Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 27 сеп 2025 15:09

Не не не, приключвам споровете с теб :mrgreen: или не си ти или това ти е нивото. Живял съм в заблуда
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 15:20

MASTER_COOL написа:Не не не, приключвам споровете с теб :mrgreen: или не си ти или това ти е нивото. Живял съм в заблуда

Ще пробвам за последно, щото си от малко нормслни припоци - Христо Стоичков е най-успешният бг футболист - факт. Но като човек е пибана мижитурка и вместо да е безукорна личност, символ на подражание и обожание, се превърна в шубан безроден кюрд! И това е трагедия - сега ясен ли съм, особено на днешния ден, особено сравнен с велик българин, волейболист и Човек с главно Ч като Владо Николов.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 сеп 2025 15:34

Владо Николов е огромен човек. Уважаван от всички!!! Няма червени, няма жълти, няма зелени, няма пембени.
Възпитал е уникални деца, сега е горд от това. Просто шапки долу.

Апропо Гришата му подаде ръка, напълно заслужено. Такъв човек винаги заслужава.

Не разбирам защо в този ден, отново бе замесен Ицо. Какво е това комплексарско чудо?? Един син припок реши да си вади п.атката и ти реши да го последваш :mrgreen:
Вади я пред адреналинките на 1914.1902 :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 27 сеп 2025 16:25

MASTER_COOL написа:Владо Николов е огромен човек. Уважаван от всички!!! Няма червени, няма жълти, няма зелени, няма пембени.
Възпитал е уникални деца, сега е горд от това. Просто шапки долу.

Апропо Гришата му подаде ръка, напълно заслужено. Такъв човек винаги заслужава.

Не разбирам защо в този ден, отново бе замесен Ицо. Какво е това комплексарско чудо?? Един син припок реши да си вади п.атката и ти реши да го последваш :mrgreen:
Вади я пред адреналинките на 1914.1902 :mrgreen:

“смешник”, “син припок”. Ти си смени профилната и си сложи на публиката на Левски, че висиш по 24/7 в сините теми.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 27 сеп 2025 16:36

tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:Не не не, приключвам споровете с теб :mrgreen: или не си ти или това ти е нивото. Живял съм в заблуда

Ще пробвам за последно, щото си от малко нормслни припоци - Христо Стоичков е най-успешният бг футболист - факт. Но като човек е пибана мижитурка и вместо да е безукорна личност, символ на подражание и обожание, се превърна в шубан безроден кюрд! И това е трагедия - сега ясен ли съм, особено на днешния ден, особено сравнен с велик българин, волейболист и Човек с главно Ч като Владо Николов.

Аре стига се дърпайте, днес се случи нещо супер важно и обединяващо. Супер се кефя на младоците, особено на братята, евала на Владо Николов, не знам за вас ама такова скачане и викане не е било скоро, голямо густо :)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 сеп 2025 16:40

Имаше някога един лаф - оттук до Филипините: само сините
Малко доуточнение - над Герена се носеше "От София до Филипините - само сините".
Последна промяна от Странджата на 27 сеп 2025 16:49, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 сеп 2025 16:46

Честита победа и най-малкото сребърни медали от Световното. Не знам дали някой си спомня как в зала Универсиада Източна Германия след 13:5 за нас в петия гейм го губим. Не знам защо и как при 13:5, играеше се до 15 сервис - точка, спря токът и после немците ни биха. Това не може да се сравни даже и с мач на Левски ...
Дано утре съдбата ни го върне. Иначе беше времето на Каров и на Златанов, но неговият син, за разлика от синовете на Николов, игра за национала на Италия ...
Писах вече - победата е на отбора, насочването на прожекторите само към братята може да изиграе лоша шега на единството в този отбор, в който тези младоци май са все приятели. За жалост медиите не се интересуват от единство, отбор и победи, а само от сензации и фойерверки ....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 сеп 2025 17:43

Странджата написа:Честита победа и най-малкото сребърни медали от Световното. Не знам дали някой си спомня как в зала Универсиада Източна Германия след 13:5 за нас в петия гейм го губим. Не знам защо и как при 13:5, играеше се до 15 сервис - точка, спря токът и после немците ни биха. Това не може да се сравни даже и с мач на Левски ...
Дано утре съдбата ни го върне. Иначе беше времето на Каров и на Златанов, но неговият син, за разлика от синовете на Николов, игра за национала на Италия ...
Писах вече - победата е на отбора, насочването на прожекторите само към братята може да изиграе лоша шега на единството в този отбор, в който тези младоци май са все приятели. За жалост медиите не се интересуват от единство, отбор и победи, а само от сензации и фойерверки ....

Аз точно за този мач се сетих днес.
Каров е зет на Гунди и играеше в ЦСКА.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 сеп 2025 18:22

Утре с/у Италия с треньор италианец к'во ще правим?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 27 сеп 2025 18:26

Ще ги мачкаме жабарите