Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Dakata_1912 написа:realno написа:Perroquet написа:realno написа:Ясно е че няма как да се даде червен картон за Рилдо, но не ми е ясно, защо пловдивските кокошки носачки не си пълнят чисто новия стадион при положение, че клуба има нужда от подкрепа?
Червен картон няма, но жълтият беше задължителен за опасна игра. Нейсе... Отговарям на питането ти говеждий. Публиката не пълни стадиона заради отвратителната псевдо-селекция, която докара Пимка. По-слаб БОТЕВ не е имало от времето на Селския Христолов. По-грамотен Левски вчера можеше да бие с разлика. За тази скапана продукция и вчерашната публика е много.
Това е детинско отношение. В хубави времена на успех и просперитет всеки може да подкрепя. Истинските фенове подкрепят всякога. Ако сега не го направите, няма да го направите и в Б група. Тоя път върви надолу - към ново припознаване.
Паляк, ние бяхме във В група и ходихме повече от вас по това време, наредете загуби като нас, пък тогава ми говори… помним 2к на кабриото нали ?
Добре го затапи. Аз помня и мачове с 600 човека на същото място ;)
https://corner.dir.bg/futbol/-25305697
1914.1902 написа:
MASTER_COOL написа:Има какво да се изисква и от колчетата. Ниски са :oops: :lol:
MASTER_COOL написа:Има какво да се изисква и от колчетата. Ниски са :oops: :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:[
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта