Мнениеот futbolqga » 03 окт 2025 15:53
Берое не са отбор за подценяване. На фона на клетото ни първенство, определено са приличен състав, в който личат имената на доста испанци, преминали през школите на най-големите грандове - Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и др. Карлос Алгара определено е добър халф, по Пинеда бая колеги точеха лиги лятото, а Алберто Салидо е претендент за голмайсторския приз този сезон. Не е случайно, че имат само 2 загуби в 9 мача.
Хубавото за нас е, че не са силов и ръстов отбор, а разполагат с по-технични и комбинативни играчи, срещу които обичайно играем по-успешно. Майкон определено ще ни липсва, като очаквам Цунами да започне централен защитник, а Макун - ляв (аз предпочитам обратното, но Веласкес явно вижда нещо допълнително). Надявам се Бурас(евски) да си е заслужил титулярното място, но няма да се изненадам да видим и Жоро Костадинов до Търдин. В нападение ми се иска да сме с истински нападател - Рупанов или Сангаре, но пък това би изяло главата на Сула за сметка на Бала (Веласкес май започва реденето на състава от Бала).
Надявам се времето да се оправи, колкото теренът да е в прилично състояние. Прогнозата ми е за трудна победа с 1:0.