До "Направи нещо различно"
Напук на значението на псевдонима ти, ти правиш едно и също тук и това потвърждава, че нещо не е наред в твоята философия за участието ти в форума.
Никога не бих си позволил да те коментирам пръв, няколко пъти те питах какъв ти е проблема с мен ? Ти нещо измрънка и каза - не бе не, нямам проблем с теб , но ме дразниш :))))) Мен това не ме касае
Не се обяснявам пред никой за поведението ми. Само едно ще ти кажа : В този живот всичко съм постигнал с учение, много учение, с труд, с много труд, с дисциплина и адски много дисциплина ! И никога с подмазване ! НИКОГА ! Не ми пука за мнението на хората и винаги съм бил привърженик на тезата : По-добре в устата, отколкото в краката !
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
Последна промяна от MASTER_COOL на 07 окт 2025 12:02, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:До "Направи нещо различно"
Напук на значението на псевдонима ти, ти правиш едно и също тук и това потвърждава, че нещо не е наред в твоята философия за участието ти в форума.
Никога не бих си позволил да те коментирам пръв, наколко пъти те питах какъв ти е проблема с мен ? Ти нещо измрънка и каза - не бе не, нямам проблем с теб , но ме дразниш :))))) Мен това не ме касае
Не се обяснявам пред никой за поведението ми. Само едно ще ти кажа : В този живот всичко съм постигнал с учение, много учение, с труд, с много труд, с дисциплина и адски много дисциплина ! И никога с подмазване ! НИКОГА ! Не ми пука за мнението на хората и винаги съм бил привърженик на тезата : По-добре в устата, отколкото в краката !
Проблемът ми не е лично към теб, а към мазните хора, които искат да се харесат на всички. Това да правиш нещо различно, не означава да си сменяш мнението през три дни. Принципно се плаща някой да ти го каже, но го приеми като безплатен съвет, Моля.
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Благодаря за "безценният съвет" и спестените пари :oops: :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
tmanolov написа:AntonToni написа:MASTER_COOL написа:Тони,
Поне е експерт на тема полуголи жени :))))
Аз голи не съм видял тук :oops: :lol:
Казвам го сериозно без грам ирония или подигравка.
Човека твори изкуство в темата. Без неговото творчество, темата е за катинар !
Иначе не му прави чест как изписва името на отбора ни, но той си знае ;)
Аз не съм казал,че не се справя с това
Просто казвам,че и ако се интересуваше толкова и от историята на "Лефски",щеше да знае за "Благодарим на г-н Пеевски който ни е помагал не веднъж...."
Може ли някъде да посочиш този цитат с източник
Има клип с интервюто ,някъде към 9:40та минута гледай...
AntonToni написа:Има клип с интервюто ,някъде към 9:40та минута гледай...
на кого е интервюто и от коя дата, за да знам какво да гледам
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Виж и интервюто на Батков за "Код спорт",говори за едни милиони в евро......
Заплатите в клубовете от efbet Лига за 2024 г. надхвърлят 105 млн. лева, установи проверка на Sportal.bg. Във въпросната сума влизат не само възнагражденията на футболисти и треньори, а на целия персонал.
https://sportal.bg/news-2025100709092051383
За ниво бедна България сумата си е сериозна
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Заплатите в клубовете от efbet Лига за 2024 г. надхвърлят 105 млн. лева, установи проверка на Sportal.bg. Във въпросната сума влизат не само възнагражденията на футболисти и треньори, а на целия персонал.
https://sportal.bg/news-2025100709092051383
За ниво бедна България сумата си е сериозна
Ако е бедна България, то е защото се краде и с краката, иначе по тези пари веднага става ясно, кой какво количество е откраднал
САМО ЛЕВСКИ!
- Странджата
- Контакти:
Като е бедна България, защо има толкова много хора богати. Кога бедните ще им наложат прогресивен данък - най-малкото, което се полага да дават богатите на "бедна" България?
- obi4am_pirin
- Контакти:
Следите ли Мистър Олимпия?
Имате ли си фаворит?
Надявам се някой между Самсон и Ник да е...
Една идея повече съм за Ник Уокър
Имате ли си фаворит?
Надявам се някой между Самсон и Ник да е...
Една идея повече съм за Ник Уокър
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции