Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2025 19:00

Bet_Expert написа:
peliforewer написа:
Bet_Expert написа:
damyanov1963 написа:
4x4 написа:Ще ги мачкаме жабарите

А Наздраве!

Нашият треньор е италианец.
Как си представяш човекът на финал за световно да бие собствената си нация?
Това да не е бай Ганьо, който ще преебе род и родина за собствен кеф?
Италианците имат силна национална идентичност и никога не биха спънали родината си, за да триумфира бедна България.
Остава ни да очакваме Полша да бие Италия и тогава и шансът ни значително скача на финала.
И да се надяваме да играят 4 или 5 гейма.
Преди финал умората е сериозен фактор в тази сгъстена програма с мачове всеки ден.

Ама и ти си един експерт... :)

Пели, надявай се на финал с Полша.
Това е.
С Италия, настоящ световен шампион и с италиански треньор при нас само на сме ги победили, мдааа:)
Май си забравил 1/2 финала в 1994 г?
Макар, че двата спорта нямат общо, но все пак.

Влез в час, Италия победи преди 3 часа Полша с 3-0 и ще играе финал срещу България.Знаеш ли колко италиански треньори са се изправяли срещу Италия по волейбол и не са ги щадили.Аз от залагания не разбирам и не ги коментирам..... :)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 27 сеп 2025 19:06

България няма победа в мач за класиране срещу Италия, когато треньор ни е италианец. Имаме 1-2 победи, но те са в мачове без значение.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 27 сеп 2025 19:10

На Bet_Expert ще му предложа, за да гледаме поне малко сериозно на мненията му, да си отвори една тема и да си качва скрийшоти на собствените залози преди мачовете. Иначе това, което прави е един обикновен спам, като на оня със задниците и на Дамянов с погребенията. :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 сеп 2025 19:10

damyanov1963 написа:Утре с/у Италия с треньор италианец к'во ще правим?

Предлагам да го уволнят тази вечер

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2025 19:12

Halo написа:България няма победа в мач за класиране срещу Италия, когато треньор ни е италианец. Имаме 1-2 победи, но те са в мачове без значение.

Имам предвид не само България, италиански треньори са водили и водят национални отбори по цял свят.Как си мислите треньорът утре да каже, момчета моля Ви не играйте, не ставайте световни шампиони защото съм италианец.Всички коментари в тази посока са нереални.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:21

peliforewer написа:
Bet_Expert написа:
peliforewer написа:
Bet_Expert написа:
damyanov1963 написа:
4x4 написа:Ще ги мачкаме жабарите

А Наздраве!

Нашият треньор е италианец.
Как си представяш човекът на финал за световно да бие собствената си нация?
Това да не е бай Ганьо, който ще преебе род и родина за собствен кеф?
Италианците имат силна национална идентичност и никога не биха спънали родината си, за да триумфира бедна България.
Остава ни да очакваме Полша да бие Италия и тогава и шансът ни значително скача на финала.
И да се надяваме да играят 4 или 5 гейма.
Преди финал умората е сериозен фактор в тази сгъстена програма с мачове всеки ден.

Ама и ти си един експерт... :)

Пели, надявай се на финал с Полша.
Това е.
С Италия, настоящ световен шампион и с италиански треньор при нас само на сме ги победили, мдааа:)
Май си забравил 1/2 финала в 1994 г?
Макар, че двата спорта нямат общо, но все пак.

Влез в час, Италия победи преди 3 часа Полша с 3-0 и ще играе финал срещу България.Знаеш ли колко италиански треньори са се изправяли срещу Италия по волейбол и не са ги щадили.Аз от залагания не разбирам и не ги коментирам..... :)

Да, бях навън и не знаех, че са били поляците с 3:0.
Кофти за нас. Играли са само 3 гейма. Ще видим утре.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:22

Halo написа:България няма победа в мач за класиране срещу Италия, когато треньор ни е италианец. Имаме 1-2 победи, но те са в мачове без значение.

Точно това имах предвид.
Но нека се изиграе мачът.
Да видим :)

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 сеп 2025 19:25

dedko2022 написа:На Bet_Expert ще му предложа, за да гледаме поне малко сериозно на мненията му, да си отвори една тема и да си качва скрийшоти на собствените залози преди мачовете. Иначе това, което прави е един обикновен спам, като на оня със задниците и на Дамянов с погребенията. :)

Какъв интерес имам да го правя?
Няма вечни приятели, има вечни интереси.
Уинсън Чърчил

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 27 сеп 2025 19:26

Съдийската бригада плаче след мача на варненските катъри. Дадоха всичко от себе си, но играчите на Илиан Илиев провалиха усилията им.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 27 сеп 2025 19:29

Bet_Expert написа:
dedko2022 написа:На Bet_Expert ще му предложа, за да гледаме поне малко сериозно на мненията му, да си отвори една тема и да си качва скрийшоти на собствените залози преди мачовете. Иначе това, което прави е един обикновен спам, като на оня със задниците и на Дамянов с погребенията. :)

Какъв интерес имам да го правя?
Няма вечни приятели, има вечни интереси.
Уинсън Чърчил

Ами не разбирам защо си се кръстил Bet_Expert, пък нямаш вярно и за какви приятели говориш?! :)

Върни се в “Левски”