Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2025 21:29
tmanolov написа:peliforewer написа:tmanolov написа:Ventsi1999 написа:https://blitz.bg/sport/voleybol/vladimir-nikolov-7-ot-tezi-momcheta-sa-levskari-nyama-kak-da-ne-im-vyarvam_574417.html - Владимир Николов: 7 от тези момчета са левскари, няма как да не им вярвам! Думи след мача със САЩ!
Ако не е Александър Николов с над 150 точки в Филипините, както и брат му, България ще играе на кукуво лято на финал!
Да не говорим, че най-добрият волейболен български треньор и волейболист съответно Радо Стойчев и Матей Казийски също са левскари, но се отказаха от националния по една или друга причина заради мръсното ръководство!
Интересчийски е славист и ни биеше много - малък си и не знаеш
Пели, свинята Любо има толкова заслуга, колкото и другата свиня Лазаров, а Григорий е без коментар - дал някога някой лев. Познавам лично Владо и знам как и какво се случи. Добре че е истински българин и парите от биткойн, дето му бяха дали в Япония някога, ме ги хвърли по курви, мутренски заведения, Банка Национал и бело, като кюрдъ и подобните му, а ги инвестира в бъдещето ма България! Владо е велик българин, за нас е чест, че е и левскар, макар Левски да не му е помогнал и с една стотинка. Както и шибаната държава, а днес всички се бият в гърдите и пускат снимки - Долна измет
Успокой топката, написал съм по-горе какво да правиш :) .Някой да е казал нещо против Владо Николов и тъй като споменаваш Лазаров ще ти кажа, че Владо Николов беше твърдо зад феодала Лазаров.
Много неща не са ти ясни, ма няма да ти обяснявам, че пак ще се обидиш по старчески и няма да пишеш ;) лека от мен
Аз пиша само тази вечер, заради волейбола,но пак ти казвам в началото беше много по-авторитетен, сега губиш позиции, ЛЕКА за теб, аз гледам на ЖИВО ЦСКА :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...