив и двуличен.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 окт 2025 07:50

Изображение

Изображение

Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 окт 2025 10:48

damyanov1963 написа:Ако въпросите ми защо освен с погача не е посрещнат и с дюнер, след като баща му е мюсюлманин и защо се казва Карлос, което не е нито арабско, нито българско име са засегнали някой българин, моля да ме ИЗВИНИ!

Защото в България традицията е да се посреща с пита без значение кой се посреща. Утре дори Ердоган да посрещаме отново ще е по българска традиция.
Защо се казвал Карлос, защото така са решили родителите му.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 окт 2025 10:55

Dust написа:
damyanov1963 написа:Ако въпросите ми защо освен с погача не е посрещнат и с дюнер, след като баща му е мюсюлманин и защо се казва Карлос, което не е нито арабско, нито българско име са засегнали някой българин, моля да ме ИЗВИНИ!

Защото в България традицията е да се посреща с пита без значение кой се посреща. Утре дори Ердоган да посрещаме отново ще е по българска традиция.
Защо се казвал Карлос, защото така са решили родителите му.

дамянов се ебава - никой не е свещена крава, че да не може да се шегуваме с него, нали :) Пък и на всички ни се иска Георги Георгиев да спечели злато, но го печелят Карлос, Нурсултан, Семен и Али реза - това е положението
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 окт 2025 11:07

В случая подобна ебавка е не толкова на мястото си ;)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 окт 2025 11:22

damyanov1963 написа:Не съм написал нищо лошо за Карлос, даже го защитих, когато левскари се опитаха да омаловажат успеха му.
Ако въпросите ми защо освен с погача не е посрещнат и с дюнер, след като баща му е мюсюлманин и защо се казва Карлос, което не е нито арабско, нито българско име са засегнали някой българин, моля да ме ИЗВИНИ!

Не знам какъв е баща му, но дядо му е християнин и то силно вярващ. Карлос Насар също е силно вярващ християнин.
Това, че баща му е ливанец не го прави автоматично мюсюлманин.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 14 окт 2025 11:38

Бенин, Кабо верде, Габон, Нигер(без ия) на световно :shock: Мадагаскар и Намибия на плейофи. Тези отбори на купата на Африка не участват, как успяха да избутат до световното е някаква мистерия :shock:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 окт 2025 11:44

Еми ще гледаш Вердон и Дуарте!
Имаме едно 13:0, дано днес се смилят за едно 6:0.
Изображение

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 14 окт 2025 12:02

Състоянието на футбола е отражение на държавата - пеевси и борисов си назначават треньор на националния отбор, а дали не играят и тото, нелегалния сарафов ще разследва колкото Барселонагейт. Стига с тия разбори на чужди държави, заради окраинските патриотари, споменатите мутри все още са `политици`.

Върни се в “Левски”