Преди няколко дни прочетох една статия в която се казваше, че Лц изравнил Левски по победи на чужд терен в ЕКТ - 6(шест).
Понеже аз се интересувам от мачове на Левски от доста Малък, останах озадачен и реших да преброя победите на Левски:като гост, ей така по памет. Започвам от 1970г. другите години няма да споменавам, за да не объркам някоя. Та, първата ни е с/у Вестманея Исландия - 4:0, Ескишехирспор - 4:1, Рейпас Лахти - 7:1, Динамо Букурещ - 1:0, Модриче Словения - 3:0, Санта Хулия - 5:0, Дъндолк Ейре - 2:0, Ружомберок Словакия 2:0, Сабах АЗЕРБЕЙДЖАН 2:0.
Какво се получава - 9 победи с голова разлика 30:2(тридесет на два).
Опса, Пропуснах Хамрун - 1:0, та стават 10 победи с г.р.31 на два.
И кому беше нужна тази долна инсинуация, като със Завод Динамо на Мусала с ПОРТРЕТА на Сталин?!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Е, все пак АЗ Алкмаар не са гранд като Сепси или Милсами! :mrgreen:
- damyanov1963
damyanov1963 написа:Преди няколко дни прочетох една статия в която се казваше, че Лц изравнил Левски по победи на чужд терен в ЕКТ - 6(шест).
Понеже аз се интересувам от мачове на Левски от доста малък, останах озадачен и реших да преброя победите на Левски:като гост, ей така по памет. Започвам от 1970г. другите години няма да споменавам, за да не объркам някоя. Та, първата ни е с/у Вестманея Исландия - 4:0, Ескишехирспор - 4:1, Рейпас Лахти - 7:1, Динамо Букурещ - 1:0, Модриче Словения - 3:0, Санта Хулия - 5:0, Дъндолк Ейре - 2:0, Ружомберок Словакия 2:0, Сабах АЗЕРБЕЙДЖАН 2:0.
И кому беше нужна тази долна инсинуация, като със Завод Динамо на Мусала с ПОРТРЕТА на Сталин?!
Много се извинявам, но пропуснах и Сиони Грузия 2:0, та стават 11 победи с г.р. 33: 2.
А там се споменаваше, че Ботев Пд били пред нас с 10 победи :lol:
Те дали имат 10 победи изобщо в ЕКТ?
А, пропуснах и Шкупи с 2:0 :lol:
Станаха 12 победи с г.р. 35:2.
Или 2 пъти повече отколкото искаха да ни припишат!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:damyanov1963 написа:Преди няколко дни прочетох една статия в която се казваше, че Лц изравнил Левски по победи на чужд терен в ЕКТ - 6(шест).
Понеже аз се интересувам от мачове на Левски от доста малък, останах озадачен и реших да преброя победите на Левски:като гост, ей така по памет. Започвам от 1970г. другите години няма да споменавам, за да не объркам някоя. Та, първата ни е с/у Вестманея Исландия - 4:0, Ескишехирспор - 4:1, Рейпас Лахти - 7:1, Динамо Букурещ - 1:0, Модриче Словения - 3:0, Санта Хулия - 5:0, Дъндолк Ейре - 2:0, Ружомберок Словакия 2:0, Сабах АЗЕРБЕЙДЖАН 2:0.
Много се извинявам, но пропуснах и Сиони Грузия 2:0, та стават 11 победи с г.р. 33: 2.
Не смятат от създаването на Левски, а за някакъв определен отрязък от време. Затова е така.
Не се връзвай, просто не си видял, че говорят примерно за последните 15 или 20 години.
Ясно е, че Левски има повече от 6 победи като гост в историята си. За загубите обаче ще замълча :)))
-
Ventsi1999 написа:Алкмаар и Бетис са на едно ниво, дори Бетис има една титла преди 100 години, а АЗ 2009г.
Нищо не разбираш от футбол.
-
Vesko85 написа:АЗ губи от 0-2 от АЕК Ларнака. Явно и кипърците вече са класа над нас.
АЗ не е нищо особено, доколкото видях и в Ередивизие нещо заскърцаха .....
-
Ventsi1999 написа:Е, все пак АЗ Алкмаар не са гранд като Сепси или Милсами! :mrgreen:
Малко е срамно точно левскар да отваря дума за евро резили ..... не че учудва подобно безочие.
damyanov1963 написа:damyanov1963 написа:Преди няколко дни прочетох една статия в която се казваше, че Лц изравнил Левски по победи на чужд терен в ЕКТ - 6(шест).
Пропуснал си още Дюделандж 4:0 (2000) , Атирау 2:0 (2003) Апоел 1:0 (2003) , 1:0 Артмедия (2006) това се сещам на първо четене без да проверявам , най-вероятно има и още.
Кой знае за какво е ставало дума, но Дамянов толкова е чел внимателно.
Вярно, че още съм съден, но веровтно само този който е писал статията си знае за какво става дума
https://gong.bg/bg-football/evrouchastn ... ite-861757
Вярно, че още съм съден, но веровтно само този който е писал статията си знае за какво става дума
https://gong.bg/bg-football/evrouchastn ... ite-861757
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.