Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ventsi1999
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ventsi1999 » 27 сеп 2025 20:19

https://blitz.bg/sport/voleybol/vladimi ... 74417.html

Ако не е Александър Николов с над 150 точки в Филипините, както и брат му, България ще играе на кукуво лято на финал.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2025 20:22

tmanolov написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
peliforewer написа:Щастлив съм, че ще гледам на живо и вторият финал с участието на България на Световно първенство по волейбол.Виждам, че пак се принизиха коментарите между ЦСКА и Левски.Да задълбая и аз малко, представяте ли си какво щеше да е ако и в БФС президент беше цесекар :) .Този италианец го доведе Любо Ганев в България и ДЖАНЛОРЕНЦО БЛЕНДЖИНИ селектира тези момчета и 4 месеца ги подготвя за това първенство.За тези дето не знаят, Георги Татаров е от школата на ЦСКА и вчера имаше решаваща роля за победата на полуфинала.Тук някои бъркат футболът с другите колективни спортове, само във футбола феновете делят националните отбори на ЦСКА и Левски, другите фенове са по-интелигентни :) .Каквото и да се случи утре на финала нашите момчета вече направиха нещо невероятно.Манолов, при теб нещата се влошават от ден на ден, вземи се в ръце.

Във Фолипините ли си?

Защо, по телевизията не се ли гледа на живо, просто съм имал късмет да съм жив и да помня и двата финала.Това ли беше най-важно от коментара ми :) .

Не ми се заяждаше за другото - да отричаш, че този волейболен отбор е изцяло, на 100% заслуга на Владо и тази свиня Любо няма нишо обшо, е меко казано несериозно дори за твоята възраст. Ма както и да
Българи - U nazi

А по телевизията се гледа пряко, в залата е на живо ;)

Този отбор е сбор от добри решения и фактори, Николов, Ганчев, Ганев, италианеца.Ако не вярваш на мен си пусни интервюто по медиите с Владо Николов след осминафинала.За твое съжаление това е Истината, цесекар Президент на Федерацията по волейбол, финал за Световно първенство.Предишният пример е Вальо Михов, Президент на Федерацията по футбол, България на Световно първенство по футбол, бронзови медалисти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 27 сеп 2025 20:27

https://blitz.bg/sport/voleybol/vladimi ... 74417.html - Владимир Николов: 7 от тези момчета са левскари, няма как да не им вярвам! Думи след мача със САЩ!

Ако не е Александър Николов с над 150 точки в Филипините, както и брат му, България ще играе на кукуво лято на финал!

Да не говорим, че най-добрият волейболен български треньор и волейболист съответно Радо Стойчев и Матей Казийски също са левскари, но се отказаха от националния по една или друга причина заради мръсното ръководство!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 20:46

Ventsi1999 написа:https://blitz.bg/sport/voleybol/vladimir-nikolov-7-ot-tezi-momcheta-sa-levskari-nyama-kak-da-ne-im-vyarvam_574417.html - Владимир Николов: 7 от тези момчета са левскари, няма как да не им вярвам! Думи след мача със САЩ!

Ако не е Александър Николов с над 150 точки в Филипините, както и брат му, България ще играе на кукуво лято на финал!

Да не говорим, че най-добрият волейболен български треньор и волейболист съответно Радо Стойчев и Матей Казийски също са левскари, но се отказаха от националния по една или друга причина заради мръсното ръководство!

Интересчийски е славист и ни биеше много - малък си и не знаеш

Пели, свинята Любо има толкова заслуга, колкото и другата свиня Лазаров, а Григорий е без коментар - дал някога някой лев. Познавам лично Владо и знам как и какво се случи. Добре че е истински българин и парите от биткойн, дето му бяха дали в Япония някога, ме ги хвърли по курви, мутренски заведения, Банка Национал и бело, като кюрдъ и подобните му, а ги инвестира в бъдещето ма България! Владо е велик българин, за нас е чест, че е и левскар, макар Левски да не му е помогнал и с една стотинка. Както и шибаната държава, а днес всички се бият в гърдите и пускат снимки - Долна измет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 сеп 2025 20:50

Дотука нефелника Красен само не даде ЧК на Етоо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 27 сеп 2025 20:53

Питас бие далече в аут, но сериозен рикошет му помогна за да стане гол. Тия и късмета доста им помага. Голове от центъра, след като вратаря хваща и изпуска топката, а сега и пореден рикошет след неточен удар.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2025 20:53

tmanolov написа:
Ventsi1999 написа:https://blitz.bg/sport/voleybol/vladimir-nikolov-7-ot-tezi-momcheta-sa-levskari-nyama-kak-da-ne-im-vyarvam_574417.html - Владимир Николов: 7 от тези момчета са левскари, няма как да не им вярвам! Думи след мача със САЩ!

Интересчийски е славист и ни биеше много - малък си и не знаеш

Пели, свинята Любо има толкова заслуга, колкото и другата свиня Лазаров, а Григорий е без коментар - дал някога някой лев. Познавам лично Владо и знам как и какво се случи. Добре че е истински българин и парите от биткойн, дето му бяха дали в Япония някога, ме ги хвърли по курви, мутренски заведения, Банка Национал и бело, като кюрдъ и подобните му, а ги инвестира в бъдещето ма България! Владо е велик българин, за нас е чест, че е и левскар, макар Левски да не му е помогнал и с една стотинка. Както и шибаната държава, а днес всички се бият в гърдите и пускат снимки - Долна измет

Успокой топката, написал съм по-горе какво да правиш :) .Някой да е казал нещо против Владо Николов и тъй като споменаваш Лазаров ще ти кажа, че Владо Николов беше твърдо зад феодала Лазаров.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2025 20:55

W84me написа:Дотука нефелника Красен само не даде ЧК на Етоо.

:) :) :) .
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 сеп 2025 20:59

Halo написа:Питас бие далече в аут, но сериозен рикошет му помогна за да стане гол. Тия и късмета доста им помага. Голове от центъра, след като вратаря хваща и изпуска топката, а сега и пореден рикошет след неточен удар.

Да, определено голям късмет може да гони отбор, който се намира в долната половина от таблицата :lol: :lol: :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 27 сеп 2025 21:01

Смятай къде щяха да бъдат, ако нямаха и късмет.

Върни се в “Левски”