Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 28 сеп 2025 19:22

Така беше и на Евро'96, дъртия Пенев остави младия след като изпусна 2 стопроцентови голови положения и накрая си вкара автогол.
След това по Каналето, един артист играеше ролята на дъртия Пенев и един журналист го пита - Защо не сменихте Пенев, а той отговаря - Защото нямах повече племенници :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 сеп 2025 19:29

Италия преби Полша, която когато и където ни хване ни мачка на НУЛА. Дори гейм на финала е постижение. Нямах никакви надежди за този мач. Още сутринта бях убеден, че ще загубим. Една малка крачка казват, но точно тя е класата и опита и в такива моменти е решаваща.
Сега е важно всички тези момчета да за играят на по-високо ниво като клубни отбори и да продължат развитието си без да се опитват да прескачат етапите от него. Стъпка по стъпка и да стават по-добри.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 сеп 2025 19:39

Явно "левскарският манталит - Вечно Втори" според цесекарите попречи да станем СШ.
За това на следващото Световно - Целият отбор от ЦСКА!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 28 сеп 2025 19:45

Някои по навик отрано са се наквасили....
В началото на 2025 година националният отбор по волейбол бе около 20-то място в световната ранклиста. Сега след световното сме 9-ти и ако задържим това място ще е огромен успех. Нашите момчета определено надскочиха възможностите си в момента и не виждам какви претенции може да имаме към тях, освен да се радваме и да се гордеем! Ние не разполагаме с потенциала на Италия, Германия, САЩ, Полша, Бразилия и т.н. за да имаме огромни очаквания към тези момчета! Това, което направиха бе истинско чудо на фона на кочината, в която живеем и можем само да сме им благодарни!
Да си на черешата всяка вечер преди да се е мръкнало и да пишеш нонстоп за мъртавци, погребения и всякакви други простотии най-малко не ти дава право да съдиш и коментираш негативно успели българи независимо в коя сфера, защото ти самият си на дъното на един кенеф и само носа ти стърчи отгоре, колкото да живуркаш!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 сеп 2025 19:54

damyanov1963 написа:Явно "левскарският манталит - Вечно Втори" според цесекарите попречи да станем СШ.
За това на следващото Световно - Целият отбор от ЦСКА!

Единственият, който повдига някакъв въпрос относно левскари/цесекари в отбора е някакво говедо с ника фенци19938054050599999 нещо си. Абсолютно никой друг не е казал нещо подобно на болднатото в текста.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 сеп 2025 20:04

Е, щом Дедко и Бубка го казват...
Тоя Ник от Пентагона ли го взе :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2025 21:33

Наистина прекрасен ден за родния спорт, още се усмихвам и сърцето ми не спира да пее за тези млади момчета.
Проблемът е, че вече почнаха да ги товарят с големите очаквания. Защо? Оставете ги да си играят и да се развиват, имат още години професионален волейбол пред себе си. Защо цял ден се втълпява това, че на следващия турнир непременно трябва са шампиони.
Същите тъпотии четох и за Григор Димитров в началото на кариерата му, когато се изкачваше на световната сцена, за да се стигне дотам, че Ганьо, който даже не знае правилата на играта, в днешно време да му критикува сервиса и форхенда.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2025 21:40

MASTER_COOL написа:....

За теб е вечно неразположена, отделно често я боли главата, за да ти отбие мераците от рано. Син неможач :mrgreen:

Така е, браво, поздравления за прозорливостта!
Сега ще почнеш ли да коментираш и децата ми след като вече ми "оправи" жената?
За майка ми нещо няма ли да кажеш?
Давай бе, жалък оранжев плазмодий, дай да те видя докрая!
Като го направят за резил във форума тръгва да коментира хорските жени, путката му с ***** оранжева!
Друг такъв плазмодий в тоя форум не съм срещал за вече повече от 15 години, честно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 28 сеп 2025 21:45

Бием във вторник жълтурите, след това отнасяме ловешките прасета и напролет шампиони! “.. Теб обичам и желая, с Левски докрая - бум шаляляля..!” 8-)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2025 21:46

MASTER_COOL написа:Италия преби Полша, която когато и където ни хване ни мачка на НУЛА. Дори гейм на финала е постижение. Нямах никакви надежди за този мач. Още сутринта бях убеден, че ще загубим. Една малка крачка казват, но точно тя е класата и опита и в такива моменти е решаваща.
Сега е важно всички тези момчета да за играят на по-високо ниво като клубни отбори и да продължат развитието си без да се опитват да прескачат етапите от него. Стъпка по стъпка и да стават по-добри.

Не го следиш много волейболчето, чужди ти е като футбол чето - Полша точно тези момчета я биха в последния ни мач с тях, при това в Полша ;)

Шапки долу пред Владо и момчетата от неговия отбор - селекрирани и създадени само от него, въпреки тъпата федерация, насраното ни общество и не помагащия син клуб! Браво, Владо, голям българин си - абсолютно задължително е да си мъж на годината!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”